News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Decembar 2017.

Started by Niksic 3, November 30, 2017, 22:23:57

Previous topic - Next topic

Mađo

Velike padavine, nema što.  :45: Njeguši ovaj mjesec već na 600 litara kiše.Sjetimo se samo prethodna dva decembra,2015 i 2016, kada je ukupno u oba mjeseca palo jedva 5 mm kiše. :01:

Samo bih se osvrnuo na padavine u Tivtu.Definitivno je greška u pitanju, nemoguće da je palo svega 19 mm.Samo za to vrijeme dok sam ja bio dolje palo je makar 30 mm...

SnowHunter

Nažalost, u tivatskim sinopima ima često grešaka. Pa tako juče u 12UTC stoji 6 mm padavina u prethodnih 6h, a onda u sinopu od 18UTC stoji 4 mm padavina u prethodnih 12h!!! Koji od ovih brojeva uzeti ili ih možda sabrati zna samo onaj koji ih piše...  :11:

Niksic 3

Čudo je naša Crna Gora :105: :43: :43:
Danas u Nk nema padavina,biće ih noćas.Sjutra bi mogli ocekivati minjaturni snijeg.

Poledica

Zavisi mozda nas i iznenadi  :78: .Oblacno je i suvo.Oko 8 stepeni je trenutno.

skener

SnowHunter

Sniježna akcija počela i na Bjelasici, moglo bi biti lijepog snijega u narednih par dana...  :109: :79: :79:

michael

Padne pa istopi padne pa istopi, planirati zimovanje zbog kad "će biti snijega" postala lutrija   :78:

aconi

Negdje oko 16:30h na Kucka Korita (1400 mnv), poceo je da pada snijeg umjerenim intezitetom, nosen slabim do umjerenim juznim vjetrom, T 1.5C u tom trenutku

JovanK

Quote from: aconi on December 16, 2017, 18:15:13
Negdje oko 16:30h na Kucka Korita (1400 mnv), poceo je da pada snijeg umjerenim intezitetom, nosen slabim do umjerenim juznim vjetrom, T 1.5C u tom trenutku
Dobro pomenu nocas idem gore kod jednog druga pa me bas interesovalo kakvo je stanje gore
Izvinjavam se za off

Niksic 3

Niksic 3

Lije kisa u Niksic,reko bih da i po koja pahuljica prodje,ili mi se cini od inteziteta kisa.
Edite:Sad sam siguran 100%,mijesa :79:

Niksic 3

Sve vise i vise pahulja,sad je vise pahulja no kapi,mogli bi brzo skroz presnjezit :79:

Fraka

Kod mene doma T opala na 6.5 stepeni,  info iz prve ruke  :120:
To znaci da na Njeguse sigurno barem mijesa.  Nadam se velikom snijegu gore i dobrim Madjovim fotkama :121:
Ja sam na sred pacifika.  T 25.3 1005 mb uz NE 15.4 kt.

Evo ga jucerasnji izlazak sunca u mojoj gvardiji

Niksic 3

Ovamo prije 5 minuta bilo skroz preslo na snijeg,pa sad opet susnjezica s vise kise.Mirise mi ovo na one situacije kad Nk dobije na kraj 2-3cm a Jasenovo Polje bude zatrpano.Nadam se da cemo i mi dobiti neki normalniji snijeg.

Niksic 3

Oslabile padavine,samo strca,nebo crveno put sjevera,tamo pada snijeg,ojdoh spavat,pa sta me snadje ujutro. :39:

Bjelopoljac

Oko 7 i 20 poceo cisti snijeg, ima ga cm po autima i travi, bas lijepo pada  :79: :79:

sanjin

Visina snijega u 7h
(u cm)

ZABLJAK: 31
PLJEVLJA: 5
KOLASIN: 5
SAVNIK: 4
PLUZINE: 3
ROZAJE: 1

Poledica

niksicki

Na Dobrastici iznad HN (1247 mnv) snijeg se spustio na nekih 1000 mnv ili nesto malo visocije.

bojat

Umjeren snijeg,sve je pokrio :79:

staracfoco

I kod mene počeo snijeg.Tokom noći nije bilo mjerljivih padavina.Hladno je ,T oko 1 stepen uz slab sjeverni vjetar.

Yeti

Ljepote ove, kako fino pada, sve već bijelo :79: :79:
Listen to me carefully,I shall say this only once

Nikola

Yeti

Stalo ne ne, ne miriše ovo na onaj pravi snijeg, nekako je pre, pre jugovo bez dovoljno studa, nije to ono pravo... :56:
Listen to me carefully,I shall say this only once

Miloš BP

Slabo i ovamo. Ovim intezitetom ni za 2 dana ne bi obijelilo... 1°C.
Only black and white