News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Decembar 2017.

Started by Niksic 3, November 30, 2017, 22:23:57

Previous topic - Next topic

Niksic 3

U Pluzine odlicno pada ima ga 5 cm.

Miloš BP

Quote from: Bjelopoljac on December 02, 2017, 19:31:28
Pozdrav svim forumasima, cim se snijeg primakne posecujem forum odmah  :116: :116:
Potvrdjujem slab snijeg u Bijelom Polju  :109:
Dobrodosao nazad. Zato sam ja tu bio da prenesem svaku kap,koja je pala,ili pahulja,suncan,ili olujan dan:-). Ugrabim skoro uvijek prvi,pa ne znam kako da sam zauzet. Zemljacima se zato izvinjavam,i nadam se da ce se i oni malo vise aktivirat;-)
Only black and white

niksicki

Od 19h sve stalo u HN. Trenutno umjereno oblacno.

mecava

Solidan broj clanova iz BP, prava steta jos jednom sto nema clanova iz Žabljaka, Kolašina, Pljevalja, Rožaja...  Kolašin ima sad dobar intenzitet. U Beogradu na Banjici slab do umjeren snijeg vec pola sata. U drugim djelovima grada se zale da nista ne pada ili pada kisa. Sada trpa, krupne pahulje. Auta pokrivena polako.  :79: Prvi snijeg  :79:

staracfoco

Poslije polusatne pauze,bez padavina,počeo vlažan,jugov snijeg koji pada umjerenim intenzitetom.

NK sve ce biti dobro

I mi smo u nekoj padavinskoj rupi,,,bas bzvz
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

Niksic 3

Porasla temp sa 2,1 na 2,3C.Nisu padavine jake,sad ne znam da li ce se temp uopste spustat dovoljno da bi pada snijeg.Svuda okolo pada samo ne u grad :02:

NK sve ce biti dobro

Vilusi malo prije trpaona.

Južina

sanjin

Sljedeci jaci talas padavina u NK donio bi snijeg. Po modelima, iza ponoci ce biti najjace padavine.

Bjelopoljac

Quote from: niksicki on December 02, 2017, 19:59:54
Od 19h sve stalo u HN. Trenutno umjereno oblacno.
Samo snijeg postujem

Miloš BP

Odlican intenzitet. Zabijeljeli krovovi,trava,auta,a pocinju I ulice...
Only black and white

sanjin

staracfoco

Moj pokusaj da iz auta snimim snijeznu idilu u Beranama.

Južina

Oslabio intezitet
Gledan nešto ovaj grafik GEFS-a, noćas će biti kritično kada budu najjače padavine.Temperatura po visini čini mi se preko 0

Cuca

U Mojkovcu veceras prava zimska idila, snijeg pada jakim intezitetom, ima ga nekih 7,8 cm

Poledica

Odje se sve razbija.Svasta  :75:

NK sve ce biti dobro

Nijesu ovo niksicke situacije, nikad tu srece nije bilo kad smo cekali da presnjezi.

Niksic 3

Evo opet se spusta temp u 21 je 1,8C sad bi trebalo da je ok o 1,6C.Ima vjetra ono dobro spusti temparaturu.Bice posle jacih padavina,vjerovatno i snijega.
U Pluzine ga roka i dalje,ako bude padavina tamo nocas dosta,bice masa snijega gore.Moze i odje 10cm bez problema s obzirom da tek jace padavine dolaze za 3-4 sata.

Nikola

Mislim da ovaj razvoj sa mora neće zakačiti veći dio CG možda NK,tamo bi trebalo pri jačim padavinama da presniježi.Podgorica ode dosta nisko.

Fraka

Zaduvalo sa sjeverozapada u Kotor,  oladilo naglo.  Zima vani prilicno. Nema padavina sad

Miloš BP

Slab do umjeren snijeg i dalje. Bude i krace pauze, pa opet navali...
Only black and white

niksicki

u HN se naoblacilo i pada kisa.

Niksic 3

Nikola

Sa srećom   :79:

Umjerena kiša,T 7.5c