News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Decembar 2017.

Started by Niksic 3, November 30, 2017, 22:23:57

Previous topic - Next topic

Poledica

Negdje oko 11 je bila kroz kisu poneka rastopljena pahulja.Nadajmo se nocas snijegu.

Nikola

Cetinje otišlo visoko,nema tu šanse za snijeg,
Pljevlja,žabljak i Kolašin bilježe pad T,padavine kreću,biće fina trpaona večeras i sjutra prijepodne.
Nikšić takođe u padu,trenutno na 4.8c nije to toliko visoko,pri jačim padavinama večeras možda i presniježi.

Ovdje kiša umjerenog inteziteta,10c

Stefan600

Razmisljao sam da li je za prognoze ili za ovdje ali nek ide ovdje. Cini li se samo meni ili po modelima Podgorica i okolne planine na istoku-sjeveroistoku ostaju danas i tokom sjutrasnjeg dana u nekom temperaturnom plusu po visini konstantno? Bojim se da su planine ispod 1300m u tom dijelu trenutno uskracene za snijeg, a bojim se da bi moglo tako i ostati tokom noci. I Cetinje po visini mnogo gore stoji trenutno od Niksica na primjer.
Nadam se najboljem ali nisam preveliki optimista.
ON: Temp u blagom padu, trenutno nesto ispod 10C. Slaba kisa..
Februar 2012. :)

Miloš BP

Pocela slaba kisa. Polovina Obrova pod snijeznom zavjesom,jasno se vidi. Sta grad da ocekuje nocas I sjutra,volio bi da znam.
Only black and white

Niksic 3

Pa prosle godine je u Niksic padao snijeg a u Korita kisa,cudo je Nišić :11:
Ima Nk dobre sanse za snijeg nocas,osjecam kako brzo opada temparatura u zadnje vrijeme.Pada slaba do umjerena kisa

niksicki

Jutros je Dobrastica iznad HN koja je na nekih 1200 i koji metar vise imala snijeg pri samom vrhu, dok je trenutno kisa i to malo snijega sto je bilo se otopilo.

Tihi

Pada kisa umjerenim do pojacanim intezitetom povremeno sa jacim udarima sjevernog vjetra.Okolo je presnjezilo i iznad 1000 m pada snijeg.Na brdo Virostak mjesa vec iznad 800 m.Jasno se vidi zavjesa(miks snijeg i kisa) nosena vjetrom.

Niksic 3

Za sat vremena sa 4,8 na 3,6C pad.To je odlicno.Cim na Virostak mijesa na J,Polje dobro pada,brzo ce i vamo prve pahulje.

mecava

AMS Bijelo Polje zakaze kad je najpotrebnije. Žabljak, Pljevlja i Kolašin idu u minus. Vjerujem da ce BP imati snijeg nocas, samo se nadam da padavine nece zakazat.

Nikola

Vrlo malo dijeli Nikšić od pahulja.

Poledica

Ako bi rano presnijezili moglu bi se pokrivacu nadati  :76:

Niksic 3

Sad sa 3,6 na 2,8C,impresivno Niksic spusta temparatura.Cetinje daleko.

staracfoco

Miks kiše i susnježice.Za sada kiša ima prednost jer su periodi sa čistom kišom mnogo duži nego sa susnježicom.

Miloš BP

Mucila se susnezica dugo,sad preslo u snijeg..doduse slab i mokar. Ima vremena za popravni :)
Only black and white

SnowHunter

Ljepota na Žabljaku - par današnjih fotografija objavljenih na sajtu Vijesti:

Niksic 3

Oslabile padavine,tek se jace padavine ocekuju oko ponoci a do tad ce se temparatura fino spustit i mogli bi imat dobar pokrivac.T 2.2C.

NK sve ce biti dobro

Ja sam sad bio do Dukla i vjerujte pored mljekare samo sto nije skroz presnjezilo i onda odjenom stadose padavina. Mislim da nama nece biti problem temperatura, cak stavise u to sam siguran, vec jedino intezitet padavina. Cim je on malo veci susnjezica je evidentna.
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

niksicki

Rekose mi da od Niksica do Dragalja svudje pada snijeg. U HN umjerena kisa.

Poledica

Ako bude jacih padavina bice snijeg 100 %.Ali one fale...

Niksic 3

Mislim da ce biti nocas dobrog snijega,ne bi trebalo da padavine izostanu.

sanjin

Kako slaze na Zabljaku. :119:

Mađo

U Banjane snijega par cm.

Niksic 3

Quote from: Mađo on December 02, 2017, 19:00:49
U Banjane snijega par cm.
U kojem djelu.Ima visih sela od preko 1000m,n,v a ima ih i na 750 m,n,v?
U Niksicu pojacala kisa,nadam se brzo snijegu.

sanjin

U 19h:

Zabljak 28cm
Pljevlja 9cm
Kolasin 5cm

Bjelopoljac

Pozdrav svim forumasima, cim se snijeg primakne posecujem forum odmah  :116: :116:
Potvrdjujem slab snijeg u Bijelom Polju  :109: