News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Decembar 2017.

Started by Nikola, November 29, 2017, 20:10:20

Previous topic - Next topic

Nikola

Quote from: Poledica on December 03, 2017, 02:29:51
Novi snijeg kod nas?
Polako nas napušta oblačni sistem koji je donosio padavine,posebno zapad,bojim se da nas očekuje i smanjenje oblačnosti i nove padavine tek od jutra,ali ne vjerujem da će NK na kraju padavina proći ispod 10cm.

Poledica

Nikola

Quote from: Poledica on December 03, 2017, 02:37:07
A sl vikend nikola?
Promijeniće se dosta toga,ali biće vjerovatno padaviski bogat

Nikola

Vikend zanimljiv za CT i NK.

Poledica

Gotove prognoze daju kisu za vikend.

NK sve ce biti dobro

Ne bih se ja pouzdao u gotove prognoze za vikend. Po gotovo zbog sadasnjeg crtanja, moze biti veoma zanimljivo za Nk i Ct, ali bi ovoga puta ako bude akcije dosta izvjesno bilo i Ct, a ne samo Nk.
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

Gaga

Daleko je sledeci vikend,ali moze bit' zanimljiv i za nas u  Zb ravnici.

Nikola

U nedelju i ponedeljak će biti uslova za snijeg i u Z-B ravnici.

Poledica

Gotove su prognoze katastrofa sve kisa skoro.Dako se sta promijeni  :76:

sanjin

Od petka vece do nedjelje ujutru padavine. Snijeg samo na sjeveru iznad 1300mnv, od subote vece i u ostalim krajevima (moguce i NK i CT).  Zabljaku se smijese novih 50-60cm najmanje.
GFS nesto izdasniji sa padavinama za nedjelju, pa bi mogli da se ovajde i nizi krajevi.

NK sve ce biti dobro

A sjeverni vjetar za subotu vece?
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

Poledica

Gaga

Jutrosnji EC fino izgleda od 10.decembra konstantan minus po visini

Dzoni

Quote from: Nikola on December 04, 2017, 17:18:38
U nedelju i ponedeljak će biti uslova za snijeg i u Z-B ravnici.
Ja ne vidim uslove za tako nesto...

Nikola

Promijenilo se,sad nedostaju padavine.U subotu popodne sa frontom snijeg bi zamijenio kišu na sjeveru,u NK i na CT.Onda bi uslijedilo razvedravanje.

sanjin

Za vikend je manje vise sve jasno.
Modeli se razlikuju za period od ponedjeljka vece pa dalje. GFS daje izrazitu juzinu s obilnom kisom, a EC ostavlja sansu za zimski scenario, barem na sjeveru. Cekamo vecerasnji "izlaz".

Niksic 3

Po meni dobra kisa ce pasti,popodne ce polako doci front i donijet zahladjenje.Tokom noci bi trebalo u Nk presnjezit,s tim da padavine nece dugo trajat posleponoci.

Poledica

Sto se tice NK i CT vjerovatno cemo vidjeti snijeg u subotu vece do nedelje ujutru,i u ponedeljak dok ce u utorak doci do prodora toplote i prelazak i kisu.Bljuzgavice ce biti dosta  :46:

Pantelija

Muka me uhvati od ovih 80tak mm kise po planinama od ponedaljka vece do srijede ujutro sto dade yr jutros. Dako se bar malo nesto promijeni pa da se snijezna granica spusti do 1300mnv.

Dado

Stvarno strahovit prodor juga, 4C na 850hPa.. Steta za planinske krajeve  :46:

sanjin

Krajnji sjever i sjeveroistok (PV,BP,BA,RO) ce biti postedjeni kise za vikend jer ce skoro sve padavine biti u noci sub/ned i u nedjelju prijepodne, a tada vec stize zahladjenje.
Zato ce u Kolasinu pljustati tokom subote.
Nk i CT bi konacno trebalo da dobiju konkretan snijeg.
Za period nakon vikenda ima prostora za promjene.

Poledica

Weather 2 umbrella daje za Nk oko 20 mm snijega od subote vece do nedelje popodne.Koliko je to realno?

Miloš BP

Quote from: sanjin on December 06, 2017, 11:04:33
Krajnji sjever i sjeveroistok (PV,BP,BA,RO) ce biti postedjeni kise za vikend jer ce skoro sve padavine biti u noci sub/ned i u nedjelju prijepodne, a tada vec stize zahladjenje.
Sanjine, znaci li to da u ova 4 grada sjevera I sjeveroistoka pored kise, nece biti ni snijega u subotu vece I nedelju ujutru??
Only black and white

Niksic 3

Moglo bi ga naprcat u Nišić preko ćevanice kao sto bi Dzoni reko :99:

Miloš BP

Quote from: Milossss on December 06, 2017, 11:25:45
Quote from: sanjin on December 06, 2017, 11:04:33
Sanjine, znaci li to da u ova 4 grada sjevera I sjeveroistoka pored kise, nece biti ni snijega u subotu vece I nedelju ujutru??
Aa,shvatio... Procitao post pazljivije:)))
Only black and white