News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Novembar 2017.

Started by Nikola, November 01, 2017, 03:10:01

Previous topic - Next topic

Miloš BP

Каква маглуштина у pm. Није јој довољно што се не диже читав дан,нo је још и обезобразила па постала гушћа. Видљивост:можда 50m. T.непромијењена,око 3°C.
Only black and white

Južina

Još samo fali Fredi Kruger po ulicama  :11:
Kakva magla nestvarno.

staracfoco

Išao sam danas do Beograda i evo sad se vratio.Područje Rožaja i ski centra Lokve imaju pravu zimu,iako snijeg nije veliki.Noćas led po putu a od ulaska u Berane mgla koje se ni London ne bi zasramio.Bukvalno,i pored ulične rasvjete ,da čovjek zaluta.

staracfoco

Magla.Hladno,T -2 stepena.

Miloš BP

И данас цјелодневна магла,која управо још гушћа постаје. Видљивост јако смањена. Хладно. У 13h Т. 2°C,сад већ вјероватно и нижа.
Only black and white

Niksic 3

Nebo crveno isto kao da će snijeg večeras. :109:

EagleS

I iznad Podgorice, da je 10° niže tačno bi snijeg pao  :116:
The absence of evidence is not the evidence of absence

Dzoni

Oblacno, tiho, takt 10c.
Padavine se daju okvirno od ponoci, cini se da ce malo okasniti.

niksicki

Pocela lagana kisa u Nk.

Aquaria

Quote from: Dzoni on November 25, 2017, 23:41:38
Oblacno, tiho, takt 10c.
Padavine se daju okvirno od ponoci, cini se da ce malo okasniti.
Kod mene je podesila alarm, izgleda  :05: Počela slaba, sitna kiša

EagleS

Stigla i do Malog brda, nevjerovatno je slaba i lagana, ovakav intenzitet još nisam gledao, liči na snijeg   :11: da pada mjesec dana sakuplio bi se 15mm
The absence of evidence is not the evidence of absence

Dzoni

Nevjerovatno, oko 23:30h oblacnost nije izgledala kao da ce svakog minuta krenuti kisa...ali modeli su izuzetno precizno pogodili pocetak padavina ! Sto rece kolega, dosta slab intezitet, jedva je ulica skvasena.
Temperatura 9c.

Mladen

Opa, hakovali sajt! Čim se klikne na Meteorologija, Ekologija... otvara se neka stranica MR. HQ.

Nikola

Grmi uz umjerenu kišu i pljusak.

T 11.3c

niksicki

I u Nk je jednom zagrmjelo. Herceg Novi biljezi lijep pad temperature zadnjih po sata.

Miloš

Pretpostavljao sam da neće biti neke velike kiše danas. Pljusne pa stane i tako u krug, nije palo ni litar u Baru do sada. Čim je jugo 5m/s i više, nema tu padavina.
Večeras kad se smiri vjetar pred prolazak fronta, vjerujem da će i ovamo biti par jačih pljuskova.
Toplo je, 17C.

Fraka

U Kotor je bilo zestokih pljuskova sa grmljavinom u zadnjih sat vremena

Niksic 3

Miloš BP

Овамо 5°С. Претпостављам да због инверзије претходних дана нисмо топлији. Прогнозирано је чак 12°. Облачно је,пролети која кап.
Only black and white

prenka

Kakav monsun trenutno u Glavnom gradu :07:  Sto tek reci za Cetinje koje u jednom terminu daje RR 7.6  :29:

Niksic 3

U Sarajevu pada snijeg.
A evo kako je stanje u nizim slojevima Durmitora

staracfoco

Kasnije nego u drugim krajevima i kod mene počela prilično jaka kiša.Ima i grmljavine.

mecava

Viline vode su pale na 0.6 stepeni, vjerovatno je presnijezilo. Vrhovi Bjelasice iznad 2000m su sigurno odlicno prosli.  :79: Sarajevo je vec u 1 presnijezilo. U BG kisa. Hladno, oko 6 stepeni.

NK sve ce biti dobro

Ovdje sad tuce dobro. I ovo je bajka vrijeme u odnosu na maglustinu i vjetrovite dane.
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

sanjin

Stize zahladjenje. Zabljak na 0.6 i vjerovatno snijeg.