News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Novembar 2017.

Started by Nikola, November 01, 2017, 03:10:01

Previous topic - Next topic

mecava

Pad je temperature i u BP, pala je ispod 2 stepena do 22h. Sad je vjerovatno oko 1 stepen. Bjelopoljci kako je sad stanje, ima li padavina uopste? :)

Miloš BP

Quote from: mecava on November 20, 2017, 00:03:39
Pad je temperature i u BP, pala je ispod 2 stepena do 22h. Sad je vjerovatno oko 1 stepen. Bjelopoljci kako je sad stanje, ima li padavina uopste? :)
Ne pada nista,evo sat vremena.
Only black and white

mecava

Hvala. U BG-u monotono. Suvo.  :119:

Tihi

Na Bjelasici malo nize od katuna Vranjak(1800 m) 15 cm snijega.Ovo je informacija sa fb strane Bjelasica Mountain.

staracfoco

Sinoć sam pogodio da ne može bit bolje.Nije prošlo ni par minuta od kad sam napisao post i sve je prestalo.I vjetar i snijeg i kiša.Jedino je bilo grmljavine.

Miloš BP

Pogodio sam i ja kad sam rekao da ne ocekujem nista specijalno. Suvo. Snijega nije bilo. 13mm padavina.
Only black and white

Miloš BP

Quote from: Milossss on November 20, 2017, 08:25:40
Pogodio sam i ja kad sam rekao da ne ocekujem nista specijalno. Suvo. Snijega nije bilo. 13mm padavina.
Jedino je Obrov,brdo iznad grada pobijelilo. Par cm cini mi se...
Only black and white

JovanK

Što je ovo sa Pljevljima sa 101cm snijega? :102:

Bura

Žabljak je danas imao ledeni dan. Od jutrošnjih 12 cm, do 13h otopio se samo jedan pa je u to doba izmjereno 11 cm.
U Baru je bura sinoć imala udare i do 23 m/s, kasnije tokom dana se smirila; trenutno duva slaba tramontana.

Trenutno su Žabljak i Kolašin već u minusu, a Pljevlja su na putu ka njemu.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Niksic 3

Bice sjutra dobrog mraza,vec smo u minus :121
Tmax danas jedva 2,6C,stizu nam brzo ledeni dani :60:

Južina

Ovamo po mom digitalcu, nismo išli ispod 0.Oblačno  :75:

tihomirk

Prvi minus. Šušunja zete jutros -0,6

Mađo

Miloš BP

Konacno jedan uglavnom suncan dan.T.taste. Kao sto rece Juzina,zbog oblacine,nije bilo nekog mraza. Temp.se zaustavila na -1. Rozaje je imalo ozbiljan mraz. -9°C.
Only black and white

Fraka

Ne rade AMS, ali nema tu dileme, ovo su klasicni dani kad Kotor biva hladan citav dan.. Nema sunca, vlaga velika. Sumnjam da je proslo 10 stepeni danas

Dzoni

U Podgorici vedra i tiha noc, milina za setnju.
Prohladno. Mjerim T 5,5c.

SnowHunter

Današnji satelit - najveći dio sjevera pod snijegom:

Fraka

Jos jedan tmuran dan u Kotoru. Sumaglica, bez vjetra, 11 stepeni.

Edit: Da, kao sto rekoh, po AMS Tmax 10.4 stepena, a po AMS Luka Kotor nije ni 10 .. Odvratni dani, puni vlage

Miloš BP

Данас сам мало прошетао до села(Папе). Снијега има још у траговима.  На мом имању,(4cm),јер сунце рано зађе... Дан је био сунчан,и топао,без одвратне маглуштине ко у град.
Only black and white

Miloš

Danas se, mimo očekivanja, tokom cijelog dana zadržalo oblačno vrijeme. Ali ovi večernji sati su donijeli razvedravanje, pa se nadam da će biti više sunca u Baru sjutra.

staracfoco

Magla i ledno u Beranama.Tek sad počelo,kroz maglu,da se nazire sunce.

Miloš BP

Зато се код нас магла можда неће дизати данас.. Хладно. Само 6-7 km ван града сунце скоро од јутра грије.
Only black and white

staracfoco

Kod mene se magla digla ali vidim po synopu da smo Pljevlja sa 1,5 stepen,Bijelo Polje sa 3 i Berane sa 4 stepena hladniji od ostalih mjesta.Temperaturne inverzije karakteristične za ovo doba godine.

Poledica

Jutros je bilo pretezno oblacno i prohladno vrijeme,a popodne se razvedrilo i otoplilo je.Sve u svemu lijep dan i sjutra ce biti slican .