News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Snijeg - sezona 2017/2018

Started by EagleS, October 07, 2017, 11:24:55

Previous topic - Next topic

Cuca

Pozdrav drugari iz Albanskih Prokletija. Danas je u Valboni padao sitan snijeg cijelog dana umjerenog inteziteta. Napadalo ga je mozda 10 cm. Visociije u planini prema Maja Rositu mjerio sam na oko. 1700 m okruglo 215 cm snijega!

mecava

Pozdrav  :79:  :79: Najvisi djelovi najmanje duplo toliko.  :79: Bice dobrih snjezanika na ljeto.

Transmat

Quote from: Cuca on February 25, 2018, 19:07:34
Pozdrav drugari iz Albanskih Prokletija. Danas je u Valboni padao sitan snijeg cijelog dana umjerenog inteziteta. Napadalo ga je mozda 10 cm. Visociije u planini prema Maja Rositu mjerio sam na oko. 1700 m okruglo 215 cm snijega!
Svaka cast !    hvala na ovim informacijama.
Javi se opet , ovakve nam informacije trebaju  :109:    :79:

Cuca

Pa evo novih info kad vas zanima...od sinoc do sada u podne nakupilo se oko 30 cm novog snijega u dolini Valbone. Mirno je, nema ni daška vjetra, temp.u kolima -4 pokazuje. Žao minje sto ne umijem postavit video.

Cuca

U Valboni jutros osvanulo novih 30 cm, ukupno preko 1 m. Izgleda da je mnogo bolje prosao ovaj kraj Prokletija nego okolo Plava mada ne vjerujem da je I tamo lose.

Goran1984

Bravo za slike svima vama , Madjo ako budes s ove strane put Cetinja slikaj Jezerski s cetinjske strane, zakucio je dobro ovaj padavinaki ciklus, ove godine Vojnik zestok a ovo Durmitor Prokletije i ostalo impoznatno...

Nikola

EagleS bio si nam nafačan ove sezone,takođe čestitke svima na trudu za slike   :03:

EagleS

Poslije 5 godina uspjeli smo  :109:
The absence of evidence is not the evidence of absence

Niksic 3

Cestitke Podgoricani,napokon i kod vas bijeli pokrivac,dabogda vas sledece godine pokrio 5 puta veci.
I ja bih se zahvalio svima na slikama i video snimcima :121:
Ako bude u cetvrtak vece,a bice lijepe akcije,potrudit cu se da napravim neki video,kako ce ispasti ostaje da vidimo :11:.
Samo da se zna da u tim vodama do sada nijesam plivao,pokusavam i to malo naucit,kako bih lijepo prezentovo Nk tokom sni jega. :03:

Niksic 3

Quote from: Niksic 3 on February 28, 2018, 01:12:28
Cestitke Podgoricani,napokon i kod vas bijeli pokrivac,dabogda vas sledece godine pokrio 5 puta veci.
I ja bih se zahvalio svima na slikama i video snimcima :121:
Ako bude u cetvrtak vece,a bice lijepe akcije,potrudit cu se da napravim neki video,kako ce ispasti ostaje da vidimo :11:.
Samo da se zna da u tim vodama do sada nijesam plivao,pokusavam i to malo naucit. :03:

Mađo

Niksic 3

Bar nema snijeg jutros,ali Sutomore ima,vjerovatno je Sutomore uz Ulcinje najsnjeznije primorsko mjesto.

vanja

Fantastican snimak sa Lovcena- snoubord s mauzoleja + pravljenje i spavanje u iglou. Ovo je zivot:
https://www.facebook.com/rajko.popovicslobodnipenjaci/videos/592204991130708/

Transmat

Niksic 3

Iznad Sipacna prelijepi planinski pejsazi :43:

Jasenovo Polje 22cm

Iz Jasenovog Polja pogled na Vojnik je caroban :43:

I jos jedna iz Jasenovog Polja

Tunel Vojnik zatrpan ogromnim snijeg,koliko ga tek ima na vrhove :43:

Cuca

Danas sa naše strane Prokletija prema Vrhu Bora iznad Vusanja, na oko 1750 m.mjerio sam 215 cm snijega.

Niksic 3

Niksic februar i mart 2018,slike su preuzete sa instagram profila "Niksicki Vremepolov"

Mađo

Evo jedan kratak klip, vožnja kroz Njeguše put Krstaca, nekih pola sata ili sat prije nego je prekišilo na dan 27.2.2018.  :81:

vanja

jutarnji izvjestaj sa ski staze na Bjelasici...preko 2 metra snijega na vrhu:

https://www.facebook.com/ilija.r.peric/videos/10160316856565093/

Nk

Slike sa Durmitora 10.03.2018 ( Trojni prevoj i Zupci) sigurno ima 4-5 metara snijega ako ne i vise
https://s18.postimg.org/6opb4ihe1/IMG-4f44e3bf7387a5c5f93b0f48781673e8-_V.jpg

EagleS

The absence of evidence is not the evidence of absence