News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

II ciklus - komentari

Started by Dejo, November 19, 2010, 14:12:07

Previous topic - Next topic

Transmat

Bilo je teško..  mnogo sam se razmisljao, dvoumio.

Dejo

Prvi put radio prognozu bez ikakvih emocija, videćemo...  :78:

Miloš

Quote from: Transmat on November 30, 2010, 23:57:46
Bilo je teško..  mnogo sam se razmisljao, dvoumio.

I ja, naročito oko padavina. Dvoumio sam se da li da stavim "ono što će većina igrati", kao i prošli put, ili da uđem u svjesni rizik. Odlučih da idem na sve ili ništa, pa sam za padavine stavio kombinaciju koju vjerovatno niko drugi neće odigrati. Kod ostalih parametara nisam htio da mnogo filozofiram.

Fraka

Ono sto ce vecina igrati je za mene potpuna nedoumica  :23:

Miloš

2 2 2
Na to sam računao kao neki prosjek.

Fraka

heheh, odigrah to upravo  :64:
pocelo je da mi se svidja kad ne odsutpam od vecine, tada osvajam bodove.. bas cudno  :102:

Cirius

Hm,  ja sam  "igrao"  1-2-2 ..     Vrijeme je da Admin pocne sa preliminarnim poshalicama,  nakon prvog pogleda na prognoze     :102:

Miloš

Ja sam išao na maksimalni rizik sa Kolašinom, uz očekivanje da tamo može i na 20mm da izađe.  :03:
A Ulcinj sam spustio na tek par mm. Nikšić može i preko 50mm, ali tu nisam htio da rizikujem.

Fraka

Ma meni je cilj na te padavine da ne izgubim previse bodova, znaci ako bi bila 0 ukupno, ja sam zadovoljan.. i ja sam razmisljao dal da igram na vise padavina, ali me nesto osjecaj vuce da mozda bude i manje, pa rekoh, ovako je najbolje.

Madjo

Jedino mi nije jasno đe vi vidite tolike padavine,mislim na Nikšić 50 litara i ostalo  :32:

Miloš

Južno strujanje, konvekcija, GFS...

Madjo

Fraka

Admin nesto kasni veceras, bice ima posla oko poplava.
Sad sam na serbianmeteo vidio tvoju prognozu milose, Ulcinj 19 stepeni? dati nece tolko  :75:

Miloš

Ako bude malo više sunčanih perioda, može i preko 20°C.  :08:

Evo, objavljene prognoze, samo jednu sekundu prije moje poruke.

Fraka

Rade

Sad vidim da smo ja i Mađo stavili skoro iste Tmax :P

Miloš

Pa da, ima svega i svačega. Čak 4 takmičara su stavila istu kombinaciju padavina kao i ja. Lakše mi je kad nisam jedini.

Interesantno je koliko moja temperatura za Nikšić odudara od ostalih. Ne znam zašto, razbila se inverzija odavno, evo u ponoć Nikšić mjeri čak 12.2°C.

Fraka

Gabesz20

Dobro je ja sam zadovoljan, malo se plasim da ne ode Ulcinj sa temperaturom posto lago moze da dogura onda i do 20. No tu ce biti i vetar...videcemo

Gabesz20

DEmijan mi je nekako najopasniji nema sta 3 cm snega na Zabljaku  :67:

Vjestica

demijan

meni su zamenjena mesta t-rama kolasina i niksica. jel kasno sad?nk je 9.2 a kol 7.7!

Fraka

Zakljucak : Ili mi previse zapostavljamo to juzno strujanje, ili mu vas 2-3 dajete previse znacenja. Vidjecemo u cetvrtak. Ipak ste favoriti haha

Madjo

Misliš jugozapadno, malo ladnija komponenta,zar ne  :15:

Gabesz20

Quote from: demijan on December 01, 2010, 00:36:33
meni su zamenjena mesta t-rama kolasina i niksica. jel kasno sad?nk je 9.2 a kol 7.7!
Nije to kasno, promenice to Admin sigurno. Al zbog cega 3cm za Zabljak?