News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Jun 2017.

Started by Nikola, June 01, 2017, 08:49:47

Previous topic - Next topic

SnowHunter

Quote from: Milossss on June 14, 2017, 15:26:22 Trenutno sam na selu..

Quote from: Milossss on June 14, 2017, 16:17:20 Ovo je selo imalo poprilicno srece. U susjedno selo sve bijelo od grada...

Radi preciznosti izvještaja Miloše bilo bi lijepo da imenuješ sela o kojima je riječ.  :45:

Niksic 3

Put sjevera i istoka u Nk je sve tamnije,mozda pane nesto kisa.

Miloš BP

Pomenuo sam par puta u nekim ranijim postovima da mi je  selo u Vraneskoj dolini. Pa sam mislio da ne dosadjujem forumasima opet.Al u pravu si.Bicu precizniji ubuduce. Ja sam u Tomasevu od jutros. Selo Potrk,i nesto visocije selo Lijeska je stradalo od grada. Trenutno grmi,rosi kisa. Ima i guste magle povremeno. Prilicno cudan dan.
Only black and white

SnowHunter

Odlično, Miloše!  :109:

A evo kako je to izgledalo u Potrku, bilo je baš brutalno:

Miloš BP

Nazalost nemam dovoljno interneta da otvorim video. Pa cu sjutra kad dodjem kuci u grad da pogledam.
Only black and white

Tihi

Evo kako je izgledao taj oblak danas u 15:30 iz sela Vranj(Podgorica).

Trenutno na sjeveru i centralnim oblastima potpuno oblacno,na jugu i dalje samo visoka oblacnost.Danas su se razvoji mucili citav dan,kao da nista nece biti,pogotovo iznad "kazana" gdje je visoka oblacnost zaklonila sunce tek oko 18 h.

Niksic 3

Bura

Ono što u Evropi ovo veče obilježava jesu ekstremno visoke temperature u Španiji.
Izdvojio sam par najtoplijih mjesta, u zagradama su nadmorske visine na kojima se nalaze i napominjem da su podaci izmjereni u 21h:13:

Bardenas Reales (295 mnv) 38.3°C
Valdepeñas (700 mnv) 37.3°C
Toledo (515 mnv) 37.1°C
Aranjuez (540 mnv) 36.7°C
Carrio de Calatrava (616 mnv) 36.7°C
Madridejos (690 mnv) 36.7°C
Coria (313 mnv) 36.1°C

Što se tiče maksimalnih temepratura danas je bilo najtoplije u Granadi 40.9°C.

Kod nas najtoplija Podgorica sa 26.9°C. Prava je šteta što nemamo više izvještaja o današnjim dešavanjima na sjeveru.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Niksic 3

Fino zaliva u Niksicu :45:

Niksic 3

Ovamo ljusti ne prestaje,zaladilo samo tako.

Tihi

U Danilovgrad oko 18 h pocela slaba kisa,20-tak min kasnije bilo je i grmljavine sjeverno od Dg,kratkotrajno.Vidjelo se da lijepo pada prema Niksicu u tom periodu ,oko 18:30 .Do 20:30  h  padala je slabim intezitetom ,ni prasinu da pokupi sa slabim sjevernim vjetrom.Trenutno nisam tamo ali najvjerovatnije i sad proleti poneka kap.Podgorica je prosla bez kise.

Niksic 3

Juce se u Niksicu izrucilo 20,4mm,fino zalilo.

Bura

Quote from: Niksic 3 on June 16, 2017, 11:09:42
Juce se u Niksicu izrucilo 20,4mm,fino zalilo.
I u Baru je sinoć pala dobra kiša, ekstremnih 0.1 mm.  :120: :75:

Šalim se ovom gorenapisanom rečenicom, ali se ne šalim kad kažem da primorje vapi za kišom. Sjutra je posljednja prilika da padne, a sjutra upravo imamo najviše šanse. Poslije toga par dana će biti stabilno.

28°C trenutno u Baru. Jedini je grad na primorju koji još uvijek nije zabilježio tropski dan. Evo kako primorje stoji s njima bez današnjeg dana (dani s temperaturom od 30°C i više):

Herceg Novi 4
Kotor 4
Ulcinj 3
Budva 2
Petrovac 1
Tivat 1
Bar 0
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Nikola

Iz Bosne dolazi nestabilnost,mada koliko će biti aktivna pitanje je jer po modelima ne bi trebalo prije sjutra prijepodne da bude kiše.

T 32.0c

Niksic 3

Ako dolazi iz Bih eto kise u NK,mada je mi nijesmo nesto zeljni bolje jugu kisa,spresnije je njima :03:
Sunce je ovih dana predivno,nema one timorine ispod oblaka,no nebo kristalno jasno,pa zato i nije vruce u Nk.

Niksic 3

Stiglo naoblacenje u NK potpuno oblacno...

Niksic 3

Jak sjeverni vjetar se rasouvao,sta t o znaci :22:

Mađo

Quote from: Niksic 3 on June 16, 2017, 23:20:48
Jak sjeverni vjetar se rasouvao,sta t o znaci :22:

Znači da vi je dunulo  :11:
Bem ti Nišić  :119:  :121:
--------
Odenako nečesova mutljavina od vremena.Malo punulo preo ovija prozorah. T 17.3°

Niksic 3

Vjerovatno pred kisu,evo taman sad pocelo da sipi nesto.Nemoj ti meni Bem ti Niksic,Bem ti ja Njeguse :15: :15: :11:
Salimo se malo :11:

Niksic 3

Ne mogu edit da pise pa moram nove postove.
U Niksic grmi svaki sekund,a i kisa je nesto pojacala.
Edita:Jaka kisa,poklopilo sa svih strana evo nocas dobre kise :109:Grmi ne prestaje!

prenka

Bravo za Niksic  :109: Evo i u Pg krenu kisa , prije nje nekih 10-ak minuta krenu sjeverni vjetar . Konkretno tesko mi u Pg mozemo ocekivati solidnu kisu :). A i sto manje kise bolje za vinograd , manje pesticida cu upotrijebiti :05: :122:

Niksic 3

Ujadilo u Niksic prestade al padala je fina kisa 15-20 minuta,evo opet grmi,mozda opet krene...
Edit:Opet je krenula,odoh spavat.

Mladen

Lijepo kiša sipa u PG.  :03:

Miloš BP

У БП пало 4-5mm кише.(да нам треба што). Давно прешли просјек за читав јун.
Only black and white

Mladen

Cetinje i primorje trpe strašnu sušu. Nema kiše baš odavno...