News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Februar 2017.

Started by Cirius, February 01, 2017, 02:10:15

Previous topic - Next topic

Miloš BP

Преснијежило на највиши врх оближњег Оброва.У град 3 степена,киша,вјетар појачава.
Only black and white

Fraka

Umjerena kisa pada, znaci lijepo ga slaze gore... da oce barem potrajat... T 6.5

Niksic 3

Nece pa nece temp taman tuda oko 1c al nece,uplasio se niksicana.Vjerujem da ga je naslagalo fino po Jasenovom Polju.

Miloš BP

Управо кренуле растопљене пахуље. Дако буде и чисти снијег.
Only black and white

Gaga

U pg trenutno jaka kisa

staracfoco

Presniježilo.Trenutno umjeren snijeg krupnih pahulja nošenih slabim sjeverom.Još nije počeo da se prima.

Poledica

Nebo se fino crveni i opet je presnijezilo.

Dado

Vec jedno 15ak minuta jak snijeg.

Mađo

Od popodne nonstop pada miks kiše,susnježice i snijega. T 2° ostalo je nešto grada na tlo.

NK sve ce biti dobro

Oslabilepadavine. Inace je jedno sat padao bas fin snijeg. I mozemo ubrojat statisticki cm jer su povrsine objeljele.
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

Miloš BP

Јак снијег. Површине обијељеле.
Only black and white

Južina

mecava

Bravo za BP.  :79:  Nazalost nije padao dok sam bio tamo. U Bg tuzno, provijava slab snijeg. 

JovanK

Bio sam na Korita Kucka nocas oko osam padao jakim intezitetom snijeg na tmp oko 0c
Napadalo ga je nekih 10 cm novog snijega
Nenormalan intezitet padavina gore nije se vidio prst pred okom od jacine snijega

Fraka

Pada opet slaba do umjerena kisa. T 6.5. Lijepo je napadalo gore isto.. nadam se da ima fin pokrivac na Ivanova korita

Mađo

Poledica

Sve bijelo.Ima ga 2-3 cm i jako bas pada.Ko se ovome mogao nadati  :114:

Yeti

Vejte,vejte pahulje bijele.... :79: :79: :79:
Listen to me carefully,I shall say this only once

staracfoco

Oblačno,bez padavina,T o stepeni.Vidim u synopu da je bilo 5,6 mm padavina a da je snijeg dostigao visinu od 7 cm.Sad se ja pitam da nijesam otišao neđe,a da toga nijesam svjestan,jer u Beranama snijega ima samo po travi i krovovima i to ne više od 1-2 cm.

Niksic 3

Nisam kuci rekose mi da je u Nk pao snijeg vele 4+cm

Poledica

Sve stalo i razvedrava se.

Miloš BP

BP-2cm snijega. Realno.
Only black and white

niksicki

Kako je dobro padao jutros oko 7ipo :79: Kod mene ga ima 5  cm, maloprije sam mjerio.

Niksic 3

Miloš BP

Lijepa slika kad pada snijeg. Poslao bi i ja koju al ne umijem:)) Ovde vec vise od sat pada lijep,krupan snijeg.
Only black and white