News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Januar 2017.

Started by Niksic 3, December 31, 2016, 20:35:23

Previous topic - Next topic

Cirius

Bio bi loš osmatrač Džoni boy ... nemoguće je da nisi primijetio jedan, premda veoma delikatan, centimetar sniježnog pokrivača oko sebe ...  :103: 

NK sve ce biti dobro

Nebo se u dva minute bukvalno zacrvenjelo i krenula je odlicna akcija, medjutim posle dva minuta je sve presusilo. Srecno onima koji ostaju nocas...narocito PG  :79:
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

Niksic 3

Quote from: NK sve ce biti dobro on January 17, 2017, 00:28:07
Nebo se u dva minute bukvalno zacrvenjelo i krenula je odlicna akcija, medjutim posle dva minuta je sve presusilo. Srecno onima koji ostaju nocas...narocito PG  :79:
Stanu odjednom.Al brzo ce se ufatit ritam...

Dzoni

Quote from: Cirius on January 17, 2017, 00:26:38
Bio bi loš osmatrač Džoni boy ... nemoguće je da nisi primijetio jedan, premda veoma delikatan, centimetar sniježnog pokrivača oko sebe ...  :103: 
Aaaa daaaa Cirius, to je kao onaj "cenat" providni od prije neki dan...  :120:
E za takav i za ove vecerasnje padavine bih bio los osmatrac  :61: :122:

T u porastu, 2.7c, suvi smo ko barut. Jel moguce da su apdejtovani wrf modeli omasili ovako.

scepo

Ovaj wrf nmm 1km je do sad svaku situaciju skinuo vrhunski,ali izgleda nocas ima posla sa nasim Kazanoom,neosvojivom tvrdjavom :106:

Nemanjaaa96

Quote from: scepo on January 17, 2017, 00:36:30
Ovaj wrf nmm 1km je do sad svaku situaciju skinuo vrhunski,ali izgleda nocas ima posla sa nasim Kazanoom,neosvojivom tvrdjavom :106:
Brate stvarno smo jedna rupa , ne mogu da vjerujem da sve se slozi ovako lijepo i nebo i temperatura , i modeli ,a mi bez i jedne jedine pahulje  :77: :77:

Fraka

Eo kisa ovamo, prvi put da kazem da pada kako treba da se zabiljeze padavine..mada nece trajat vjerovatno.. Nagli pad temperature i vjetar malo utihnuo

NK sve ce biti dobro

Quote from: Niksic 3 on January 17, 2017, 00:30:25
Quote from: NK sve ce biti dobro on January 17, 2017, 00:28:07
Stanu odjednom.Al brzo ce se ufatit ritam...

Duvaj da izadje na onih tvojih 10 cm sto si predvidio  :122: :79:
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

Nikola

Quote from: scepo on January 17, 2017, 00:36:30
I uopšte Crnom Gorom,nigdje nije palo preko 2mm a crtale su se količine i preko 10mm za Cetinje i taj dio.
Bar na 6.2c,primorje da ima jače padavine otišlo bi ispod 5c.

Suvo.I dalje se vide svijetla na Fundini.

T 2.7c

niksicki

Budos se vidi kao u sred dana, a cim nije prekriven oblakom kameno je onda. Mislio sam da cekam snijeg noces, ali nesto mi nije izgledan  :71:

Bole-PG

T 2.8 jos uvijek raste

Laku noc
Podgorice grade moj!!!

Mađo

Umjeren snijeg.Palo je par cm.

Fraka

Na Cetinje je solidno padanje, ostalo zanemarljio. Wrf je davao najvece padavine u terminima 00 i 03 UTC, znaci od sad. Slabo, slabo

Bole-PG

T skocila na 3
To bi vam bilo to,ja se barem nisam nadao ni najmanje snijegu
Podgorice grade moj!!!

aquamarin

pogodili su bar putanju oblaka  :11: a to sto su suvi... necemo sad zagledat :102:

Dzoni

T raste, juzni vjetar piri...
Crvene se oblaci s juga, cini mi se da bi uskoro trebali imati padavina, bojim se u obliku kise.

Danilovgrad

ŠOK! Pada kiša u DG! Razočaran sam!

scepo

E ovakav ce scenario bit nocas u kazanu,jedno 2,3mm kise i krene da snijezi i T se spusti i padavine staju i ciklon adiooo :57:

Danilovgrad

JBT, danas u podne na +4 snijeg pada, a sada na 1 kiša. Ovo nisam očekivao, ovo me je baaš razočaralo, opraštajte ovo je horor. Laka vam noć ljudi.

Niksic 3

Nebo se foemiralo odlicno,svaki minit cekamo.Da je Temp u Dg 1 stepen pado bi snijeg,no je temp oko 2.5 stepena vidis na Ams.

Dzoni

Quote from: Danilovgrad on January 17, 2017, 01:29:59
JBT, danas u podne na +4 snijeg pada, a sada na 1 kiša. Ovo nisam očekivao, ovo me je baaš razočaralo, opraštajte ovo je horor. Laka vam noć ljudi.

Nemoj na pocinak jos !
Pada T  :111:

petar

prenka

Neka sto nema padavina nego sto je trenutno takav smrad teskih metala  u gradu od KAP-a , kad god dune ovakav jugo :36: @Danilovgradski ne nerviraj se ,i da je snijeg odmah poceo ,nebi gledao nekog pokrivaca  :03: Laku noc , bice nadam se jos sansi do kraja ove zime  :112: :122:

Aquaria

Kiša i kod mene  :07:

Bolje da ti modeli nisu ništa ni crtali, mislim da bi onda bilo snijega bar 10-15cm  :102:

Dzoni

Nemojte ljudi jos na pocinak, kajacete se sutra  :11: , ko zna za koliko godina ce opet pasti snijeg u PG  :11: