News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Januar 2017.

Started by Niksic 3, December 31, 2016, 20:35:23

Previous topic - Next topic

Filip.V

Zatrpali smo temu, to je cinjenica. Interesantno je da ja mislim da ga nema preko 20 cm ukupno sa starim iako pada od jutros

dacone

ovo zbilja ne mogu vjerovati,grudve padaju sa neba

promaja s bulevara

Moze li se veceras ocekivati snijeg za Danilovgrad i Podgoricu, kad se ocekuje da padne ponovno temperatura? :80:

Niksic 3

Ima ga preko 20cm slikat cu.
A podgoricani vi kad vidite pahulju na 1min 15 postova.
I sto bi se meni ogranicavo broj postova,prije ste zalili kako vam je forum neaktivan a sad je preaktivan.

Nikola

Što se mene tiče nikšićani samo izvještavajte.

Umjerena kiša u DG,T nešto ispod 2c.

promaja s bulevara

Temperatura uopste ne raste, nesto iznad 1 C  i opet ne moze snijeg  :78:

bojat

Slaba kisa i magla kod mene

EagleS

Quote from: promaja s bulevara on January 13, 2017, 16:19:16
Moze li se veceras ocekivati snijeg za Danilovgrad i Podgoricu, kad se ocekuje da padne ponovno temperatura? :80:

Prilično teško da prije 2h ujutro bude nešto u Danilovgrad i PG ali poslije 2h samo je pitanje T2... prelazak kiše u snijeg je težak posao za PG, moguće da Danilovgrad presniježi tad, ako ne poraste T2 previše, možemo se nadat.
Padavine će u ZB ravnicu trajat do 6h ujutro ali čisto sumnjam da i ako presniježi već oko 2h ili čak i ranije da će biti ikakvog pokrivač. 
The absence of evidence is not the evidence of absence

NK sve ce biti dobro

U centru samo takva borba..jos snijeg ne da da prekisi skroz.

edit> casti mi moje ovo sjever na mahove, a za njim zrnast snijeg.
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

promaja s bulevara

ako treba junaka za tu krvavu  borbu u centru nk-a , mi danilovgradjani smo raspolozni  :107:

Dzoni

Quote from: Niksic 3 on January 13, 2017, 16:20:23
Ima ga preko 20cm slikat cu.
A podgoricani vi kad vidite pahulju na 1min 15 postova.
I sto bi se meni ogranicavo broj postova,prije ste zalili kako vam je forum neaktivan a sad je preaktivan.
Ja se salim, naravno, valjda vidis iz smajlija...
Nemas neki smisao za humor  :75:

Dado

Situacija ista, umjeren snijeg.

Stefan600

Ja ne mogu da vjerujem, plus po visini po svakom modelu a u Niksic pada snijeg. Najjaci grad na svijet haha :) Samo neka trpaaaa
Februar 2012. :)

Niksic 3

Ne moze nama plus nista kad stoji Cerovic u zastiti.Dunu sjever i pada umjeren snijeg.

Dzoni

Quote from: EagleS on January 13, 2017, 16:29:25

Prilično teško da prije 2h ujutro bude nešto u Danilovgrad i PG ali poslije 2h samo je pitanje T2... prelazak kiše u snijeg je težak posao za PG, moguće da Danilovgrad presniježi tad, ako ne poraste T2 previše, možemo se nadat.
Padavine će u ZB ravnicu trajat do 6h ujutro ali čisto sumnjam da i ako presniježi već oko 2h ili čak i ranije da će biti ikakvog pokrivač.

Otkud ti to ?
Padavina bi trebalo mjestimicno biti do sutra oko podneva.
Medjutim, mizerne su kolicine a i na momente smo u "padavinskoj rupi".

promaja s bulevara

Dzoni, pa vrijedi li jos jednu noc ostat budan i cekat?  :80:

EagleS

Quote from: Dzoni on January 13, 2017, 16:38:38
Quote from: EagleS on January 13, 2017, 16:29:25

Otkud ti to ?
Padavina bi trebalo mjestimicno biti do sutra oko podneva.
Medjutim, mizerne su kolicine a i na momente smo u "padavinskoj rupi".

Pričam za Danilovgrad i PG, od 6h ujutro smo u padavinskoj rupi i tako sve do podne kad će bit opet uslova za neke prilično slabe padavine
The absence of evidence is not the evidence of absence

NK sve ce biti dobro

Otkad ubise Novaka, a Stojan pritrca bastion nikako da pane. Necemo Novaka selektovat za iducu utakmicu, a i Nikac od Rovina je tamo popustio put Kliceva  jer ovi iz Dg nisu stali uz njega (njega cemo u tim B), Stojan od sjutra kapiten.

Sorry za off valja malo ubit ovu klasiku

P.s. ovamo se nesto kao izvedri put sjevera

Niksic 3

Gledaj sad kad se razvedri u Nk i prodjemo bez kise :122:

sanjin

Kod nas se od sinoc sve izredjalo: ledena zrnca, ledena kisa, snijeg, kisa, magla...jos fali grad.  :67:

Poledica

Pocela je kisa pomalo.Dosta smo izdrali.

sanjin

Sudeci po web kamerama, na Jezerinama je prekisilo.

Niksic 3

Južina

Je li palo makar 80cm u NK

NK sve ce biti dobro