News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Januar 2017.

Started by Niksic 3, December 31, 2016, 20:35:23

Previous topic - Next topic

Fraka

Ne znam da li se ocekuje znacajniji vjetar, jer kod mene T opada velikom brzinom. Sad je vec nize od -2 i skroz se izvedrilo. S obzirom da je kod mene dobar snijeg na tlu, mogo bi biti ozbiljan minus ujutru.

niksicki

Filip.V

Prelijepo je i Bar i Kotor  :114: :114: :114: :79:
Kod mene isto tiho bez vjetra.

Niksic 3

Bar je najsnjezniji grad ove godine na obali :79:

boka

Izvinjavan se na off al jako me raduje sto 11 januara imamo 59 strana ispisanih u Aktuelno  .

Nadam se da ce ih biti jos dosta do kraja  :62:

Mađo

Quote from: boka on January 11, 2017, 20:54:44
Izvinjavan se na off al jako me raduje sto 11 januara imamo 59 strana ispisanih u Aktuelno  .

Nadam se da ce ih biti jos dosta do kraja  :62:

Tebe 59 a mene 30  :122:
--------
Vedri se polako, tiho je, -11° uz 39 cm snijega. :79:

Nemanjaaa96

Dako zakacimo mi snijeg sjutra vece :107:

Drazen

Mozda nesto zakucimo od ovoga,brzo se premjesta pud nas,a po hrvatskom radaru oblak nije suv.

dacone

Ljudi danas sam bio na Cetinju i izgleda da sam ubo' pravi dan,bilo je dva tri padanja snijega i to intezitetom kakav u zivotu nisam vidio :79: :79: :79: prijestonica dominira ove zime :60:,novog snijega na cetinje sigurno ima preko 10 cm

Fraka

Temperatura u Boki tone u ambis. Njegusi -15 vec, Aerodrom -5,kod mene -3

Danilovgrad

Quote from: Drazen on January 11, 2017, 21:33:54
Mozda nesto zakucimo od ovoga,brzo se premjesta pud nas,a po hrvatskom radaru oblak nije suv.

Dražene, ovo znači da bi moglo nešto biti večeras u Danilovgradu i Podgorici? :32: :32: :32:

Fraka

S obzirom da niko u Hrvatskoj ne javlja nista, sumnjam da su to "takvi" oblaci.
Veceras bi se mogao zaledit zaliv, ako ne dune neki vjetar

skener

Quote from: Fraka on January 11, 2017, 22:06:37
S obzirom da niko u Hrvatskoj ne javlja nista, sumnjam da su to "takvi" oblaci.
Veceras bi se mogao zaledit zaliv, ako ne dune neki vjetar

Jos i to da vidimo i od ovog polarnog talasa dosta  :11:

budva lastva grbaljska

koliko je pouzdano ovaj wetteronline. de gledam sad sliku uzivo pokazuje sve snijeg izmedju hrvatske i italije  u moru ,i kao ide prema dolje dakle put dubrovnika a onda mozda i kod nas .

Miloš BP

budva lastva grbaljska.. Zna da omane. Danas kod mene davala snijeg a bill vedro veci dio dana.
Only black and white

niksicki

Dva danasnja kratka klipa iz okoline Niksica.

Niksic 3

Danilovgrad

Danilovgrad 23h: -7, potpuno vedro, auuu kakv minus ujutro nas čeka. Molim Snow da sjutra napravi graf za minimalce.

Dado

Jos jedna sa zaledjenog Krupca.

Fraka

Gledam neki video sa instagrama od prijatelja iz Ulcinja. Ubjedljivo najvise snijega je palo tamo. Debeo sloj na asfaltu.. Minimum 10 cm.
On: Usporio pad T.. -3

Dzoni

Eto naplati se Ulcinj sto osta duzan prije par dana kad smo svi tipovali da ce tamo pasti snijeg uz jak sjever.

Jako zanimljivo bi bilo da vidimo slike iz Sutomora, mora da je i tamo 5-10cm palo.

Filip.V

S facebooka- nevjerovatno

Nikad se ne zna, mozemo od sad u Sutomore na zimovanje  :11: :11: :11:

Dzoni

Ovo je SUTOMORSKA PLAZA  :52: :52: :52:

Cca do 10cm snijega !!!

:109: :79: :101:

Fraka

Kod mene u Rutke, sigurno 10 cm.. gore je pravi zimski ambijent odavno.. imalo je jos tragova staroga snijega, a sve zaledjeno docekalo ovaj novi... Vrhunski.

On: T porasla na -2, al onda opet krenula da pada i sad mjerim -3.5. Tivat - aerodrom -7, Njegusi -19  :02: :58:

vanja

Cijevna danas u 1330h  :109:

Sjutra ocekujte nesto sa Skadarskog jezera  :62: