News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Januar 2017.

Started by Niksic 3, December 31, 2016, 20:35:23

Previous topic - Next topic

Pahuljica

Slab, sitan snijeg pada i u BP!

prenka

Provijava i nista vise od toga . Majku mu sad kad je idealna temperatura hvali padavina ,vazda neki problem sa PG :52:

tihomirk

u zetu pada konstantno sve je obijeljelo

Nikola

Čestitke na snijegu u Herceg Novom i Budvi!  :79: :105:

Vidim snijega je bilo i u okolnim naseljima Podgorice i u Zeti.

Oblačno i suvo trenutno.Sa juga se nazire razvedravanje.Jedna oblačna masa ja sa mor kreće ka Baru i Ulcinju.

T -1.4c

Fraka

Sto tek rec za Kotor moj dobri Prenkicu... 3 km lijevo i desno od nas ima pokrivaca. Nisam mislio da se mogu sa ovoliko godina ovako nasekirat hahah

Aquaria

Ovamo "preko puta" Zete, tj. sa druge stane Morače proleti poneka pahulja, tek reda radi, a jutrošnja tura je skoro potpuno okopnila. Što se mene tiče, dovoljno je bilo i tih sat vremena, pa, ako misli još padat', neka se slobodno preusmjeri na grad, da i tamo konačno obijeli  :04:

Nikola

Čudo kako je taj talas zaobišao Kotor  :82:

Evo probilo se Sunce,nadam se da nećemo uć' u plus.

prenka

Quote from: Fraka on January 11, 2017, 13:21:29
Sto tek rec za Kotor moj dobri Prenkicu... 3 km lijevo i desno od nas ima pokrivaca. Nisam mislio da se mogu sa ovoliko godina ovako nasekirat hahah
haha i dan danas ista stvar  :102:

tihomirk

i dalje pada uz sunce. 1 cm

Fraka

Eo jutros iz rane zore kad je mrvicu jace padao, ali nazalost odma usporio i stao. Ovih iljadu pahulja je docekalo 10 sati, ali dzabe. Idealna podloga i sve ostalo, i zaobidje.. Ovo priroda ispravlja februar 2013. kad je samo odje palo  :07:

Niksic 3

E kaka je Podgorica maler sa klimom.
Odje nista znacajno oblacno.Oko 3cm jutros palo.

skener

Vec 15 min snijeg pada nevjerovatno jakim intenzitetom u HN...opet je dosao iz pravca Hrvatske. Jos jedno iznenadjenje, mozda ne zaobidje Kotor sad  :05:

Fraka

Opet ce proc juzno od Kotora... ovo je nemoguce..

petar

skener

Prestace brzo, pocinje da se razvedrava od Prevlake, ali vidjecemo u kom pravcu ce otici...ali intenzitet je bio strasan

Mađo

Quote from: Fraka on January 11, 2017, 13:55:43
Opet ce proc juzno od Kotora... ovo je nemoguce..

Pada kod mene od maloprije.T -4

Fraka

Hahah.. 500 metara od mene ludilo, odje nista

JovanK

Bice izgleda jos jedan ledeni dan u Pg

Fraka

Evo ipak sad uvatio odje...

mijo

:57: sunce
tesko da ce T ostati ispod 0

Fraka

Izvinjavam se na cescim postovima, ali ipak je poklopilo sa svih strana. Formirace se pokrivac kroz sekunde

Bura

Ni u 13h Herceg Novi ne javlja podatke o visini snijega. Izgleda da će ostati nezabilježeni. Šteta.

Ajmo da navijamo za Kotor. Kad su svi od primorja profitirali ove zime vala nek profitiraju i Kotor i Ulcinj.  :79:

U Baru se smirila bura a ima i sunca pa je temperatura skočila čak na 5°C.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Mađo

Aquaria

Quote from: mijo on January 11, 2017, 14:06:27
:57: sunce
tesko da ce T ostati ispod 0
Neće dugo. I ovamo se nakratko bilo razvedrilo, ali se ubrzo opet naoblačilo sa zapada.

Fraka

Ne pamtim da je doso snijeg s ove strane.. zato sam mislio da je proslo ispod nas.. Umjereno pada... i s ovim sam zadovoljan.