News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Januar 2017.

Started by Niksic 3, December 31, 2016, 20:35:23

Previous topic - Next topic

Krivi

U PG -4, temperatura u velikom padu.  :77:
GGMU!

JovanK

sanjin

Po AMS -5.6. Zestok pad. Ako bude vedro do jutra mozemo veoma nisko ici. Vjetra nece biti.

Dzoni

Podgorica, skoro potpuno vedro, tiho.

-5.8c !

Fraka

Kotor najtopliji i to komad. Razlog - ozbiljna oblacnost koja je stigla s mora. T 0 stepeni, kao da mirise na snijeg. No mozak je mocan.. stvara privid  :11:

Fraka

Podgorica bi zavrsila ko zna gdje sa Tmin da ostane vedro, ali uvijek ima neka caka da to onemoguci.. no vidjecemo koliko moze pasti T prije oblaka.

Danilovgrad

Stvarno strmoglav pad T u Podgorici. :D u 23h niže od DG.  :23:

Bura

Podgorica možda hvata zalet i ka rekordu. Opasna je ona kad je bezvjetrica.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Dzoni

Update:

T -6c  Vide se oblaci sa jugozapada i zapada.

Danilovgrad

AMS kasni za DG, moje mjerenje je blizu -7. Oblaci dolaze iz pravca Boke.

Miloš

Evo malo večerašnje atmosfere iz Beograda. Pada jak snijeg i ima ga trenutno oko 20cm, do jutra će to biti blizu 30cm. Temperatura -9°C.

Najljepše što jedna zima može da pruži  :79:

Neka djeca nikad ne porastu   :110:

Video:

Dzoni

Milose jesi gore ?

Aaaaaaaa ljepoteeee  :101: :101: :101: Nema dalje !  :114:

Blago ljudima u Srbiji vec danima pada snijeg, prava zimska idila !

A mi Sibiramo suvotom !  :20: :20: :20: Pa nam slijedi juznji tunjelll  :20: :20: :20:

Miloš

Quote from: Dzoni on January 11, 2017, 01:07:23
Milose jesi gore ?

Da, vazda na pravom mjestu u pravo vrijeme!  :08: Ovamo u Beogradu gotovo da nije ni bilo snijega dok sam bio u Baru.

vanja

u pg  bjese skocila temp na -5.5 a  20 min kasnije opet pad temperature...trenutno -6 stepeni

edit: opet skok mjerimo  T 5.3

Dzoni

Quote from: Miloš on January 11, 2017, 01:09:39
Quote from: Dzoni on January 11, 2017, 01:07:23
Milose jesi gore ?

Da, vazda na pravom mjestu u pravo vrijeme!  :08: Ovamo u Beogradu gotovo da nije ni bilo snijega dok sam bio u Baru.

:109: :109: :109:

SnowHunter

Zvezdara koja je visoka i za beogradske pojmove vrlo sniježna ovog puta zaostaje u sniježnom pokrivaču, pogotovo za južnijim dijelovima grada. Čak i Vračar u 00UTC prijavljuje 18cm snijega, a ovdje ga sa večerašnjim i noćašnjim ima najviše 15-ak centimetara. Kako bilo, atmosfera je prava zimska  - prelijepo je za šetnju, pa evo nešto slika i od mene...

Zimska idila na Olimpu:

Otvoreni bazeni u ledu i snijegu:

Čišćenje Bulevara revolucije:

Aviv park sa klizalištem i Istočna kapija Beograda:

Beogradske ulice:

Zimska ljepota koju smo ovdje čekali četiri godine  :105::

vanja

dosli oblaci...skok temperature...-4 stepena trenutno

Dzoni

Ufff, bas zestok skok T, sa -6.5 na -4c u kratkom vremenskom razmaku. Vjetar poceo, zapadnjak.

edit: i dalje T ide na gore, -3.7c.  Pg je sampion u ovome  :82:

EagleS

The absence of evidence is not the evidence of absence

Fraka

T -0.5. Oblacno. Snijega ima na Peljescu trenutno.. mozda i bude sto propadalo odje ujutro...

Dzoni

Oce vjerovatno bit pahulja dolje ako T 2m bude ok.

Fraka

Nema brige oko T na 2m.. nema ni u jednom sloju.. sve je u debelom minusu.

Dzoni

Nisam bas presiguran da ce oko podne kad bi trebalo da bude padavina T2m bit u Ko za "nema brige"  :02:

vanja

Golubovce bas briga za oblake -7 trenutno

Fraka

Quote from: Dzoni on January 11, 2017, 02:42:20
Nisam bas presiguran da ce oko podne kad bi trebalo da bude padavina T2m bit u Ko za "nema brige"  :02:

Nema razloga da ne bude. Nije presla 1.5 stepeni eo 6 dana. Nece ni sutra. Trenutno -1.5 kod mene. Po AMS -1.