News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Januar 2017.

Started by Niksic 3, December 31, 2016, 20:35:23

Previous topic - Next topic

Dzoni

Javise mi sad, snijeg u City kvartu !!!

P.S.
Dosao s Niksicanima  :11: :120:

Nemanjaaa96

Ja sam odje pored Huntera na posao i nema ni traga ni glasa,city kvart je veliki pojam  :102: :102:

Miloš

Još je pojačao intenzitet, sad suvi snijeg pada. Po automobilima se već formirao čitav sloj.
Sat otkucava, imamo još uvijek 2-3h fore i za simbolični sniježni pokrivač.

Evo video usnimljen kada je okrenulo na čist snijeg. Sada je već to prilično jače i ljepše.

Niksic 3

U Niksicu prava zimska noc,25cm,al su zato ulice ociscenje i nabacan snijeg na ove ostale povrsi pa se ima utisak koda ga je 35cm.Leda ima po ulici.

Dzoni

JovanK

Pada nesto sitno noseno vjetrom

Al3k5aNd4R

Provijava nesto na stari, ali noseno vjetrom, vidi se na svjetla automobila...
❄❄❄ --> Podgorica <-- | ❄❄❄ |My gallery on 500px | Mačka mala | ❄❄❄

staracfoco

Bravo za Bar.Još samo da nema te vjetrine bilo bi ono pravo.Ali ,kad starcu bi đevojka...Kod mene umjeren sitni suvi snijeg nošen vjetrom.Čini mi se da je i visina porasla u zadnjih sat vremena.Moja prognoza je 30 cm ujutru.I temperatura lagano pada,trenutno auto pokazuje -3 stepena.

Bura

Pada, pada, na autima je to sad već kompaktan pokrov. Čekamo da počene polako i na ostalim površinama. T na digitalcu 0.6°C.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Fraka

Super, i da se ne formira na pod, grudva se moze sa auta napravit   :120:
Ovamo bura digla T na 5 stepeni, ali i dalje provijava snijeg zbog manje vlage sad vec...

Off: Dzoni, to je jedna ruina sto treba ulagat pare, tako da je osjecaj nikakav haha

Miloš

Počelo je da se hvata i po drugim površinama. Samo da održi ovakav intenzitet još sat-dva.

Pored mora i dalje pada kiša uz +2.1°C. Nemoguće da u gradu već 2 sata pada snijeg, a tamo kiša.  :02:

Dok Herceg Novi javlja slab snijeg na +5°C.

vanja

Samo da javim provijavanje snijega preko morace

Al3k5aNd4R

Jedva cekam da vidim mapu snowhuntera i snijega u cg.
❄❄❄ --> Podgorica <-- | ❄❄❄ |My gallery on 500px | Mačka mala | ❄❄❄

aquamarin

na Stari tacno 2C, i sitan ali na mahove gust snijeg

Miloš

Jak suv snijeg, sve je počelo da se bijeli. Dan koji čekam već 10 godina. Želja iz djetinjstva ispunjena.  :43:
Haha, odoh u patetiku sad.  :08:

Rodna grudva  :11:

Dzoni

Quote from: Al3k5aNd4R on January 05, 2017, 18:18:11
Jedva cekam da vidim mapu snowhuntera i snijega u cg.

Uh a ja ne, zavrcece mi se od one rupe iznad jezera   :30:

SnowHunter

Quote from: Al3k5aNd4R on January 05, 2017, 18:18:11 Jedva cekam da vidim mapu snowhuntera i snijega u cg.

Nešto ovako - ''podgorička rupa''  :120: :120: :120: :

Bravo za Bar!  :79:

Bura

Zadržava se po zemlji, travi, krovovi već skoro potpuno bijeli. Na betonu se još uvijek ne zadržava ali se polako hvata led. Umjerenog je intenziteta, na jake udare bure i jakog, digitalac veli T 0.5°C.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Dzoni

Quote from: SnowHunter on January 05, 2017, 18:22:13
Quote from: Al3k5aNd4R on January 05, 2017, 18:18:11 Jedva cekam da vidim mapu snowhuntera i snijega u cg.

Nešto ovako - ''podgorička rupa''  :120: :120: :120: :

:107:  :107:  :20:  :35:

Stefan600

Ljudi, neka vam je srecan snijeg, znam koliko vam znaci  :63: :116: Samo neka nastavi..
Na ovom snimku kao da je vjetar dosta slabiji nego u Podgorici nekako, ne znam ili je to samo snimak?
Odje vec odvaja sve, ubii..
Februar 2012. :)

sone

Bijah do Cetinja,bruka put od glavnog grada do Prijestonice neociscen,horor,stvarno smo za primjer neorganizovanosti.Imamo jedan put normalan i to ne umiju odrzavat.No dobro je,sve ce to narod pozlatiti.
Dobar snijeg je pao od skretnice za Ljubotinj pa na gore.Eto kakve smo mi srece u Titogradu,ni pahulje da vidimo.Nakrkalo ga je dobro u Katunsku nahiju,za medalju sto se kaze.Nema jednostavno ova kazancina u rijetkim prilikama nas obraduje zimskim carolijama.No samo da smo zdravo,eto upali se limuzina i za 10 minuta si u smetove..

albatros_mne

Evo i kod mene sitne ali dosta guste padavine počele, okolna brda pod jakom zavjesom (koliko mogu da vidim)...

Fraka

haha koji se vjetar dize, ovo ce bit totalni zvek sjutra. T 4.5 provijava i dalje tj reze facu kolko ga jako nosi vjetar

boka

Nebo crveno...rekao bi covjek evo ga al brzo ce sve da ode...tuga  :51:

Dacho

Put Kučkih korita samo ko mora... Otišao je gore kamion sa pijeskom  :109:  Zaglavilo se nekoliko auta i džipova visočije. Ljepota nego smo kasno otišli. U 17h susnježica veoma nisko, vjetar ali slabiji nego u Pg, ovamo je dosta jači. Srećno ovima koji su ostali gore!