News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Januar 2017.

Started by Niksic 3, December 31, 2016, 20:35:23

Previous topic - Next topic

petar

Quote from: Niksic 3 on January 04, 2017, 21:01:12
Za koliko stizu padavine?
Padavine su stigle al u Pg hahaha. Kisa pojacavaa

Gaga

Sad vec ozbiljnije pada

petar

Ova kiša je izgleda ozbiljnaa  :05:
Temperatura je u blagom padu  :72:

vladobr

Za vikend rekose pada temperaturni rekord u Pg,bice kazu minus 11,u Budvu minus 7.Da vidimo i to cudo http://cdm.me/drustvo/spremni-stize-polarna-hladnoca-u-pg-minus-11-na-zabljaku-minus-28/

Dzoni

Stigle avionom u PG, direktno !

michael

Quote from: Dzoni on January 04, 2017, 21:20:11

Stigle avionom u PG, direktno !

hahahaha  :11:

pa elem, svi smo malo zbunjeni  :22:

Novi sad, Zrenjanin, snijeg

Zlatibor biljezi sla snijeg. Mi smo u magli i eto kisi  :103:

Gaga

Sad i vec poneka rastopljena :32:

Niksic 3

Kakva dosadna magla mati mila :107:

Nikola

Sad će do jutra T varirati +/- 0.5c.

Slaba kiša.

T 4.7c

P.S. Sad već umjerena kiša. T 4.8c

Miloš BP

Jaka magla. Vidljivost dosta smanjena.
Only black and white

prenka

Sto rade Niksicani sa maglom ni da je ne znam sta  :31: Dobicete jos minimum 10cm snijega i niste zadovoljni  :107: Zato u Pg solidna kisa pada , temperatura bas nikako da ide dolje  :107: :75:

NK sve ce biti dobro

Niksicana i Bjelopljaca sa maglom dosta i za svjetski meteo forum a ne za crnogorski.
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

sanjin

Nema nista od snijega u PG nocas. Mozete u 'aljine.  :11:

vanja

za snjezne padavine u podgorici je smrt vjetar severac i to se pokazalo u 90% slucajeva

ovih 10%nade  to je dva puta da pamtim da je pao nosen jakim vjetrom od toga nikad necu zaboraviti tu podgoricku mecavu 85godine....bilo je nesto slicno kao ovo sto se crta sada....dakle kisa preko noci je pljustala i onda je polako rano ujutro oko 7 lagano pocela da prelazi u snijeg. jak intezitet siban vjetrom, brzo smo usli u debeli minus...do 14h kad je prestao da pada napadao je oko 30cm...bilo je dobrih smetova....podgorica je bila zamrznuta sledecih 10-15 dana ....

Ovo sto nam se sada priblizava djelimicno lici na to  :11: ali ni ove kise nije bilo na modelima pa evo sipi.... nada zadnja umire podgoricani moji  :54: :51:

sad brojim 4.7 ali siguran sam da cim krene sjeverno strujanje temperatura krece da pada ali i pocinje odbrojavanje padavinama.

Dzoni

Vanja, prizovi te vile iz '85 dako opet zavrte taj ringespil ! :33:

cetinje1

Cetinje oblacno bez padavina

sone

To i ja Vanja pamtim kao 10- godisnje dijete.Magistrala kroz Donju goricu je bila bob staza,strasan vjetar i mecava sve do posle podne kad je stalo i smrzlo sve.
Do sudnjeg casa pamticu tu mecavu Titogradcku tadasnju.To se ne desava bez jednom u vijek,evo koliko je proslo od tada i ne ponovi se.Ajde dako sjutra nas prijatno iznenadi...

Poledica

Nebo se sve vise crveni i sve vise lici na onu snijeznu boju.Ali magla ne odstupa. :76:

Nikola

Sad mi javljeno iz DG - slaba kiša,sniježna granica je visoko (oko 500mnv) jer se vide svijetla više Slatine
T 3.5c

Kod nas slaba kiša uz 4.8c

JovanK

Bio sam put Kuca kod onog skretanja za Korita i Bukumirsko jezero tmp je bila 1 c i padala je sitna kisa
Magla nenormalna ne moze se mrdnut

niksicki

Moram I ja zalelekat za ovom maglom. Ako neko razmislja da izvrsi samoubistvo ovo se vrijeme ubilo za to.

vanja

Quote from: Dzoni on January 04, 2017, 22:02:30
Vanja, prizovi te vile iz '85 dako opet zavrte taj ringespil ! :33:

Dzoni ne mogu da vjerujem da ce OVAKVA prilika da prodje bez pokrivaca . dobro si vidio...padavine drze do 16h a vidim sjever krece tu oko 0730h-08h sati da probija http://195.66.163.8/nwp/modeli/wrfv35/oper11/scripts/w10new.php mada crta se tu oko9h da ce da bude 2 stepena i ide jos nize a padavina ce biti cak i za fin pokrivac posto ce sve da ode u nulu...zaledit ce se sve :60: :62:  :120:

Niksic 3

E vala sto je mnogo mnogo je :107:
Meni je krivo sto ga topi
Nebo crveno

Miloš

U Baru se temperatura drži relativno nisko, iako se naoblačilo. Trenutno 6.4°C, išlo je i do 5.5°C.

Doduše, sve to ništa ne znači, jer je Bar toliko osjetljiv na vjetar, da je gotovo sigurno da će biti nekog porasta temperature u toku noći. Ali opet, od svega toga je važnije koliko će hladan biti vazduh koji će stići sjutra i koliko dugo će padavine potrajati.

Krivi

Na Vidrovan sam, magle je bilo do 9 i po, od tad se raščistila, oblačno je, čekamo snijeg.   :111:
GGMU!