News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Januar 2017.

Started by Niksic 3, December 31, 2016, 20:35:23

Previous topic - Next topic

Dzoni

Bogami je zima, osjeverilo, T u autu pokazuje 4c a isti se pokazao veoma preciznim...kisa sitno prolijece nosena sve jacim vjetrom.

sanjin

Quote from: SnowHunter on January 03, 2017, 19:13:43

Visine snijega u 19h:

Žabljak  35 cm
Nikšić  18 cm
Kolašin  13 cm
Pljevlja  12 cm

Kolasin bas podbacio. A modeli su davali dosta padavina.

Miloš

Svaka čast na lijepim sniježnim fotografijama, ja još ne vidjeh snijega ove zime!  :79:

Podatak za visinu snijega u Nikšiću zvuči čudno, pogotovo ako uzmemo u obzir da je izmjereno samo 6mm padavina. Jedan od ta dva podatka ne štima. Može biti da je ipak 8cm?

U Baru se lijepa kiša ispadala poslije dugo, dugo vremena. 12mm do sada, i dalje pada. T 9°C, Tmax 13°C.

Fraka

Prije ce bit da je 6 mm malo cudno, jer na osnovu slika se moze zakljucit da ima debelo preko 8 cm.
Ovamo sipi kisa i dalje. Fresko.

Mađo

Quote from: sanjin on January 03, 2017, 19:11:19
Mislim da bi to trebalo da rijesite na ferku.  :67:

:11: :11:

U redu, vjerujem i znam da je u meteorološkom smislu Nikšić jedan širok pojam, stoga ve molim da ubuduće javljate svoja mjesta ili sela đe stojite.  :11:  Recimo, u Ozriniće je ukrkalo po metra a na Straševinu pada kiša.E već u Kličevo miješa dok gore na vr Nozdre strašna mećava đelje. U Goliju međed panuo u nesvijes.Eto tako nešto otprilike.  :112:  :11:
---------
Ovamo pada povremeno umjeren snijeg, jedva 2 cm na travu.

Niksic 3

Ima 100% 18cm ako ne i vise

boka

Do kad se ocekuju padavine ...misleci na Niksic...
Htio skoknut malo da ga gledam kako pada... :04:

michael

Quote from: boka on January 03, 2017, 19:28:45
Do kad se ocekuju padavine ...misleci na Niksic...
Htio skoknut malo da ga gledam kako pada... :04:

ide slabljenje, pa tokom noci stop.

Dzoni

Kako su crveni oblaci nad gradom, kao nekad pred snijeg...stislo, sitna kisa uz sjever. Hladno.

staracfoco

Ođe pojačao sitni,suvi snijeg.Vjerovatno će,ako ovako nastavi,prebačit 10 cm.Trenutno ima oko 4-5 cm.Gledao sam vijesti iz Bijelog Polja i mogu samo da kažem,na osnovu viđenog,da je tamo bilo lijepog snjegopada.

Nemanjaaa96

Kakvo je stanje u Niksicu sad? I koliko ima cm otprilike ? Krecem za 2h tamo  :101:

Niksic 3

Evo sad sam ga ocistio ima ga dosta a tezak ko olovo

Dado

Ko god namjerava da dodje nece zazaliti, pun je grad. Visina 20-tak cenata.

Nemanjaaa96

A bogami na posao sam do 11 ,tek cu kad zavrsim inace bi ovog momenta krenuo tamo :D

Bura

Već pola sada umjerena, rjeđe jaka kiša u Baru. T 6.8°C, slab vjetar, ovo je ona fina barska natapača.

Alo Cetinjani ima li vas!? Javljajte nam kakvo je stanje u Prijestonicu nam!  :114:
Bravo za Nikšić i cijeli sjever.  :45:

edit: S vremena na vrijeme proleti i pokoja graška gráda kad intenzitet pojača. Ne bih isključio da mi se učini, ali pratiću pa ću utvrditi.  :15:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Mladen

U Cetinje pada umjeren do jak snijeg, ima ga nekoliko cm.

Mladen

U Bijelo Polje snijeg trenutno oslabio, ima ga oko 15 cm.

FGump

Lokacija je Narodne omladine 7...

Pantelija

Šturi jesi li to ti?  :)

Dado

Da ne bih pretrpavao ovaj topic odje cu postaviti jednu a ostale fotografije u topic: Snijeg - sezona 2016/2017.

skener

Odlicna podloga u Nk za novi snijeg u cetvrtak i potom zamrzavanje

Miloš

Baš je lijepo napadalo u Nikšiću, 20cm za jedno popodne, milina za snjegoljupce.  :08:

U Baru i dalje pada slaba kiša, preskočili smo 20mm. Dunula je umjerena bura, oko 6m/s. Temperatura je 8°C.
Okolne planine su se sigurno lijepo zabijeljele.

Dzoni

Zaista predivna zimska idila u Niksicu !  :101: :101: :101:

U cetvrtak dobijate jos, a onda najljepse nesto, Bozicni praznici pod bijelim pokrivacem (vjerovatno cca 30cm) i debelim minusom !

Treba se samo paziti vani i ne izlaziti bez prijeke potrebe !

Al3k5aNd4R

Ima li šanse za susnježicu oko 1 večeras u PG? Da bar nekakve pahulje gledam sa prozora večeras? :D
❄❄❄ --> Podgorica <-- | ❄❄❄ |My gallery on 500px | Mačka mala | ❄❄❄

Mladen

Bijelo Polje - umjeren do jak snijeg trenutno, temperatura odavno u minusu,