News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Januar 2016.

Started by Bura, January 01, 2016, 00:33:17

Previous topic - Next topic

bole

Nema zime za Niksic i CT
do Ranih jutarnjih casova  :79:

Czv Nk

NK sve ce biti dobro

Ljudi spavajte ujutro cemo u 7 znati ko je vuk a ko lisica. Ja prognoziram 9cm.

edit: pahulje za nijansu ukrupnile i pojacao se intezitet
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

Czv Nk

Ujutru  u 7 h oko 10 cm.Vidjecete ujutru. ;)

Stefan600

Da u Podgorici pada nocas bih sve radio osim spavao.. Ne spavajte nocas, sjutra je dug kisan dan
Februar 2012. :)

mister

Na Cetinje kisa vec nekih pola sata

Nikola

Quote from: mister on January 03, 2016, 02:10:58
Na Cetinje kisa vec nekih pola sata
:45: korisna info na Niksicane,sad je svaki minut zlatan(citaj sat)
Ima li ga koliko na CT?

Miloš

Probija jugo po visini, evo Žabljak i Kolašin odoše u plus, Nikšić je jedini u minusu i najhladniji sa -0.5°C.
Valjda makar planine uspiju da dobiju porciju snijega sutra.

U Baru ojužilo, temperatura krenula da raste ozbiljno, ide to preko 10°C uskoro.

scepo

Slaba kisa,skoro sve stanice biljeze porast Temp,ali kazan u padu 3.3C

SnowHunter

Žabljak već na +2.5°C, javlja susnježicu. Nikšić u minusu (-0.4°C) i dalje pada snijeg.

U Beogradu prava zimska noć, temperatura od -6°C do -7°C, uz jaku košavu koja pravi vijavicu.  :79:  Sniježne padavine su uglavnom slabe, a visinu snijega je skoro nemoguće odrediti upravo zbog košave. Samo par slika od maločas:

Filip.V

U NK lije kiša. Bilo je dobro dok je trajalo  :116:

staracfoco

U Beranama ni kiše ni snijega.I čitava Limska kotlina,osim Bijelog Polja,ćorak.U B.Polju od 0 mm padavina,4 cm snijega.Ko ne vjeruje,neka pogleda na klimatologija/analiza vremena.

staracfoco

Ja kao ovaj što je slao ili unosio podatke za Bijelo Polje.Nije klimatolologija/analiza vremena,već meteorologija/analiza vremena.

staracfoco

NK sve ce biti dobro

Bilo bi dobro kad bi znali kad je prekisilo i visinu snijega kad je prekisilo.  Ponovo je Nk zadnji pao

Stoyo

Na Zabljaku je nemjerljiv novi snijeg, ostaje famoznih 4cm :). Miksa trenutno, vise kisa...

skener

Quote from: NK sve ce biti dobro on January 03, 2016, 09:03:14
Bilo bi dobro kad bi znali kad je prekisilo i visinu snijega kad je prekisilo.  Ponovo je Nk zadnji pao

Mislim da je to bilo oko 5, ali niko tada nije mjerio visinu, tek u 7. Niksic i dalje najhladniji, nema vjetra ali plus po visini

Južina

@staracfoco ima toliko snijega.Nego u bp vazda kada padne snijeg ne objave podatak o količini padavina.

staracfoco

Južino,pretpostavio sam da je greška ali sam samo htio da se malo našalim.

niksicki

Kisa jutros.Ej zivote patnjo  :02: Pocetak januara,zemlja suva i smrznuta,bogom dati uslovi za dugo opstajanje snijega,ali eto,opet nam se nije dalo.Sinoc sam se malo provozao gradom oko 10h,bio se svudje primio osim najprometnijih ulica,fino bilo za vidjeti.Slika nemam nikakvih jer nijesam imao fotoaparat kod sebe,a sa telefona ne bi bio bog zna kakav kvalitet.Eto,makar da se nadamo da ce po ovih planina pasti nesto snijega,pa da picime gore,a i trenutne cijene goriva nam idu na ruku  :11:
Hunter,kao i obicno slike su topcina  :109: jos kad vidim kakva je temperatura gore  :04:

Južina

I ovamo kiša pada.Još se ona odvratna magla spustila.Ništa odvratnije nema nego kombinacija bljuzgavice i magle .2cm snijega ima, otopi se crkavica.

boka

Povlacili se plus veceras sa 850 ha.
Stvarno smo svi maleri ...150 km lijevo, desno gore od Pg ,ljudi imaju cjelodnevan snijeg .
Izvinjenje za off..

pg

Kisovito i hladno T 4C
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

NK sve ce biti dobro

E pu i na ovu zimu ...inali smo sve uslove i za pokrivac u nizijama i ovako nas baksuzno zaobidje. Evo Nk najhladniji 0 stepeni imali podlogu vrhunsku i kisa....e pi 100 puta  :75:

pg

Kad vec nema snijega i hladnoce bolje i da je AC no ovo grdilo od vremena u sred januara  :107:
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012