News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Januar 2016.

Started by Bura, January 01, 2016, 00:33:17

Previous topic - Next topic

milos555

NK sve ce biti dobro

Sad je zaista idila. Kad rekosmo kolege da se ocekuje prodor juzine?
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

bole

Nikola

Quote from: NK sve ce biti dobro on January 02, 2016, 22:35:52
Sad je zaista idila. Kad rekosmo kolege da se ocekuje prodor juzine?
Oko 1h(racunajte +/- sat) sve preko toga je gratis,uzivajte dok traje.

Slaba kisa,T 4.6c

Cetinje krece sa svojim intezitetom 0.2RR 0.75c

boka

Jak i krupan snijeg na Ct...
Vjerovatno raste Temp po visini...

Czv Nk

Nikola ima li sjutra sanse za snijeg ili sjutra tokom noci?Ja sam misljenja da niksic moze izdrzati do jutra barem,ali vj vi znate bolje...

SnowHunter

Quote from: sanjin on January 02, 2016, 16:03:54 SH, ima li meteo podataka za Pluzine prije gradnje brane?

Čini se da je u Plužinama bila samo padavinska stanica, ne i klimatološka. U Meteo godišnjacima SFRJ nema Plužina. Međutim, nije isključeno da su za potrebe izgradnje hidrocentrale vršena još neka meteo mjerenja. Ja to, međutim, ne znam, kao što ne znam ni gdje bi se mogli naći, ako postoje, odgovarajući podaci. A bilo bi zanimljivo uporediti ih sa ovim današnjim, makar da se vidi da li i koliki uticaj ima vještačka akumulacija.

Ontopic... U Beogradu konačno prelijepo zimsko vrijeme. Ledeno je (od -4°C do -5°C, zavisno od dijela grada), uz košavu koja ima udare i preko 9m/s - ljepota.  :105: Malo sam biciklirao po gradu večeras, ulice su potpuno suve iako je bilo simboličnog snijega tokom dana. Ponešto bijelo na ulicama se ipak može naći - radi se o soli koju su gradske službe unaprijed posule, a koju košava sada raznosi gdje stigne...  :120:

bole

Kazan biljezi pad temp na ams 3.9

scepo

Bili smo blizu nocas,ali cekamo sledecu priliku
T 3.9C,kisa lijee :82:

Nikola

Quote from: Czv Nk on January 02, 2016, 22:47:50
Nikola ima li sjutra sanse za snijeg ili sjutra tokom noci?Ja sam misljenja da niksic moze izdrzati do jutra barem,ali vj vi znate bolje...
:75:

NK 0.2RR uz -0.7  :79: PG pala na 3.9c,pojacale padavine.

Czv Nk

Dovoljno si rekao,glupo pitanje. :80:

Tihi

Oko 21 h je poceo da pada sitan snijeg da bi malo posle toga pocele i krupnije pahulje.Sad pada slabim do umjerenim intezitetom.Obijelio je,drvece je vec okiceno,mozemo reci da ga ima  1 cm.Ja sam misljenja da bi Niksic mogao da izdrzi do jutarnjih casova barem do 7 h,rijetko je tokom noci u NK snijeg prelazio u kisu.Ako nasatavi da pada ovim intezitetom do jutra ga moze biti oko 10 cm,a ako pojaca intezitet moze izaci i na 15 cm.

Dzoni

Pade T u PG ipak na tih 3 koma nesto kako sam se nadao  :114:
Steta sto nismo 1,5c hladniji usli vidjeli bi i mi neku pahulju.

Dzoni

Quote from: Tihi on January 02, 2016, 22:59:50
Oko 21 h je poceo da pada sitan snijeg da bi malo posle toga pocele i krupnije pahulje.Sad pada slabim do umjerenim intezitetom.Obijelio je,drvece je vec okiceno,mozemo reci da ga ima  1 cm.Ja sam misljenja da bi Niksic mogao da izdrzi do jutarnjih casova barem do 7 h,rijetko je tokom noci u NK snijeg prelazio u kisu.Ako nasatavi da pada ovim intezitetom do jutra ga moze biti oko 10 cm,a ako pojaca intezitet moze izaci i na 15 cm.
Jako, jako tesko. T po visini je problem a ne sumnjam da ce T2m u Nk ostati prilicno niska dugo.

sanjin

Nama uvijek fali nesto.

Dzoni

bole

Quote from: sanjin on January 02, 2016, 23:03:07
Nama uvijek fali nesto.

Da isusimo Skadarsko jezero i da smo visoci jedno 200m  :102:  :45:
PO Ams  kazan 3.69
Rogami 2.5

Dzoni

boka

Plasa li plasa na Ct...
Ima ga 2-3 cm     :04:

Dzoni

Quote from: bole on January 02, 2016, 23:04:53
Nama uvijek fali nesto.

PO Ams  kazan 3.69
Rogami 2.5
Oce casti mi Bole kod tebe da mixa i presnijezi  :120:

Nikola

Quote from: bole on January 02, 2016, 23:04:53
Nama uvijek fali nesto.

Da srusimo Rumiju i napravimo pokretnu ogradu visoku 1.5km, kad Bar uhvati snijeg,kapija se zatvori,da kod nas ne prekisi  :110:

T 3.7c

bole

docice veceras dzoni na tvoj prognozirani minimalac od 3 C  :102:  :72:

Stefan600

Ja zaboravih da treba da vozim put Kuca i drmuh 7,8 rakija, veselo mi u kucu, dosli rodjaci... Nesto mi se ne sjeda sad za volan, pusti djaola.. Ako ide ko nek javi da me pokupi, gorivo cemo po pola  :109: :67:
Februar 2012. :)

Miloš

Lijepo je vidjeti ovoliko poruka u aktuelnim, poslije dugo vremena.  :72:

U Baru prve mjerljive padavine poslije pauze od 35 dana. Nevjerovatan niz čak i za ljetnji dio godine, a za ovo doba godine nešto se ne dešava češće od jednom u sto godina.

Slaba kiša, 8.2°C, počelo je da fenira.

Dzoni

Quote from: bole on January 02, 2016, 23:13:01
docice veceras dzoni na tvoj prognozirani minimalac od 3 C  :102:  :72:

Bole, pogodio sam ja to...prvi post na 3. stranici, napisao sam moze pasti i na oko 3c...dakle "oko".
No to je manje bitno, volio bih da nisam pogodio a da smo nekim cudom vidjeli koju pahulju  :101: