News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Jun 2015.

Started by Cirius, June 01, 2015, 12:08:32

Previous topic - Next topic

sanelkpg

Ni u pg nista od kise za sad praticemo razvoj situacije

Mađo

Pade malo kiše,osvježilo na 17.7°

sanjin

Velika sparina. 29 stepeni, vlaznost oko 50%.

Tihi

Strašno se smračilo istočno i sjeveroistočno od Nikšića.Od Lukavice preko Krnova i Vojnika strašno pada ,bjecka i grmi podmuklo.Možda ima i grada .Tamo u tom planinskom reonu vrijeme se nevjerovatno brzo promjenilo sa svega pola sata se smračilo  i počela je kiša i grmljavina,a prije pola sata vedro bješe.Sad već jako grmi ,tutnji,a jedan crni oblak iznad Vojnika spreman da se opasno izruči.Bjecka u rafalima.

Tihi

Neka nam Bog pomogne da ne bude kakvog čuda.Bjecka opasno.Ono što sam na Prokletije u maju gledao kad sam pisao odje, je nula naspram ovoga  nevremena.

Tihi

Brdo Tović(1141 mnv) je progutano.Počela je krupna kiša ,hladna kiša.Gromovi pucaju još žešće.Zahladilo opasno.Nije isključen ni snijeg na Moračke kako je samo nevrjeme.

EagleS

Kod nas nevrijeme stiže iz pravca Ulcinja, sad je bljesnulo.
The absence of evidence is not the evidence of absence

milos555

Vjetrovito, jedan zastrašujuće taman, pomalo crvenkast oblak po sredini...  :58:

I evo: jak pljusak!  :119:

NK sve ce biti dobro

Uzivo sa ulice> Haos, grad, lije ko iz kabla...munje  :56:
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

milos555

Šta se ovo sruči na nas?!  :36: :58:

superwoman

Blago niksicanima, u mom stanu je hiljadu stepeni. Meni ljeto vec dosadilo...

NK sve ce biti dobro

Quote from: superwoman on June 09, 2015, 21:08:50

U Nk je bilo prijatno i danas,i bez ove kise, tipican cist vazduh....Vama svaka cast kako izdrzavate !
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

niksicki

Kod mene nestala struja evo. Bije dobro po staklima sa sjeverne strane.Strah me da će grad nagrditi bašte i voćnjake :07:

sanelkpg

U pg samo svjetluca a kise jos uvijek nema

superwoman

Quote from: NK sve ce biti dobro on June 09, 2015, 21:13:32
Quote from: superwoman on June 09, 2015, 21:08:50

U Nk je bilo prijatno i danas,i bez ove kise, tipican cist vazduh....Vama svaka cast kako izdrzavate !

Nikako, zatvoris i spustis roletne i vjecito ides znojav i mokre kose... Udajem se samo na sjever CG

Tihi

Ode grmljavina i kiša na jugozapadu pud Lovćenskih i Orjenskih krajeva.Sjeverno i sjeverozapadno od Nikšića prema Žabljaku sve vedro.

sanelkpg

superwoman

Kisica i grmljavina!

Стенли

I u Danilovgradu se opasno nevrijemee spremaa auh, da te strah uhvati od munja i buke vjetar pocinje takodje..

sone

Evo me u Pintu kod Delte...nesto put jezerra tutnji tamo,ovdje rosica.Posmatram,ipak mi je otvoren pogled ka jugu.

niksicki

Ovamo je prošlo. Čuje se daleko put Danilovgrada grmljavina a i vidi sijevanje.

sone

Izgleda da ga put Cetinja bije dobro...makar odavde tako izgleda no to je varljivo,javice se Madjo ako sto bude konkretno.

Tihi

Čuš ako bude što konkretno.Ima da se dime Lovćen i Orjen čitavu noć .Zaladilo je žestoko mora se u duge rukave,mogu misliti kakav je pomet sad na vrh Lovćena i Orjena ,tamo dje pada ,zastudilo ko za snijeg.A kad tamo bjecka ovamo čitav Nikšić bude osvjetljen,dan nikad duži.
Grmi i bjecka pud Bosne,iza masiva Maglić-Bioč-Volujak pa još u daljinu.Rijetko kad od tamo dodje nestabilnost .Znali su ovamo reći da je najopasnije nevrjeme koje dodje od Gacka.A ove noćne ljetnje oluje su najopasnije.

Tihi

Prema podacima u 22 h u Nikšić pada, umjeren ili jak snijeg.Pa nisu mnogo promašili.

EagleS

Ladno snijeg pada u Nikšić  :120:

preteče me tihi  :107:
The absence of evidence is not the evidence of absence