News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Mart 2015.

Started by Cirius, March 01, 2015, 00:03:07

Previous topic - Next topic

Miloš

Quote from: Bura on March 04, 2015, 22:29:23
Žao mi je što nijesam u mome gradu da ispratim ovu situaciju.   :16: Ali pratimo i na daljnu.  :03:

Ne propuštaš ništa druže moj, nema ovamo ništa zanimljivo, a neće ni biti. Pada umjerena kiša uz jugoistočni vjetar. Palo je 30-ak mm do sad, temperatura se drži visoko, 13°C.

Na sjeveru zatrpavanje, sjutra prolazim tuda ako mi vremenske prilike dozvole (a trebalo bi da hoće, jer noćas slabe padavine), pa vam šaljem slike.

Cuca

Na Kosanici kod Pljevalja pada sitan snijeg umjerenog inteziteta. Novog ima oko 30 cm.

niksicki

Evo kod mene u Straševinu pada umjeren snijeg trenutno. U
Slika je iz Kolašina jutros.

sanjin

NikCG

Ovamo se ispada  kiša mašala. :03: :03: I dalje pada žestokim intezitetom. :22: :22:  T 9.5 °C

Južina

trpa, eh kad bi ovako padao jedno 5-6h konstantno :11:
Uglanom je intezitet strašno promjenljiv a snijeg je dosta mokar tako da visina slabo raste

Fraka

Kakva kisa!!! Zadnjih pola sata garantovano je palo 50 litara, pljusak ne jenjava nimalo. Hn ludnica, i Kamenari su prije 2 sata imali 100 litara, sad nema podataka. Odje mnogo manje po AMS nego sto bi ja reko, no vidjecemk kasnije, kad ovo cudo, koje i dalje traje udje u zbir.

dacone

sad dok pisem ludacki pada :79: :79:evo jedna slika od maloprije,losijeg je kvaliteta

sanjin

Niksic u 11h i zvanicno javlja snijeg.

Pantelija

U Niksicu trenutno pada snijeg intezitetom "k'o lopatom"!

NK sve ce biti dobro

Prije bih rekao da je festa od vremena. Snijeg je nadjacao kisu, i sa svakim povecanjem inteziteta stvara se snijezna ludnica.
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

Gile

Ja sam rekao juce da ce snijeg poceti prije noci kako je najavljeno.

FGump

sanjin

Quote from: Gile on March 05, 2015, 11:18:59
Ja sam rekao juce da ce snijeg poceti prije noci kako je najavljeno.
Da, ovo je stvarno neocekivano. Sad je sve moguce.

Kolasin u minusu.

Pantelija

Evo dvije fotke od prije 10-tak minuta

Sada se stvorila bljuzga po putu, a po autima i krovovima je vec obijelio. Pocinje formiranje pokrivaca.  :79:

petar

Temperatura ide dolje, Podgorica na 6.60, sjeverni vjetar u pojacanju, kisa ne staje...  :72:  :77:

Miloš

U Baru nenormalna kiša, pravi potop, i ovdje je palo sigurno 50mm od jutros.

Fraka

Auu kakva kisa, nevjerovatno, ne slabi nimalo! Definitivno je ciklon juznije poso, pogledajte dje krecu nize temp na Jadranu, izmedju Grude i Cilipa cak 4 stepena razlike. Pasce 2 metra novoga na Orjen.

Nikola

Odosmo dosta nisko T 6.62c,DG oko 1c nize.

petar

Ocekuje se u poslijepodnevnim satima pad temeprature, neocekivano je pala ovoliko , ne bi me cudio da i u Pg. vidimo po koju pahulju veceras   :77:

Gile

Ima li sta novo na Cetinje i B.polje?

Fraka

Ni u kojoj kombinaciji Cetinje nije igralo za snijeg, eventualno nocas malo, ali nije iskljuceno da ako jos ojacaju padavine, okrene na vlazan snijeg i tamo.
Ovamo se festa nastavlja... poplava. T 7.5

Mađo

Okreće polako na snijeg.  :03:

mecava

Ne znam za bp sad, oko 11.20 je trpaona bila dolje. Sjenica ima jak snijeg u 12, moguce da i u BP i dalje pada.

Gaston

-0,1 stepen, jak snijeg.