News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Februar 2015.

Started by sanjin, February 01, 2015, 00:49:57

Previous topic - Next topic

skener

NK jedini u blagom minusu...svi ostali u plusu, malo iznenadjenje, pitanje je do kad ce potrajati padavine

Nk

Vec ima 1-2 cm novog snijega, pada bas fino

niksicki

Mislim da dosad nijesam vidio veće pahulje od ovih. Po 3,4 cm ih ima, ako ne i čitavih 5 :52:

Nk

Evo ga opet onaj ludacki inenzitet  :111: :111:

Djole

ljepota steta sto nema webcam u niksic :D

demijan

ja sam kao  niksicanin odusevljen brojem clanova iz nk i fotkama koje dijele ovde ...narocito sa FGump-ovim jer ta raskrsnica,koju cesto kacis FG je raskrsnica na kojoj sam odrastao  :121: mislim da nigdje nije ljepsi snijeg nego u nk  :03:   :105:          :79:

u bg jutros veoma jaka kosava uz po koju kap kise..t 4 stepena.
dodje dan d...

dacone

Ljudi ovo je nevjerovatno kako pada,bukvalno kao da grudve padaju sa neba :79:mislim da je slabo ko ovo ocekivao..

Yeti

Kakav intenzitet padavina,kakve krpe od pahulja,iznenadjenje...

Послато са HTC Desire 500 уз помоћ Тапатока

Listen to me carefully,I shall say this only once

Miloš

Bravo za Nikšićane zbog detaljnih izvještaja, baš lijepo pada!  :45:

U Beogradu vjetrovito, 4°C. Čeka se snijeg popodne i uveče, nije ga bilo puno ove zime.  :79:

niksicki

Miloše, postoji li objašnjenje odakle ovo? Može li se koliko zadržati? Evo sad cevMi na vijesti reče u višim sjevernim i centralnim da će biti snijega i susnježice

skener

Quote from: niksicki on February 06, 2015, 09:31:04
Miloše, postoji li objašnjenje odakle ovo? Može li se koliko zadržati? Evo sad cevMi na vijesti reče u višim sjevernim i centralnim da će biti snijega i susnježice

Eto izgleda da je Nk u vise centralne danas  :11:

Fraka

Mislim da je bilo jasno da ce padat snijeg svuda iznad 600m danas kad je nailazio ovaj talas padavina s mora. Svaki model je davao snijeg. A kolko ce se zadrzat.. oce dosta.. mozda bude jos koji dan bilo slabih padavina.

niksicki

Fraka, interesuje me za danas. Može li se desiti da ne predje u kišu? Oće li biti padavina kakvih do kraja dana?
Odje trenutno prestao snijeg.

mecava

Jaka kisa, snijezna granica iznad 1000 metara. :20:

Nikola

Ta ovoj karti se vidi da je nad Niksickim poljem 0c dok je nad Limskom dolinom oko 3c,Niksic ima povoljnu T2m,vjetar E smjera,plus jake padavine.

Nece vise prelaziti u kisu jer ce T850mb biti jos 1c niza,ali nece vise biti ni jakih padavina.

skener

NK je u vecini situacija znao da prodje bolje sa snijegom nego svi gradovi na sjeveru izuzev Zabljaka i Kolasina...T je oko nule, najavili su slabljenje padavina u drugom dijelu dana, a od veceras je svakako minus po visini pa ako bilo sta bude padalo bice snijeg, mislim na NK

Gaston

0,2 stepena, jak snijeg, 10-15 cm novog  je palo.
Počeo je oko 5 sati jutros.

Fraka

Ne bi trebalo bit previse padavina vise.. ovo je bio mnogo brz talas koji je inace doso ranije nego sto sam mislio. Konvektivne padavine, zato su i grudve takve haha

Južina

Quote from: mecava on February 06, 2015, 10:10:44
Jaka kisa, snijezna granica iznad 1000 metara. :20:
Ni da smo na primorje :28:

mecava

Nastavlja se agonija.  :67:

staracfoco

Čitavo jutro jaka kiša koja je,trenutno,prestala.T 3stepena.

Miloš

Jugoistočna strujanja po visini feniraju sjever CG, ali ne i Nikšić, sasvim je jednostavno. Do kraja dana slabe padavine u Crnoj Gori, premještaju se sjevernije. Hrvatska, Bosna i Srbija dobijaju lijepu porciju snijega.

U Beogradu počela kiša i pojačava. T 3.2°C. Nevjerovatno koliko je kiše ove zime palo na ovim temperaturama između 2°C i 5°C.

Gile

Ako ima ko iskusniji da mi kaze hoce li biti ista vise padavina danas i sjutra?

milos555

I tako, pade nam jutros malo snijega.  :67:
Trenutno oblačno, T 1.6

mecava