News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Februar 2015.

Started by sanjin, February 01, 2015, 00:49:57

Previous topic - Next topic

vanja

jedna aktuelna s visećeg . Blažov most u magli.

Fraka

Nikola

Vedro,maglu razbio jugo,T 6.81c ne mogu ni da pomislim kolika je T850mb,5-6c  :67:

vladobr

16,0 stepeni bilo u 22 h u Baru.Moze li toplije za ovo doba godine ?

niksicki

Odje i dalje gusta magla, na auto pokazuje - 0.5, čak je i počeo snijeg da mrzne  :67:

Dado

U samom gradu se magla dosta razbila dok u okolini je i dalje ima. Snijeg joj je odolio, 17cm u 19h, T po ams 0.1C

sanjin

Kod mene i dalje gusta magla.

Stefan600

Spustila se magla bas dobro... Vidljivost je mozda 15-20m
Februar 2012. :)

Nikola

Gusta magla,vidljivost <20m

Transmat

Gledam satelitski snimak oblaka i nekako je bas cudno strujanje vazduha po visini i kretanje oblaka.
Ovih dana modeli su dosta mašili i bilo je više kiše nego sto su predvidjali, ali sjutra mozda bude drugacije, ranije ce da zaladi i mozda presusi vec oko podne (ili previse prizeljkujem to)

scepo

Bas velika razlika u Temp. izmedju primorja i ostatka Cg :78:
Gusta magla :59:

Dado

Vjetar fenira primorje dobro  :13: mi udjosmo u minus T -0.4C

Fraka

Poceo je jugo da savija sve. T fantasticnih 17.5

SnowHunter

Stvarno vrlo neobične temperature noćas. U 01h poslije ponoći Bar je na 17.8°C, Tivat na 17.7°C. Podgorica sa 6.0°C i Golubovci sa 4.4°C su negdje između, a u centralnim i sjevernim predjelima skoro svuda minus - Pljevlja i Nikšić trenutno na -0.4°C, Kolašin na -0.7°C, Žabljak mjeri -1.5°C. Zanimljiva je razlika Cetinja sa +0.5°C i Njeguša sa +7.5°C. Još je zanimljivija razlika Nikšića i susjedne Bileće koja je na čak +11.1°C.

Inače, Bar je juče sa 18.0°C imao drugi najtopliji 5.februar u istoriji mjerenja. Toplije je samo bilo 1968. sa 18.9°C. Od noćašnjih 17.8°C  6.februara je jedino bilo toplije 1994. sa 19.4°C i 2001. sa 18.2°C.

vladobr

Pada kisa poprilicno,ako ovako nastavi nece nam faliti vode,bojim se poplava iako niko ne upozorava na tu mogucnost.Evo i u Kolasin sada pada kisa iako je 0,1 stepen.Zabljak jedino odolijeva,tamo pada slab snijeg.

niksicki

Odje pada umjerena kiša,a ima i rastopljenih pahulja. Auto mi je oko 6i15 mjerilo 2 stepena, a sad 1.Po Budošu bi se reklo da je snijezna  granica na oko 1000 mnv.

vladobr

Ova kisa ima da zabaljezga snijeg

Mađo

Presniježilo ovamo.T 1.4°

JovanK

Ovamo čudo kiše pade...

cetinje1

U ct susnjezica, na trenutak velike  pahulje. Otkud ovo?

JovanK

Je li u Nk snijeg? Ovamo vidim umjeren/jak snijeg

Nk

Niksic zadnje 20 min. umjeren snijeg prima se svuda.

niksicki

Hahaha evo ladno pada snijeg, vec se svuda primio :67:

markonato

Danas u Baru kiša.
Toplo je i jutros, na mom termometru pokazuje 11.4.

Off: Je li moguce da ja ne Rumiji osvanuo snijeg jutros ili je to onaj stari od prije neki dan?

Sent from my GT-I9195

FGump

Htio sam uhvatiti ove velike pahulje da slikam ali je kratko trajalo pa samo ostadoše ovi snimci na kojima su mnogo manje...ako se uopšte vide...mislim da je bilo pahulja promjera 2 cm...