News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Januar 2015.

Started by Bura, January 01, 2015, 01:02:39

Previous topic - Next topic

donmirko

Grafikon vjetra, koji je za vrlo kratko vrijeme dostigao udare do 20km/h

Fraka

Uuuu ljudiii orkanski idari su ovo i opet jace padavine.. t opada

Miloš

Udari front i u Baru. Olujan vjetar, ne pamtim ovo!  :52: Nadam se da će se smiriti što prije.
Kiša sasvim slaba za sad.

Stefan600

Udari zestoki. Skoro 24m/s  :104:
Februar 2012. :)

Fraka

S obzirom da su sirom srednjek jadrana biljezeni udari od po 150 km/h moze bit stete lagano... strasan vjetar duva na udare

Mađo

Presniježilo potpuno, primio se na podlogu. -1° uz umjeren śever i mečavu.

I jedna od danas popodne.

Miloš

U Baru je prošlo ono najgore, vjetar se postepeno smiruje, a kiša pojačava. Jednom je i sijevnulo.
Živo me zanimaju brzina i udari vjetra u prethodnih 20 minuta, vjerujem da je 10-minutna brzina išla i do 16m/s sa udarima do 30m/s.

Evo ga udari dobar pljusak sad.

EDIT: Strahovit pljusak nakratko, bilo je i leda, kao kod najjačih ljetnjih oluja.

sanjin

Cetinje T 0.75, RR 2mm.

Dado

Ct standardno, opet ce finu porciju dobiti.

zeljkomontenegro

Ct jak snijeg pracen mecavom. :79:

Fraka

U Kotor oluja uz soliku, kisu i susnjezicu.

Gaston

-3 je na Studeno, mećava:

Miloš

Mislim da barska AMS ne bilježi padavine kako treba, do sad je palo više od 5mm. Vjetar se ustalio jak, nema više olujnih udara.
Temperatura je pala na 7°C.

Krivi

U Pg raste T, i to značajno, sa 5,6 na 6,3 u kratkom vremenskom roku, prestala je kiša, a vjetar je malo oslabio.
GGMU!

Fraka

Ovamo i dalje sitan led al sad ima uz vjetar i nesto vise pahulja. Modeli su jasno vidjeli ja jugu ove razlicito ohladjene slojeve...

Miloš

Nije još gotovo sa ovim, kiša je stala, ali ponovo olujni udari vjetra, AMS je zabilježila udar od čak 33m/s! Biće opet obaranih drveća.  :16:
Temperatura se zaustavila sa padom na 6°C. AMS je tek sad i nešto kiše nakupila, oko 2mm.

Fraka

Snijeg. Ima jos kose al pahulje preovladuju vec. I dalje olujni udari preko 100 km/h

Fraka

Hm, sad opet cista ledena zrnca. Ovamo ne znam udare, al po Luka Kotor 29 m/s

Miloš

Evo i u Baru nalet nečega zaleđenog. Nema govora o snijegu, ali nije ni čista kiša već neki miks kiše i leda. Temperatura ostala na 6°C, vjetar i dalje razbija, vidim da u ostalim gradovima slabi polako.

Miloš

Sad već neki miks svega i svačega na +5°C, ima i leda i kiše, ali i rastopljenih pahulja. Sve to uz olujan vjetar koji je dostigao brzinu od čak 14m/s uz udare do 30m/s.

aquamarin

i tako Herceg Novi i Bar preguraše front sa ranovečernjih 15C, na pristojnih 6.. kao i Podgorica mrčena sa 6 na 6  :11:

Miloš

Ko bi rekao da će se nakon onog sinoćnog kijameta sve tako fino smiriti sve ujutru. Stigoh u Beograd, bio miran let. Ovamo oblačno i suvo, 1C.

mareeram

Zasto li fale podaci za sp za Rozaje od jutros?

albatros_mne

Osvanuo pravi proljećni dan. Toplo, sunčano idealno za šetnju  :03:

sanjin

Quote from: mareeram on January 12, 2015, 11:39:04
Zasto li fale podaci za sp za Rozaje od jutros?
U Rozajama Tmin -4, snijeg 23cm, padavine 4.8mm.