News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Januar 2015.

Started by Bura, January 01, 2015, 01:02:39

Previous topic - Next topic

mecava

Odlicno ga slaze i ovdje, sa prethodnim ga ima oko 15cm.  :79:  Jos uvijek pada dobro.  :79:

scepo

Evo i Cetinje kidamo
Pg -1
Ct -0,3

prenka

Dobro jutro , nazdravlje vi badnje jutro  :116: Dobar mraz jutros u glavnom gradu i temp u minusu , medjutim sad vec sjever krece i temperatura trenutno u porastu  :83:

demijan

nazdravlje badnji dan ko slavi!
u bg 4 cm snijega, t min -0,6.
zorom sam bio kroz kosutnjak..prelijepa slika..oko 7-8 cm novog snijega netaknutok .. :79:

sanjin

Visine snijega od jutros (cm):

ROZAJE: 41
ZABLJAK: 35
KOLASIN: 34
CETINJE: 33
PLAV: 30
PLJEVLJA: 17
B.POLJE: 16
PLUZINE: 12
SAVNIK: 10
ANDRIJEVICA: 8
BERANE: 8
NIKSIC: 4

edit:
U 13h znacajno povecanje snijeznog pokrivaca ima Berane - sa 8cm na 20cm.

SnowHunter

Podgorica u prvih šest dana ove godine već broji tri mrazna dana - koliko i cijele prošle godine!  :120:

U Beogradu prelijep zimski dan, ovdje na Zvezdari iznad 200mnm snijega ima 5-10cm i ne topi se. Zvezdarska šuma u zimskoj odori, evo nekoliko fotografija:

Bura

Moj digitalac je kod mene sinoć ipak zabilježio minus i to minimalni - najniža T -0.1°C. Očekujem i noćas makar blagi, ukoliko stane ovaj čisti sjever koji na trenutke fijuče. Tramontana trenutno u Baru duva jačinom od 3m/s, a udari skoro 10m/s.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

niksicki

Da je malo više snijega bilo bi pravo Badnje veče.Lijepa noć :)

Miloš

I večeras se smirio vjetar, mada temperatura sporo opada s obzirom da nema vjetra i da je potpuno vedro. Trenutno je 3.2°C, tako da je pitanje hoće li sjutra biti prvi mrazni dan ove godine, i treći mrazni dan ove zime.
Dva dana su bila blizu mraznog, 1. januar sa Tmin od +1.3°C i današnji dan sa Tmin od +1.7°C.

Jedna od danas:

Fraka

Konacno stao vjetar kod mene.. Juce je duvao citavu noc i dan, sad je stao. T odma skliznula duboko. Kod mene je ravno 0 stepeni. AMS Luka Kotor 2.2, nagli pad sa 4 stepena

Miloš

U Baru nema ni daška vjetra, ali temperatura neće pa neće dolje. Trenutno stanje:
Bar +3.2°C
Herceg Novi -0.4°C
Podgorica -0.5°C
Ulcinj -0.7°C

EDIT: Ipak se razduvao vjetar opet.

demijan

hristos se rodi!
u bg jutros vedro. t min -8,0.snijeg 4 cm.

Fraka

Neka je sretan Bozic svima koji slave!

Ovamo se, bukvalno 5 minuta nakon zadnjeg posta, raspuvala bura, tako da Tmin ostala 1.8 stepeni. I dalje suva, ima olujne udare. Bas je hladno napolju. T 2 stepena, osjecaj -5

bole

Podgorica frisko jutros....
Rogami 2.1C
Umjereno oblacno
Vijetar N 2m\s

Miloš

Srećan Božič! :03: U Baru hladno i vjetrovito. T 5.8°C, Tmin +1.8°C.

Nikola

Prohladno,cirostratus-na oblacnost T 5.81c

sanjin

Brzo pada temperatura.... trenutno 0.7.

sone

Sad se vratih iz Martinica.
..Auto pokazuje na Prentinoj glavici ispod brda Maljat dje mi kum zivi -3 c.

Fraka

Veceras mirno, skoro bez vjetra, ali tesko da ce prenisko ici T. Kod mene 1.5 stepeni.

Miloš

U Baru nešto toplije veče od prethodnih, mada vjetra nema, makar u gradu. T 5.1°C, Tmax 8.7°C.
Kao i sinoć, i večeras je Bar dosta topliji od ostalih gradova na jugu.

Krivi

Quote from: Miloš on January 07, 2015, 19:59:21
U Baru nešto toplije veče od prethodnih, mada vjetra nema, makar u gradu. T 5.1°C, Tmax 8.7°C.
Kao i sinoć, i večeras je Bar dosta topliji od ostalih gradova na jugu.
i

Vjeruj mi da je u gradu par stepeni hladnije, mada i ako vjetar potpuno stane, neće T ići nešto prenisko.
GGMU!

Fraka

Ovamo mirno i T pada prilicno dobro. Kod mene 0.5 stepeni. Luka Kotor na 2.3

Miloš

Sad već duva i u gradu i provjerio sam, na mojoj terasi je 5°C, jednako koliko i zvanična temperatura. Po modelima bi trebalo da je vjetar već uveliko svuda stao, ali barska bura ne sluša modele.

sanjin

I ovdje poceo vjetric i odmah skoci temperatura.

Stefan600

Vec smo odavno u minusu. Sad sam iz setnje. Prelijepo vrijeme!  :105:
Februar 2012. :)