News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Decembar 2014.

Started by Cirius, December 01, 2014, 00:01:06

Previous topic - Next topic

Nikola

Sve vise rastopljenih na auto,pojacava sjever.

P.S. Sad kisa,uz umjeren sjever.

sanjin

Snijeg je dobro došao ski centrima pa će, ukoliko to vrijeme dozvoli, skijalište na Vučju početi sjutra sa radom.

"Palo je preko 60 centimetara snijega. U toku je štampanje staza i sređivanje skijališta kako bi se što prije počelo sa radom", kazala je Vanja Tomašević, PR ski centra "Vučje".

Vijesti Online

sanjin

Стенли

Krece, susnjezica i vlazan snijegg u Danilovgradu, vjetar sjeverni umjeren. T ide dolje. Studeno je takodje u akciji.  :119: http://pljusak.com/meteo.php?stanica=studeno

Miloš

U Beogradu sipa umjeren snijeg, ima ga 6-7cm. Temperatura oko -1°C.

Stefan600

Vjetar je odje za 20 minuta znaci. T i dalje visoka.
Susnjezica i kisa.
Februar 2012. :)

NK sve ce biti dobro

Ocigledno da tradiciju ne mozemo napustiti, tako nam je kako nam je. Padavine 0.0
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

Yeti

Jutros oko osam krenuo pješke na posao,na pojedina mjesta bukvalno prtio prvi,pratio me jak snijeg sa jakim jugom,a evo sad opet pješke sa posla idem,sad jaka mećava,śever,biće freeeeeezing npćas
Listen to me carefully,I shall say this only once

Stefan600

Quote from: NK sve ce biti dobro on December 28, 2014, 21:29:17
Ocigledno da tradiciju ne mozemo napustiti, tako nam je kako nam je. Padavine 0.0
Neki modeli cak nisu vidjeli padavine od 20:00h pa dalje za NK.
Vjetar polako ali sigurno pojacava.  Sad smo definitivno tu. Padavine vec skoro stale.
Februar 2012. :)

Fraka

Ima dosta sanse za pahulje u Bar i Ulcinj. Sad cu doma pogledat kolka je T kod mene, ali nisam optimista. Ionako je red na Bar vise...

Dado

Stefane, upravo je Transmat pricao o tome u prognozama navodeci model WRFNMM-1kmE koji izgleda dobro "poznaje" mikroklimu. Nama koji poznajemo vremenske prilike pri sjevernom strujanju ne trebaju modeli  :03:. Zato Ct uzivajte i nadam se da ce i primorci vidjeti koju pahulju.

Edit: slab snijeg nosen vjetrom, i to je dosta.

sanjin

PG pala na 4 stepena.  Vjetar pojacava. I dalje ima kise.

Cirius

Jutros je na Marezi bilo desetak cm snijega, a bijela je i večeras ... vrlo vidljiva razlika u odnosu na grad   :45: 
A sad, temperatura počinje da pada, kreće śeverilos, nosi baltičke čestitke    :121:   za nepunih 48 sati smo u ledari   :116:

NK sve ce biti dobro

Rece mi stric da je granica gdje ima snijega na kopnu a gdje ne, izmedju Podgorice i Komanskog mosta skoro kod one table Glavni grad dobrodosli, kao da se neko namjerno zamjerio Podgorici  :83:
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

Стенли

Pada sitan snijeg, vlazan je.. vjetar umjeren i jaak..

Fraka

Uhhh kakp je udario front.. samo da nastavi. Pomet

Krivi

Quote from: NK sve ce biti dobro on December 28, 2014, 21:57:30
Rece mi stric da je granica gdje ima snijega na kopnu a gdje ne, izmedju Podgorice i Komanskog mosta skoro kod one table Glavni grad dobrodosli, kao da se neko namjerno zamjerio Podgorici  :83:

To ti je uticaj baksuznog Baranina...   :120:

Dako makar nalo presniježi,  vjetar pojačava,  a kiša ne staje.
GGMU!

bole

Quote from: Cirius on December 28, 2014, 21:53:08
Jutros je na Marezi bilo desetak cm snijega, a bijela je i večeras ... vrlo vidljiva razlika u odnosu na grad   :45: 
A sad, temperatura počinje da pada, kreće śeverilos, nosi baltičke čestitke    :121:   za nepunih 48 sati smo u ledari   :116:

Rekoh ja da ce travnjaci Na Marezi najbolje profitirat .... :11:

Стенли

Snijeg sve suvlji, sitan.. U nanosima vjetra se dobija efekat kako mecavi uh  :105:

vanja

Quote from: NK sve ce biti dobro on December 28, 2014, 21:57:30
Granica je tacno na onoj krivini dje se otvara pogled na grad kad se ulazi u PG tj blizu Gornje Gorice.

PS. Na stari put za DG pocinje negdje 400-500m prije Salasa...to je onaj dio uz Zetu sa lijeve i Veljeg brda sa desne strane.

zeljkomontenegro

CT mecava uz vjetar srednjeg inteziteta.

Fraka

Bole-PG

Da ocekujem sto u Petrovac i kad?
Podgorice grade moj!!!

michael

Quote from: Cirius on December 28, 2014, 21:53:08

reče li ti to ozbiljno  :22:

zeljkomontenegro

Mecava pracena vjetrom pada suvi snijeg  zatrpavanje.