News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Decembar 2014.

Started by Cirius, December 01, 2014, 00:01:06

Previous topic - Next topic

Fraka

Da i mene strasno interesuje studeno.. tj na kojoj visini je granica. Kod mene sipa kisa opet.. mogu mislit sto je na Orjen hahaaaaa

skener

Quote from: zeljkomontenegro on December 28, 2014, 11:01:57
Ct stale padavine a mislim temperatura u plusu.

Da, blagi plus, a ako su stale padavine T ce brzo porasti i to bi bilo to sa snijegom na CT do veceras...cekamo da vidimo dokle NK moze

milovan777y

Dali da ocekujemo sniejg u Podgorici veceras

Gaston

Prokaplje, put je sa lijeve strane

Na Studeno ima nekih pola metra, i dalje pada, mada je temperatura -0,3.

Fraka

Kako sipa u Kotor leleeee. Grad je usuo, T opet opala, nadam se snijegu na Njeguse.

prenka

Quote from: milovan777y on December 28, 2014, 11:09:51
Tesko , mozda samo provijavanje uz sjever , licno bih volio da grijesim  :122:

milovan777y

Quote from: prenka on December 28, 2014, 11:13:59
Quote from: milovan777y on December 28, 2014, 11:09:51
Tesko , mozda samo provijavanje uz sjever , licno bih volio da grijesim  :122:
Mozda nas veceras iznenadi.Znam slucajeva kada je uz sjever znao da pada alvrlo rijetko

Mađo

Opet zrnasti snijeg poče,uz kišu.Visina snijega 42 cm kod kišomjera, na livade oko pola metra.T 1.1° vjetar u slabljenju.

Al3k5aNd4R

One iz Nikšića dvije fotke vidim da je razlika od skoro sat vremena među njima. Ali opet pretpostavljam nema šanse da je napadalo onoliko snijega za tih 45-50 min. Jel ga u gradu inače ima manje nego tamo odakle je druga fotka ili je stvarno padao takvim intezitetom da ga je toliko palo za kratko vrijeme, jer mi se čini da ga ima puno više na drugoj nego na prvoj. Sudim po krovovima i ostalim nekim površinama na kojima se može skupljati snijeg :)

edit: Mada sad vidim da sam se ja zeznuo, ona Kia ima takav malo oblik, iako se vidi da ga ipak ima više.
❄❄❄ --> Podgorica <-- | ❄❄❄ |My gallery on 500px | Mačka mala | ❄❄❄

Južina

Katastrofa za sjever reklo bi se.

Стенли

Bije kisa dobro, vec duze vrijeme. Vjetar slab do umjeren povremeno sjevero-zapadni. Evo jedne mnogo dobre fotografije Danilovgrada od malo prije. Snijega ima 3cm, bljuzga.. Ima vode dosta.

Snijezna granica se pofino podigla, i jos ce...

Nk

mecava

Totalna katastrofa za sjever, ne vjerujem ni nocas da moze nesto solidno da padne. Pljevlja tacno na 6 stepeni.  :14:

Južina

Izgleda da su samo dva grada profitirala ovo ostalo mrka kapa.Mada bolje iko nego niko

Pantelija

Sto se tice skijalista nema vajde od ovog ciklona :(

Nikola

Evo dokaza koliko cesto se razlikuje Dg od Pg i pri juznom strujanju.Nisam se nadao da ce probiti jugo prije Cetinja ali je Ulcnji za dvije ure skocio za 5c.
Ct ocekivano,ali u Nk nisam ovoliko padavina,uzivajte  :79:

T 3.94c PV 5.69c

Al3k5aNd4R

Sad kad se razvedri i udari pomet narednih dana, jel može neko ko ima šleper da trkne do Nikšića, natovari snijega i istovari ga u PG, po mogućnosti na Stari kod Kuće Fudbala :)
❄❄❄ --> Podgorica <-- | ❄❄❄ |My gallery on 500px | Mačka mala | ❄❄❄

Mladen

Ima na Lovćen, i skijalište i žičara, pa ko voli, neka izvoli! A i snijega ima koliko oćeš!  :79:
Ovo je potpuno realna situacija kad je ovako hladno, a ciklon je sa juga. Snijeg na Cetinju i Nikšiću je uvijek najveći u tim situacijama, samo da kiša ne udari, a neće dugo, iako pređe, jer noćas opet slijedi zatrpavanje. Zadnja informacija je da na CT još snijeg pada.
Sjever u ovim situacijama nema što da se nada, jer jug kad se spušti sa Bjelasice i ostalih planina, sjevernije gradove samo fenira. Nešto je bolja situacija u Kolašinu i Mojkovcu, kažu da je u Mojkovac snijeg isto napadao.

Mađo

Ojužilo, 3.1° Slaba kiša.

Nikšićanin

Trpa trpa,i samo trpa  :79:  :79:  :79:

SnowHunter

Quote from: Pantelija on December 28, 2014, 11:44:42
Sto se tice skijalista nema vajde od ovog ciklona :(

Na Bjelasici fino trpa - što se fino vidi na ovoj .gif animaciji od četiri slike:

pg

Slaba kisa T 4.3C
Danas kod tunela Sozina
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

NK sve ce biti dobro

Smokrio se dosta snijeg, ali i izgubio intezitet , mada povremeno bude i jak. Kasnije ce biti i jedna slika.
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

bole

Dobro kazancina drzi temperaturu .....po AMS 12:00     3.65
3 stupnja u Rogamima uz subijektivni osijecaj 1c , rAskosna kisa  :83:
Vijetar W  5Km/h
Pritisak: 1000.30 hPa

skener

T se blizi nuli, zato je i mokar sad, ali samo neka on pada pa makar i mokar, samo da ne predje u kisu, kljucna su naredna 2-3 sata...a onda opet par sati mecave sa sjevernim vjetrom