News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Decembar 2014.

Started by Cirius, December 01, 2014, 00:01:06

Previous topic - Next topic

NK sve ce biti dobro

Ja iz kuce koliko mi se cini nema zere vjetra.
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

skener

Quote from: NK sve ce biti dobro on December 28, 2014, 09:59:41
Ja iz kuce koliko mi se cini nema zere vjetra.

Pretpostavio sam da nije tacan podatak...samo neka tako i ostane sto duze  :03: -2 C u Nk

petar

Ljudi ocu d aidem sad u Niksic sa durgovima, pa kad ce prkeisiti tamo ako neko  moze da mi odgovori

Fraka

Nikad. U Kotor je rano jutros poceo snijeg a onda vrlo brzo kisa zesca. Sad lije ovoga svijeta.. nadam se da ce okrenut na snijeg na Njeguse opet.

Južina

Zrnasti snijeg prije poče ovamo.Pravo je čudo kako sunce još nije upeklo, mada kako je jaka dnevna svjetlost brzo će se i to desiti.Tuga>:(

niksicki

Evo me na pumpu u Viluse. Sat ipo smo bili zaglavljeni kod tunela Grkavac, došla 3 čistača jedan za drugim, jedva se izvukli. Na Dragalj snijega čini mi se pola metra, pada, bukvalno se ništa ne vidi. Kkod Grahova smo opet bili stali, ali smo ručno čistili i uspjeli smo krenut. Sad idemo saVilusa, ovuda trpa ko lud :))

Pantelija

Izgleda da ce najvise snijega pasti u NK, vise nego i u ski centrima!

Fraka

Potpuno ocekivano s moje strane. Niksic 70 cm barem na kraju svega.

skener

NK  :109: steta samo sto nemamo cesce zvanicne podatke o visini snijega, ali eto imacemo ih u 13h, ko zna sta ce biti do tada ako nastavi tako da pada

Mađo

0.4° opet miješa.A do sad je padala uglavnom slaba kiša.

Fraka

Da ne zaboravimo i Cetinje. Neka se javi neko otamo! Rr 1.7 jak snijeg. Kakvo bi to ludilo bilo da ne prekisi tamo, mada oce vjerovatno.

Al3k5aNd4R

Sad je kasno za moj komentar, razgovarao sam na telefonu, prije pola sata, na jednoj gomili pijeska je i dalje bio tanak sniježni prekrivač, od jutros valjda ostao
❄❄❄ --> Podgorica <-- | ❄❄❄ |My gallery on 500px | Mačka mala | ❄❄❄

cetinje1

U ct umjeren snijeg, al je sve vlazniji. Kisa ce

mecava

Koliko ga ima trenutno na Cetinje?

cetinje1

skener

Quote from: cetinje1 on December 28, 2014, 10:34:51
Mislim oko 40cm

Mora ga biti vise...u 7h je bilo 33cm, a konstantno je padao jako od tada, malo je 7 cm za 3 ipo sata

prenka

Zaspah sinoc umoran ne prateci situaciju ali vidim da nisam nista propustio sto se tice Podgorice  :83:  rupcina sto se tice situacija sa snijegom  :107: Veceras ne dajem ni najmanje sanse da moze biti bilo sta osim mozda provijavanja  :110: Trenutno 2.7 c . Impresivne slike iz Niksica , uzivajte  :79:

Al3k5aNd4R

Staje kiša. Sve je slabija
❄❄❄ --> Podgorica <-- | ❄❄❄ |My gallery on 500px | Mačka mala | ❄❄❄

Yeti

Prava idila,ljepota,zovite ga kako god hoćete,samo nek trpa,ima već možda oko 35 cm,davaj,davaj....
Listen to me carefully,I shall say this only once

Nk

Delija

Boze mili kako pada snijeg u Niksicu.Fraka sta mislis oce li dostici pola metra?

skener

Quote from: Delija on December 28, 2014, 10:51:30
Boze mili kako pada snijeg u Niksicu.Fraka sta mislis oce li dostici pola metra?

Mislim da je vec napisao njegovo misljenje 70 cm  :11:  ali 50 hoce sigurno i do 13h ako nastavi ovako da pada

Admin

Gastone, kako je na Studenom, a kako u Bandićima? Iz kog dijela Banidća je ona slika od jutros?

zeljkomontenegro

Ct stale padavine a mislim temperatura u plusu.

FGump

Niksic...ul. Narodne omladine