News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Decembar 2014.

Started by Cirius, December 01, 2014, 00:01:06

Previous topic - Next topic

boka

Jos vrlo malo I Nk najhladniji u drzavi
Nk -3,5
Zb -3,89

Upravo ga prestize,,,

Dzoni

Quote from: sanjin on December 28, 2014, 05:25:24
Katastrofa.
Navece se ne treba nadati nicemu, sem olujnom severu. Od svega trt a vrta. Pi'  :35:

Dzoni

Miloš

U Beogradu pade prvi snijeg ove zime, trenutno baš dobro sipa:

sanjin

Dobicemo mnogo litara kise u toku dana.to ne mozd da omasi.

vanja

mislim da nikad dosad juzina nije probila tako brzo kao veceras/jutros u pg

boka

Sto li sipa na Ct sad- 1,00 mm :58:

Стенли

Stvarno katastrofaa, pi. I ovamo se osjeca jugovina po nekom sloju, snijeg postaje dosta tezi i vlazniji nece ovo bas predugo zamijenice ga susnjezica pa kisa. Ima 3 cm snijega. Idem ja da spavam umoran sam, pozdrav. 

Transmat

navio sam sat u 5.40 da me probudi.. ali me grmljavina probudi u 5.30 tako da sam odma znao da je juzina probila. potrefio sam termin kad da se budim, ali nisam potrefio da ce ovako rano probit po visini..
Snijeg pada, ali me mrzi da izadjem da vidim kakav je kad vec znam da je u Ulcinj temp 9 a podgorica preko 2c.

Pljevlja 1.5 . prije ce probit tamo nego u Dg.

pg

Slaba kisa T 1.6C
Ulcinj 9.3C  :57:
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

boka

Ct 1,20 mm
Hn 2,10 mm
zestoko....

niksicki

Evo krecem iz Novoga za Nk. Odje jaka kiša sa jakim vjetrom ima i rastopljenih pahulja. Grmi

Dzoni

E propala se klima Podgoricka...odje i kad je kvota za snijeg 1.2 poput ovoga nocas, fula... :54:

Stefan600

Nabrijah se neke prsute.. Sad odoh da lezim  :28:
Pljusti kisa. Pozdravljam vas :25:
Februar 2012. :)

Transmat

ih, omeksalo napolje. 1 cenat na auto, a trava jedva da je pobijeljela. mokar snijeg susnjezica i kisa. Niksic ce se najduze drzat.. opet grmi..

Dzoni

Ulcinj skoro 10c  :52: .

HN  3,3 RR  :83:  4,4c

demijan

nk u 6h najhladniji sa -3,3 i pada jak snijeg uz jugoistok do 13 m\s :109:

Dzoni

U Pg je subjektivno -1c, bas kida, sjeverozapadni vjetar. Sve zalud...kisa i susnjezica.

EDIT: mix snijega i kise.

cetinje1

U ct jak snijeg. Oko 15 cm novog vec ima

Dzoni

Evo Pg, okrenu na snijeg. Slab do umjeren...sad ili je samo na momenat ili ce potrajat.
T u padu, 1,6c.

vanja

Umjeren snijeg pada preko morace. Uhvatila se ona mljuzga po auta

straus

Nece ovaj snijeg trajati duze od sat vremena,  cekamo nesto konkretnije veceras.

SnowHunter

Na Cetinju baš trpa!  :109:

I u Beogradu konačno krenula prava sniježna akcija. Pada umjeren sitan i suv snijeg uz umjerenu košavu na -2°C. Odmah se hvata za sve površine, napolju je prelijepo.  :43:  Slijedi nekoliko jutrošnjih fotki:

Suv snijeg se odmah lijepi za asfalt, stvarajući vrlo klizavu podlogu - gradske službe opet nijesu bile pripremljene...  :120: Strma Čingrijina ulica na Zvezdari kojom idu trole je već u kolapsu i trenutno neprohodna:

Sad bih najradije bio na Orjen sedlu da u miru svjedočim epskoj trpačini.  :120:

Dzoni

Quote from: vanja on December 28, 2014, 06:31:45
Umjeren snijeg pada preko morace. Uhvatila se ona mljuzga po auta
Potvrdjujem.

@straus
Prekrizi to za veceras slobodno. Koji crni snijeg i olujni sever skupa u Pg...

zeljkomontenegro

Al ga sipa prava trpacina  :79: