News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Decembar 2014.

Started by Cirius, December 01, 2014, 00:01:06

Previous topic - Next topic

Bole-PG

Opet ne radi samo nas AMS
Podgorice grade moj!!!

prenka

Vracuci se sad sa posla uocih strasne razlike u temperaturi ,na  aerodromu pokazuje 1 c u kolima , izmedju aerodroma i glavnog grada negdje oko kombinata aluminijuma cak -1 , dok u gradu temperatura varira od 1 na zabjelu do 3.5 u centru grada . Stepen greske mjeraca u kolima je 0.5-0.7 c (licno vodio posmatranje i uporedjivanje )  :60:

Bole-PG

Iha 1.49 proradio ams od prije 20 minuta
Podgorice grade moj!!!

Stefan600

Evo nas. 18:50 T 1.49C!
Februar 2012. :)

sanjin

U 19h zvanicno 1.5. To je dobro.

Pocinje da se oblaci na Zabljaku i u HN.

mijo

stefane ladimo se dobro :15: :109:

mecava

Ulcinj mrzne. Temperatura u 19h tacno 0.0°c   :109:

Bole-PG

Podgorice grade moj!!!

Stefan600

Moglo bi ovo još masu da pane, no se raspuva sjeverac. Sad sam iša napolje. Duva, baš fino.

Mladen

Jedino cetinjska AMS ne radi, sad kad najviše treba... :02:

Bole-PG

Evo 1.49 ovo varira oko 1.5 C vec nekih sat vremena,tesko da ce padati vise,sad ce oblacnost stici
Podgorice grade moj!!!

mister

Ne razumijem vam se ja nista...samo znam da je na Cetinje strasna pometina,udjoh prije 10 minuta u kucu pometoh se...probija kroz bakandze,ledi prste :)

Stefan600

Oblaci nadolaze sa jugozapada i vec su prekrili pola grada. Sto smo se hladili, hladili smo se.
Tako govori i zvanicni podatak. T1.64

snesko belic

Digitalni termometar govori 0.7 !

JovanK

I u rogame je hladnije za stepen .. .

superwoman

Pa budimo li se ujutro sa snijegom?

Stefan600

Zavisi kad se probudis. T 1.84

superwoman

Bole-PG

Kada ocekujemo pocetak padavina (snijeg) :105:
Podgorice grade moj!!!

skener

T jos uvijek varira i u PG i na primorje, malo poraste pa se spusti...ali oblacnost nece jos stici makar sat vremena

Fraka

Na mom termometru je stabilna temperatura vec duze vrijeme. Inace u Tivtu je u 19 h, na aerodromu, bilo 0.0 stepeni.

Miloš

Oko 4-5h prve padavine na jugu. Nema šta da čekate, naspavajte se i ujutru ćete vidjeti snijeg.  :03:
Kako samo lijepo padaju temperature na primorju i u Podgorici, jugo još nije probio čak ni u Baru. Vidjećemo koliko će nailazak oblačnosti dići temperature, ne treba očekivati da još puno padaju.

snesko belic

skener

Krivi

GGMU!