News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Decembar 2014.

Started by Cirius, December 01, 2014, 00:01:06

Previous topic - Next topic

Fraka

Kakav pad na AMS Luka Kotor. Sa 7.4 na 5.7 u 10 minuta.. ajmo jossss

Stefan600

Kod nas uticaj sunca na izdahu polako. Upravo je prije malo više sat vremena nastupio konstantan pad temperature kao poŠljedica toga  :45: ... Po AMS terminima koji su bili dostupni na sajtu, najveća temperatura bila je 7.89C u 13:10h  :13: . U 14:50 ista iznosi, i dalje visokih,  6.58C, ali pada, koliko toliko!  :27:
Februar 2012. :)

Nikola

T 6.58c jaca oblacnost je trenutno zahvatila zapad Bosne.

skener

Quote from: nikolA on December 27, 2014, 15:16:29
T 6.58c jaca oblacnost je trenutno zahvatila zapad Bosne.

Ima sasvim dovoljno vremena da se T spusti dok ta oblacnost stigne do nas...sad krece pad T u svim gradovima

Mađo

Admin

Đe Mađo, na Njeguše?
Imaš li ti dovoljno drva i ostalih potrepština do petka?

sanjin

Vrlo niske temperature na sjeveru. Na Zabljaku skoro -10 a u Kolasinu oko -5.

Fraka

Стенли

Danas prelijep dan skocila je do 10c temp u kratkom periodu. Dok nije zaslo sunce, dusu dalo za setnju. Sad je vec dosta hladnije vec smo na 1c.. mi cemo uci u minusu od nekoliko stepeni gotovo sigurno, do oblacnosti..

Jedna slika nakon zalaska sunca, odma se spusta sumaglica i pali se zamrzivac.  :119:

JovanK

Koja je tmp u PG trenutno ?

vanja

sanjin

Izgleda da su sve AMS presle na satna azuriranja.  :67:

JovanK

Znam nego da vidim ima li ko informacije koliko je trenutno pošto AMS ne radi trenutno . ..

Bole-PG

Dako se regulisu do veceras,dje bas sad ovako kasne
Podgorice grade moj!!!

vanja

Quote from: JovanK on December 27, 2014, 16:42:01
Znam nego da vidim ima li ko informacije koliko je trenutno pošto AMS ne radi trenutno . ..

moracemo da sacekamo, izgleda da je zahladnjelo dobro. zamrzle se skazaljke  :109: mirise na snijeg   :62:

snesko belic

Na moj digitalni termometar 3.2 :03:

JovanK

Moguće dobro je hladno

Nikola

Jaca oblacnost presla Split,za max 2 ure i kod nas.

Kod mene T 3c

Krivi

3,7 u 17:00. I u Baru hladno,  4,5,  pretpostavljam da tamo vjetar snižava subjektivni masu.
GGMU!

snesko belic

Fraka

Meni auto pokazuje cak 1.5 stepeni trenutno. Veoma je hladno!

Bura

Meni moji javljaju da je trenutno u Baru dalje od mora stao vjetar u potpunosti i da je temperatura samo 1.5°C.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Stefan600

Osjeca se da je zahladnjelo par stepeni od onda..
N'o meni stigose 4m drva pa sam ih mora' istovarit i slozit. Ima ovaj kotao da ih izgori u naredne 2 nedelje hahaha :116:
EDIT:Upravo kad me opet stigao strah da će temperature sporije padati, negdje prije sat vremena, tad su počele da padaju vrtoglavo.
Stenli? Tempratura kod tebe?
Februar 2012. :)

JovanK