News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Avgust 2014.

Started by SnowHunter, August 01, 2014, 13:05:01

Previous topic - Next topic

Danilovgrad

Neka si izbacio Stenli, ja se nisam odavno ukljucivao... Imao me je vjetar odnijeti... Evo jos par fotohrafija danasnje oluje...

Стенли

Sakupljeni grad iznad bastice od danasnjeg nevremena..

Admin

Odlična fotografija. Biće iskorištena za večerašnji meteo-bilten.

EagleS

jesu ono munje iznad kučkih planina što svitkaju ili nešto deseto  :78:  :11:

The absence of evidence is not the evidence of absence

Transmat

Auuuu, zar je tako bilo kod nas danas?? Nisam bio tu, malo do sjevera bio, tamo samo lagano bilo kise..
Kod mene u Martinice kazu mi moji da nije bilo grada, povuklo k brdima kao i obicno. Zato i padne tako cesto u Dg posto je blizu Garač.
Dobar pokusaj da se zastiti basta , ali na zalost mora to jace da bude napravljeno.. ovo ljeto je ludilo sto se tice grada i kise... bas neobicno.

Nikola

Quote from: EagleS on August 05, 2014, 23:06:42
jesu ono munje iznad kučkih planina što svitkaju ili nešto deseto  :78:  :11:
Svitka.

Nije bilo grada ni u Goricu,linija je isla uz Taras,malo kod mosta na Moravicu a na ovamo samo kisa.

Transmat

e da daa, znaci standardno. ipak zao mi sto nisam bio tu. sjutra nas opet ceka akcija..  bice kise svuda reklo bi se..

Nikola

Quote from: Transmat on August 05, 2014, 23:30:31
e da daa, znaci standardno. ipak zao mi sto nisam bio tu. sjutra nas opet ceka akcija..  bice kise svuda reklo bi se..
Da,a i sjutra jos zanimljiviji dan,danas sam onamo u servis kod prodavnice popravljao auto tako da sam ispratio akciju.

Bura

Rano jutros je u Baru bio jedan pljusak. Od njega oko 2mm.

Nego, u BiH ponovo poplave. Tuzla, Srbac, Teslić, Gračanica pod vodom. Već ima oštećenih mostova, veliki broj puteva zatvoren.  :29: Strašno!
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Južina

Ovamo sunce upeklo samo kako zna, oblak je rijetkost nad nebom Bijelog Polja.Uglavnom prava dosada od vremena koju BP uvijek pruža.

Nikola

Bio sam u Tivtu blizu aerodruma oko 13h  pocela je grmljavina i jaki pljuskovi sve je trajalo oko pola sata,oko 15-20mm je palo a taj oblak je slabio kako se kretao ka Kotoru i Novom,a kad sam isao put Budve na kruzni tok u Radanovice gotovo suvo,a od Glavati vedro.
Jutros je mirisalo na dobru festu danas ali nista posebno u ZB ravnici,dobra kisa je bila oko 15h sjevernije od Rogama.

Стенли

Bilo je iz par navrata i po Garcu dobre kise, ali u gradu slabo.. krecala je nekoliko puta

pg

10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

Cirius

Cb razvoj se približava Kazanu iz NW pravca, najveće šanse za ljetnje osvježenje u Podgorici su upravo u ovim situacijama, možemo se nadati akciji :)

pg

Prokapava kisa T pala na 27.7C
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

budva lastva grbaljska

:03:  nesto po cemu ce ovo ljeto biti upamceno je da ce vatrogasci pocinuti od pozara evo sve zeleno ko dA je maj mjesec   :15:

Mađo

Quote from: budva lastva grbaljska on August 08, 2014, 18:16:03
:03:  nesto po cemu ce ovo ljeto biti upamceno je da ce vatrogasci pocinuti od pozara evo sve zeleno ko dA je maj mjesec   :15:

Eto tako. Dobro ni doša na forum.  :03:
---------
Inače, danas je na Njeguše pala dobra kiša, iz dva pljuska ukupno 7 ipo litara !  :64:

vanja

oko 16h asfalt je bio mokar pred tunel za cetinje pa manje vise sve do brajica...na obzovicu uhvatih dvije kapi :)

sanjin

Juce je u Zeti bio pljusak a u PG nista.

pg

Pretezno vedro i toplo T 25.6C
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

pg

Toplo vec je 33.4C.Juce je Tmax bila 35.2C i to je prvi put jos od 10.juna da Tmax ovo ljeto predje 35C.U cijelom julu nije bilo dana kada je Tmax presla 35C
Edit: U 15:00 T 35.1C.Subjektivni osjecaj 38C
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

pg

Suncano i toplo T 36.8C Subjektivni osjecaj 38C
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

sanjin

Najtopliji dan ovog ljeta. T 37.

Cirius