News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Januar 2014.

Started by Cirius, January 01, 2014, 03:01:31

Previous topic - Next topic

JovanK

miješa u pg sa dosta rastopljenih trenutno

Nikšićanin

Počelo je jutro sa snijegom,slabog do umjerenog inteziteta..  :111:

Južina

3cm, ubjedljivo najveći snijeg do sada ove zime u BP.  :56:

cetinje1

je li ovo kraj padavina?

Стенли

Quote from: cetinje1 on January 29, 2014, 10:07:40
je li ovo kraj padavina?

Jeste kraj, ako bude jos malo provijavanja i to je to.

Yeti

Baš fino pada,lijepo ga je viđet,ohhho hooo baš zaritao
Listen to me carefully,I shall say this only once

NK sve ce biti dobro

Ponovo objeljele povrsine, ja msm da se Nk jos nece predati po pitanju padavina.
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

skener

Quote from: NK sve ce biti dobro on January 29, 2014, 10:53:14
Ponovo objeljele povrsine, ja msm da se Nk jos nece predati po pitanju padavina.

Nk po obicaju najduze izdrzi...T 0.8, samo je Zabljak malo hladniji, Pljevlja vec na 1.6 C, Ct na 3 C, a Kolasin na 4 C

boka

Da se ovaj ciklon ne vrace ponovo pa se opet tmuri i kisa pada  :63:
snijeg preko Grahova umjeren sitan kolega javlja

Mađo

Na Njeguše opet pada snijeg, a ima ga dvadesetak cm,možda i više.Par fotki od jutros kad je padalo a istovremeno se vedrilo.  :81:

Dado

0.3'C i najniza T od svih stanica, i dalje se drzimo, standardno  :119:

milos555

A što nam se dešava danas?  :67: Magla, povremeno snijeg, najhladniji smo...  :79:

NK sve ce biti dobro

Quote from: milos555 on January 29, 2014, 14:04:01
A što nam se dešava danas?  :67: Magla, povremeno snijeg, najhladniji smo...  :79:

U Nk samo da naidje neki ciklon, metar bi odma dobili, medjutim "mimo svakog reda, nesto nam se ne da"  :59:
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

Nikola

Bio sam jutros dok je u Pg bio najjaci pljusak,sa ponekom rastopljenom,ka Medunu.Vec iza Kakaricke gore na oko 100-150mnv docekala me susnjezica,a cist snijeg je padao kod skretanja za Donju Vrbicu(oko 300mnv),a kod skretanja za Zatrijebac/Fundinu obijelio,nastavio sam dalje,brisaci su mi zamalo zablokirali od intezitet snijega,kod Meduna na oko 450mnv bilo je oko 10cm snijega,put je bio slabo prohodan,T je pokazivala -1c,okrenuo se i vratio nazad,sve za nepune sat vremena i predjenih oko 30km.

Yeti

Davaj,davaj...mi najladniji danas a evo padaju krpe snijega jakog intenziteta...nice surprise
Listen to me carefully,I shall say this only once

Fraka

U Kotor pada kisa inace, na Njeguse snijeg, valjda  :60:

Mađo

Quote from: Fraka on January 29, 2014, 17:33:44
U Kotor pada kisa inace, na Njeguse snijeg, valjda  :60:

Jeste, padao je malo, poneđe je nanovo zabijelio podlogu.  :03: Sad je poledica svuđe po putu.  :02:
Inače, topljenjem snijega iz klasičnog kišomjera sam došao do cifre od 35.8 mm,koliko je ukupno palo od ovog ciklona.
Ne čudite se što je stanica danas davala padavine, to se topi snijeg u kišomjeru.  :11:
-------
Razvedrilo se, T -0.3°

Dusko

"Izgura" danas Cetinje na 1000litara u ovom mjesecu :119:

Nikšićanin

Trenutno sve zaledilo..

SnowHunter

Mađo

Sjajno !!  :119: :119: Ja sam na nekih 770 mm ovaj mjesec,otprilike.
------
Pada kiša, a za njom i temperatura,sa 6.9 na 4.6°.Vjerovatno sniježi u Lovćen.  :03:

Fraka

Krece Sibir. T -0.5 kosava polako pojacava.. veceras i sjutra ima da bude ekstremno hladno, gotovo opasno po zivot.  Bice oranskih udarara kosave na -5 ili jos nizoj T...  :36:

Danilovgrad

Počela kiša... Evo snijeg u Garač pada na neki 1200m

pg

10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

Fraka

Nevjerovatna hladnica u bg.. eo me na stanicu cekam bus.. raspadanje