News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Januar 2014.

Started by Cirius, January 01, 2014, 03:01:31

Previous topic - Next topic

Dzoni

Potpuno su oblaci presvukli nebo nad glavnim gradom.Tiho.
T2m 0.8c.

Krivi

Sad več poprilično porasla T, 4.1.
GGMU!

sanjin

Napolju smrzle bare. Potpuno oblacno.

boka

Stislo ga vani dobro.
Hladan kazan koliko toliko
koliko se daje padavina za Pg sjutra?

Стенли

Quote from: Transmat on January 27, 2014, 22:20:50
Danilovgrad..

Taman sam htio okaciti ovu sliku.  :45:  Zapisivao sam T sa mog termometra da bih sad uporedjivao. Mogu vam reci da je tacan u potpunosti i sam se iznenadih  :63: tako da vam sad mogu javljat temp, da ne bude zabune..

On: Skoro je potpuno oblacno rekao bih, temperatura stagnira, uglavnom je tu od -0.2°C do 0.1°C.

Danilovgrad

Stenli, kod stadiona je baš recimo smrzlo, dok je kod škole tj. kod moje zgrade -0,5 bilo oko 21h. Čudo da nije kod tebe hladnije jer je van grada, mada ako ti je termiometar ono uvučen na balkon ona kapiram.

Dzoni

Za 30min skocismo za cijeli stepen gore,cim poce da piri malo vjetra,rekao bih s juga.

Edit: za zadnjih 20min odosmo jos za skoro cijeli stepen gore,zbirno skoro 2c...nista ovo ne valja,zalud smo se ponadali ipak je kisa realnost.

aconi

poz za sve ...eo ja se ukljucim svake god ,kad ocekujem snijeg  :79: pg drzi temp ,juzina nece probiti brzo ,sa padavinama t u prizemlju jos 2 c dolje ... sad ili nikad  :109:

Nikola

Neka,samo 3,5c da ne predjemo.

T blizu 2c kod mene.

Dzoni

Quote from: nikolA on January 27, 2014, 23:11:42
Neka,samo 3c da ne predjemo.

T blizu 2c kod mene.
Edit: za zadnjih 20min odosmo jos za skoro cijeli stepen gore,zbirno skoro 2c.Idemo lagano na 3c.Nista ovo ne valja,zalud smo se ponadali ipak je kisa realnost.

Стенли

Jeste hladnije kod mene za 0.4c, tako nesto.. ali uzmem to u obzir pa kazem za toliko vecu da bi bilo identicno podacima sa ams-a.. nego da ne idemo u off vise..

Nikola

Quote from: Dzoni on January 27, 2014, 23:13:52
Quote from: nikolA on January 27, 2014, 23:11:42
Neka,samo 3c da ne predjemo.

T blizu 2c kod mene.
Edit: za zadnjih 20min odosmo jos za skoro cijeli stepen gore,zbirno skoro 2c.Idemo lagano na 3c.Nista ovo ne valja,zalud smo se ponadali ipak je kisa realnost.
Samo otvoris pljusak.com i vidis svi primorski gradovi dje je jos T po visini niza izmedju 4c i 8c,ako DG zakaci malo u pocetku padavina i to je to.Odoh da spavam.

Danilovgrad

Danilovgrad +0,8 aaaaaaaaaaaaaaaa :107: :35:

Gaston

Porasla je za 0,5 stepeni i na Studeno, baš sam se zabrinuo, sad je -8,8. :26:

aconi

ima li dje po jugu kakvih padavina ?

Fraka

Padavina, vjerovatno nece biti do ranih jutarnjih sati.

aconi

vidim foreca daje od 04h padavine

bole

Dodjoh sad s prmorja...Nista zanimljivo usput sem odrona kod Brajica
Kako su se momci raspisali :)

Rogami T 1.7C Propiruje neki WNW vjetric , ovo mise crijevo zaledilo ispred kuce nemogah box kucku da operem :) sorry za offf

Laku noc Podgoricani, samo da ve pozdravim :) Dako ujutro ugledate koju pahulju na MP3
Mora se ujutro put $evera ranit u 06h ...Kolasin - Mojkovac - B.Polje-Berane pa cu vas slikom obavijestit o vremenskim prilikama kad se vrnem :)

zeljkomontenegro

Pozdrav za sve na forumu. Trenutna situacija na CT prve pahulje :79:

zeljkomontenegro

Intezitet snijeznih padavina se pojacava.

Mladen

Sa srećom CT! Biće ujutro prelijepo, a i sad je sigurno. Cetinje je noću pod snijegom sa svim onim svjetlima i starim građevinama-prelijepo.
U pg oblačno i suvo.

Yeti

Došao je tiho i ušao u legendu- prvi ovogodišnji snijeg u NK polako bijeli, sitan
Listen to me carefully,I shall say this only once

Nikola

Samo snijeg/kisa sto ne pocne stislo sa svake strane T 2.7c

boka

Skok Temp na 3,2   :35:
...putuj evropo...

Nikola

Krenule padavine u Baru, pad T za 0,6c.

U DG vjerovatno provijava.