News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Januar 2014.

Started by Cirius, January 01, 2014, 03:01:31

Previous topic - Next topic

SnowHunter

Lijepo jutro na Zvezdari, pada slab snijeg - uz lagani vjetar pomalo i mećavi. Temperatura je -2°C, snijega ima oko 10cm. Jedna ranojutarnja:

SnowHunter

Obilne padavine u Boki i njenom zaleđu, solidne u centralnim predjelima, krajnji sjever i sjeveroistok za malo pa suvi... Pregled padavina:

Padavinska brojka za Budvu je, vjerovatno, mnogo veća - nažalost, jutros nije bilo izvještaja tako da su u tabeli samo šestočasovne padavine od 07h do 13h juče.

Jutros snijeg mjere: Žabljak 18cm, Kolašin 7cm, Pljevlja 2cm, Bijelo Polje i Šavnik 1cm.

Cetinje trenutno u ovom mjesecu bilježi nevjerovatnih 960mm padavina!!!

SnowHunter

Da dodam još i slike s Bjelasice, podnožje (1400m) - 23cm snijega, zona 1800m:  95-100cm:

Kako bi jutros bile zanimljive brojke s Orjena, Lovćena ili najviših zona Prokletija, Durmitora...  :79: :79: :79:

pg

Lijepo jutro.Duva Sjever  :43: T 7.4C Subjektivno 4C.Konacno smo makar do nekle u trenutnom godisnjem dobu  :43:
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

Južina

Trenutno slab snijeg pada, konačno. :79:

michael

:78: uf mnogo lošije nego što sam mislio...  i što se tiče današnjeg snijega, ništa

snijeg je mali, eto u nižim je obijelio, na žabljaku mali snijeg za njegove pojmove.... očekivao sam više, ali dobro

NK sve ce biti dobro

Ovo kad se najavljuje najvise, ispada najgore.  :64:

Ja da prijavim provijavanje pahulja nosenih vjetrom, ocigledno da je velika mecava na Vojniku. U gradu je ocigledno sjeverac duvao nocas, tako da su povrsine solidno isusene.
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

Fraka

U Bg oko 10 cm snijega.. suvo, ledeno, idila. T -1.4

Bole-PG

Quote from: Admin on January 25, 2014, 00:45:20
Šteta što nemamo nikoga da se javi sa Žabljaka ili iz Kolašina. Vidim, po AMS, da na Žabljaku ima mjerljivih padavina već više od sat vremena u svakom desetominutnom osmatranju, dok u Kolašinu padavine sličnog intenziteta neprekidno traju od 19h.
ja sam ma zabljaku i sve je slabo.Nemam internet stalno da javljam.Sinoc je umjerenim intezitetom padalo pola sata i posle sve slabo.I sada isto slab snijeg.
Zabljak totalno omanuo.
Podgorice grade moj!!!

sanjin

Modeli potpuno zakazali kad je u pitanju snijeg na sjeveru. Ocekivao sam da ce Zabljak imati 30-40cm, a ostali 10-15. Medjutim, pala je bijeda od snijega.

U PG sjever duva, T 10, subjektivno nize.

SnowHunter

Malo beogradskih slika, konačno jedan zimski dan...  :109: :79: :79:

Danilovgrad

Bijedni snijeg na vrhu Garca iznad Danilovgrada jutros, duva sjeverac, prohladno.  :20:

Bura

Prohladno u Baru uz umjerenu buru. Oblačno je, a T 8.9°C.
Snijega na barskim planinama nema, sem na Rumiji i rekao bih da je na njoj pao obilan.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

pg

Brzo pada temperatura.Trenutno 7.3C
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

Fraka

Pojacao snijeg.. umjereno pada sad. Idila. Kod mene 12 cm

markonato

Rumija malo prije.
Formirao se neki oblak iznad.
Izgleda zanimljivo...

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Krivi

Prilično jaka bura duva u Baru, 10 m/s, to nije malo. Prilično je hladno, vjetar dosta spušta subjektivni osjećaj.
GGMU!

Gaston

Na Studeno je -5,4 trenutno, snijega ima od 20-30cm.
Put je prohodan, mada je smrznut.
Nema struje od ponoći u gornjem dijelu ali radi predajnik mobilne telefonije.

Danas oko podne

Bole-PG

Zabljak slab snijeg nosen vjetrom.Palo 1-2cm danas.Hladno ali ne toliko koliko pokazuje subjektivni osjecaj
Podgorice grade moj!!!

sanjin

Жабљак 21цм
Колашин 6цм
Пљевља 4цм

Рожаје је имало 1цм у 13 часова. "Сила" од снијега.  :07:

Bole-PG

Katastrofa bas.
Evo kucka korita gledam sliku ima vise snijega nego zabljak duplo
Podgorice grade moj!!!

JovanK

Bio danas na korita oko pola metra snijega,gore je fino trpalo

Transmat

Prosetao sam danas malo po Crnoj Gori, pa da vidimo kako je bilo. 200 km. Dg-Nk- Grahovo-Risan-Kotor-Budva-Cetinje-Pg-Dg.

Najprije Prekornica (Slikano iz Danilovgrada)

Slano Jezero

malo prije Grahova snijega oko 10 Cm, mnogo lijepo...

U samom Grahovu je bilo pretoplo..

Pogled na Boku.

Zoom na Risan

U Frakinom komsiluku :)

Podivljala Rijeka Sopot.  Nevjerovatan prizor. (kasnije kacim video) Nevjerovatna snaga. A kako i ne bi posle onoliko kise u zaleđu Boke..

Pogled sa mora na Lovćen..  Snijega ne fali.

Još jedna Rijeka. Blizu Kotora, u mjestu Orahovac. Još jača od predhodne. Kako bi dobrodošla jedna Turbina da se instalira da tuče u nju ova sila božija.

Fraka

:109: :109:

Kulja sopot ka i vazda a i Ljuta se naljutila  :105:

Vjerovatno i u Kotor Skurda divlja, kao i Gurdic...

Strasan snijeg na Prekornicu i Lovcen.. Lagano preko metar, a ko za koliko i ima.. Ako na Kucka korita ima po metra, onda gore ima bas mnogo.
Pozajmicu par slika.

U Beograd -3.5, slab snijeg leprsa. 15 cm u 19h izmjereno.. Tako ima i kod mene. Lijepo vece.

Nikola

Fenomenalna reportaza  :109: i dobro je da nisi slikao Garac  :122: vjerovatno ima poprilicno dosta snijega ali na vrhu na zapadnoj strani.

Vjetar umjeren povremeno pojacan N. T oko 5c.