News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Januar 2014.

Started by Cirius, January 01, 2014, 03:01:31

Previous topic - Next topic

Fraka

Sjajne vijesti  :105: :109:
Visoki predjeli na jugu ce imati ogroman snijeg od ovog ciklona, bez sumnje  :109:

Ovamo slaba kisica, T pala na 4 stepena.. veceras ocekujem snijeg, tu oko 10 cm.. A mozda i iznenadi, sve zavisi od vjetra

Стенли

Bravo ljudi.. odje u Dg kisa pada to sto moze, mogu mislit kako ga trpa sad gore na Studeno ili u Garac, Prekornicu.. joj  :119:

Južina

Ovamo i dalje ništa.
Zanimljivije je u Saharu negoli ovđe.

Fraka

Ovamo pada temperatura, priblizavaju se pahulje. T 3.5

U Kotor palo vise od 30 litara do 14h.. vjerovatno i vise, posto navodno bas pljusti sad.

Zanima me stanje kod madja... Steta za kompjuter.

Стенли

U Danilovgradu do 14h palo oko 35.5mm. Prebrojani stubici na AMS

mirko

U Pg krajnje nezanimljivo vrijeme  :39:

Dzoni

Topli smo da topliji ne mozemo bit  :54:

Fraka

Velika kisa pada u Boku, i veliki snijeg na planine... HN bas natopljen opasno. Steta sto ne rade njegusi, a kotorska stanica izbaci podatke svake prestupne...   :28:

Krivi

Potpuno presniježilo u Kolašinu, o.7 uz umjeren do jak snijeg. Valjda će za koji sat biti tako i svuđe na sjeveru, nadam se i Nikšiću.  :77:
GGMU!

niksicki

U pravcu put Vucja snijeg je i dalje dosta visoko,otprilike na oko 950-1000 mnv.

NK sve ce biti dobro

NK temp 2,8  dosta nisko sa tendencijom pada
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

michael

jug je hickokov program za jeftinu dramu sjevera u ovakim uslovima...

dođoh do Pljevalja, 7,5c oblačno, lagan vjetar, koja kap kišice... može li dosadnije za ime boga!? e da, nema magle, extra

u daljinji, Ljubišnja je zavijena u bijelu zavjesu, pada snijeg naravno ali ne vjerujem da je neki intezitet

Gaston

0.1 stepen

Nikola

Uvijek je lijepo vidjeti ovakvu sliku sa Studenoga  :109:

Nk standardno kod ovakvih situacija T 2.8c ,samo hvali povoljna T po visini da presnijezi.

Umjerena kisa,T oko 9c

Fraka

Sjajna atmosfera u Kotoru gradu. Porusena fabrika, sumrak, vrane i kisa... Jedna od boljih slika

Dzoni

SnowHunter

Fino trpa na Studenom!  :109:  :79:

Današnje zatrpavanje Bjelasice, do sjutra snijeg bez problema ide preko metra  :119:

Kako li je u najvišim zonama Orjena možemo samo da pretpostavimo, ali Herceg Novi u zadnjih 4h ima nevjerovatnih 65mm padavina!!!

sanjin

Dvije sa Vucja, sa fejsbuka, autor Vidoje Perovic

skener

Nk ode gore... 4.9 C  :107:

Bole-PG

Evo me na zabljak.Snijeg pada bas slabo i to sitan.Ima ga oko 10-12 cm bas mokrog.Od ovog ciklona zasad mozda 2cm.
Snijeg je poceo da pada od jasenovog polja dok na vojnik ima oko 15cm i padao je.Ispod vojnika ni kapi kao ni u savniku.Oko tunela ivica snijeg je padao umjerenim intezitetom
t je oko 0
Pozdrav zasada
Podgorice grade moj!!!

Yeti

Pa stvarno ide temp. dolje i onda odjednom skok na skoro 5 stepeni.Ma nema odje ljeba od ove situacije oće-neće,nema nama pravog snijega dok se dobro ne oladimo,a taj film ove zime sve mi se čini nećemo gledat
Listen to me carefully,I shall say this only once

sanjin

Bole-PG

Pocinje vjetar na Zabljak.Bas slabo pada,gubim vjeru u ovaj ciklon polako
Podgorice grade moj!!!

Južina

Ovamo kisa kaplje evo nekih 1,5h.