News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

II ciklus - komentari

Started by Admin, November 22, 2013, 23:28:19

Previous topic - Next topic

Fraka

Prizvao sam gresku od 0.2 hahah.

Admin

I onda neko kaže da kola bez padavina nisu interesantna!?

Fraka

Na ams 0.5 rr Zabljak? Greska a

AdriaticWeather

Katastrofa, sve se izjalovilo  :02:   Bit ću sretan ako uhvatim 4 boda.

Dejo

Quote from: Fraka on November 28, 2013, 14:25:15
Na ams 0.5 rr Zabljak? Greska a

Jedino logično rešenje je da se sneg topi i da zato AMS detektuje padavine.

Inače ima već 0,5+0,5+2,2+...

kristian_zg

Izgleda da je rješen misterij nedostatka padalina  :11:
Edit: Kolašin je ipak imao veći Tmax od Žabljaka! A još se nije ni zaustavio!

dikile

Miloš

Da, tek sad postaje jasno kako je od 10-ak mm padavina palo 30-ak cm snijega na Žabljaku.  :17:

Zanimljivo kolo, ja sam čak na kraju i zadovoljan kako sam prošao i pored junačkog promašaja Žabljaka od punih 4.5°C. Za Tmin je falilo malo sreće, za vjetar se ta "sreća" iskupila. Sve u svemu, solidnih 6 poena.
Čestitke Ciruisu na odličnoj prognozi i preuzetom prvom mjestu!  :109:

Quote from: Admin on November 28, 2013, 14:21:01
I onda neko kaže da kola bez padavina nisu interesantna!?

Generalno su interesantna kola koja donose značajniju promjenu vremena, pa makar to bilo i proljepšanje. Teško je prognozirati koliko mogu da se popnu temperature, pogotovo kad pogledamo one od prethodna dva dana.

Fraka

dikile

Cestitke Cirus... Ja zadovoljan, moglo je i bolje, ali moglo je i gore..

prenka

Cestitke cirisu na vodecoj pozici :109:ji. ja sam zadovoljan sa 6 bodova u ovom kolu iako mi je max u kolasinu utekla za 0.1 c .sveukupno zadovoljstvo i na generalnoj tabeli s obzirom da sam propustio 3 kola. takmicenje postaje zanimljivije kako stize decembar mjesec

sale pn

Kakav debakl za mene. Sramota me je vise da se takmicim, nije mi ovako lose islo prosle godine.

Cirius

Hvala, srećno sam prošao na Tmin ...   :116:   
Imam jedan ljepši razlog za slavlje danas, postao sam ujak !     :121:      :116:     :116:     :43:

mecava_zg

Čestitke Ciriusu  :116:
Ja sam imao i sreće i nesreće, ali sve u svemu jako sam zadovoljan sa ovim kolom  :03:

Haris94

Bravo Cirius !

Ja dobro prosao, sve pogodio samo Zabljak negativni

Admin

Obratite pažnju, u drugom kolu drugog ciklusa prognozira se subota, a prognoza šalje do četvtka u ponoć. Srećno.

Miloš

Odlično! Ovo kolo neće biti ništa manje zanimljivo od prethodna dva, jer djeluje da se već u petak komplikuje sinoptička situacija. Mada je ECMWF za sada bliži takvom scenariju od GFS-a.

AdriaticWeather

damn, taman kad sam na putu..probat ću nekako poslati.

kristian_zg

Lijepo bi molio one koji imaju podatke za Žabljak snijeg u 18UTC. Unaprijed zahvalan  :32:

Dejo

Jutros u 7h 16cm, u 13h 16cm - temperatura je 1.6°C. Svakako ćemo imati informaciju i večeras u 19h.

U 19h takođe 16cm.

Bura

Poslužiće nam današnje maksimalne temperature sa glavnih stanica, ali i sa AMS iz drugih gradova koje imamo, iako u subotu temperature neće biti ni približno visoke kao današnje:60:

Budva 18.5°C
Bar 18.3°C
Ulcinj 17.1°C

Danilovgrad 17.0°C
Tivat 16.5°C
Herceg Novi 15.8°C
Cetinje 14.7°C
Podgorica 13.9°C

Podgorica-aerodrom 13.6°C
Kotor 12.8°C
Nikšić 12.2°C
Žabljak 2.7°C
Kolašin 2.5°C

Pljevlja 0.4°C
Bijelo Polje -3.3°C
Bolje gram nafake no kilo mozga.

demijan

Nikola

Admin

Do 22:45 samo 15 takmičara je poslalo prognoze.

heva

Quote from: Admin on December 05, 2013, 22:48:40
Do 22:45 samo 15 takmičara je poslalo prognoze.
ovo je daleko najteze lako kolo koje sam ja ikada odigrao, svaka čast na odabiru dana i gradova  :77: