News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Avgust 2013.

Started by Miloš, August 01, 2013, 10:43:27

Previous topic - Next topic

pg

Vruce 34C po AMS koliko se moze vidjeti u PV je palo oko 40mm kise
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

Dado

odje nista od kise danas, ni blizu.

Miloš

Po satelitskom snimku bi se reklo da se nešto ozbiljno primiče Podgorici sa istoka. Mada mora da nije još toliko blizu čim niko ništa ne pominje. Ako se već primakne, ne bi škodila ni koja slika.  :45:

JovanK

pljusak pracen jakim vjetrom u rogame

JovanK

veoma jaka kisa!pomalo i grad

prenka

Na starom aerodromu nevrijeme ,oluja pracena jakom kisom i gradom  :07:. Smracilo se dobro

Rade

Prelijepo vrijeme u pg! Konačno da se razbije monotonija.

Pratio sam baš dolazak padavina, došle su sa sjevernim vjetrom, prvo je tuklo po Doljanima a onda je polako i ovamo došlo.

Izgleda da ćemo imat kiše u Podgorici do sjutra poslije podne i nešto više sjevernog vjetra, ali mislim da do ponoći neće bit puno padavina poslije ovog pljuska.

Nikola

Kisa i pljusak sa istoka linija nestabilnosti,sparno.

Bura

Čulo se nekoliko potmulih grmljavina i u Baru. Formiralo se bilo nešto iza planina. Do maloprije je na nebu bilo stvarno neprocjenjivo lijepih oblaka.  :105: U jednom trenutku se pomami vjetar, promijeni smjer, padoše dvije kapi iz nekog oblaka u fazi raspada i sada se sve vraća u normalu. Zanimljivih sat vremena za praćenje, makar za mene.  :60:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

milos555

U poslednjih 20 minuta naglo se smračilo i počeo je jak vjetar! Čekamo i ovamo...  :105:

pg

Uhvatio me taj pljusak kod Volija na stari.Jos uvijek pada kisa T pala na 25.2C
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

Transmat

i ja sam bio u voli na stari aerodrom, taman tad poce kisa da pada, a prije toga vjetar podigao ogromnu prsinu pogotovo na kruzni tok kod Plantaža- dobro se ispšadala... ali kako sam vozio prema tolosima, sve manje i manje... vec na marezu ni kapi jedne... 
U Martinće ni kapi... niti će je biti.. ovo je crna rupa kad su padavine ljeti u pitanju..

Dado

Quote from: milos555 on August 20, 2013, 18:23:50
U poslednjih 20 minuta naglo se smračilo i počeo je jak vjetar! Čekamo i ovamo...  :105:

nista danas  :38:

milos555

Quote from: Dado on August 20, 2013, 18:46:17
Quote from: milos555 on August 20, 2013, 18:23:50

nista danas  :38:

:75:  :54:

Gabesz20

U Boku pre neki pola sata poceo jak vetar, oblaci se spustili niz planina ali nista vise od toga.

Fraka

Kao sto Gabesz rece, namrcilo se bilo, krenuo jaci vjetar, ali nista za sad.. mozda u toku noci bude necega, mada sumnjam.

Miloš

Pljevlja 39mm
Žabljak 4mm
Kolašin 4mm
Podgorica 1mm

JovanK

kad da se ocekuju sledeće padavine?
napolju prijatno puva sjever dobro . . .

mecava

Nikola

Polje nestabilnosti je nad Cg,posebno ce biti nad jugostokom,tako da treba ocekivati padavine,smjer kretanja oblacnosti je SE-NW.

Ima neki slabi razvoj kod Skadra koji stagnira.

Transmat

Evo i ja gledam kako blicka ai cuje se grmljavina skroz na granici Cg i Bosne..  i dolje prema jezeru se vidi blickanje sto dokazuje i blitsortung.com

boka

Sijeva polako sa svih strana ...
Vjetar nosi kisicu sitno...

T 27,4

mecava

Ovdje se dobro kisa ispada. Grmljavina uz pljusak trenutno.  :27:

pg

Sijeva sa jugoistoka uskoro bi mogla kisa T 27.5C.Cudi me da je samo 1mm palo danas
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

Dado

evo je i odje konacno  :116: