News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Avgust 2013.

Started by Miloš, August 01, 2013, 10:43:27

Previous topic - Next topic

Krivi

Jak pljusak s gradom trenutno! Grmi na svaki sekund. Uskoro cu neke slike stavit prije pocetka nevremena kako je izgledalo.

EDIT: Veoma jak pljusak uz pojacan vjetar! Ovo je nevjerovatno, ko bi rekao da ovo moze u avgustu biti! Sad pada i jak grad jos......
GGMU!

Bura

Ovo je nešto nenormalno! Temperatura 20C. Oluja za pamćenje!
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Miloš

Nekad se čeka godinama, nekad cijeli život, ali Bar je zahvatila savršena oluja! Ne mogu vam opisati moje trenutno raspoloženje! :D Slike i snimci kad se malo smirim.

skener

Ocigledno je Bar i Ulcinj zahvatilo veliko nevrijeme i pad T...cekamo slike  :45:

Krivi

Jedno 10 gromova zaredom su se toliko jako cula kao da je 10 puta zaredom bomba eksplodirala. I to su bili veoma blizu! Nije im bio potreban ni sekund da se zacuju. Savrsena oluja, sta reci.   :53:

I da ne zaboravim da sijeva na svaki milisekund, i to nije precerivanje, vec pravo stanje.  :29:
GGMU!

Miloš

Ovo i dalje traje, sad bez pretjerivanja kažem da je ovo najjača oluja koju sam doživio u životu. Čekamo podatke, vjerujem da je palo preko 50mm kiše. Udarilo je milion gromova.

Krivi

Evo kako je izgledao dolazak oluje...

GGMU!

pg

Izgleda da je festa u Baru sto se moze vidjeti i na slikama .U PG pada umjerena kisa zaladilo je malo
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

skener

U Budvi provala oblaka, pracena grmljavinom...ocigledno se ovo siri cijelim primorjem

vanja

slaba kisa u podgorici, i dalje velika sparina, pogotovo u zgradama. zidovi su topli.
opet pocelo da grmi, mozda bude neke akcije uskoro.
T 26.2c, vlaznost vazduha 63%

skener

U PG 22.8 C u 17h, ali podatak za Bar sto se tice vjetar je 24 m/s  :05:  inace tamo je 18.5 C, bas je dobro pala T, npr Niksic je trenutno najtopliji sa 27.3 C

milos555

Zaobiđe nas kiša danas...cio dan oblačno i vjetrovito. Trenutno smo najtopliji  :75: Pi, ovo neće padat!  :14:

Bura

Nevrijeme je stvarno bilo spektakularno. I dalje pada kiša i grmi, baš se nameračilo ovo danas.  :114:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Mađo

Miloš

Ponovo umjerena kiša uz grmljavinu. Nema podataka sa AMS tako da smo ostali uskraćeni za podatak o količini padavina. Da ako bude u 20h, šteta bi bilo da ovih 50-ak mm ostanu nezabilježeni. Temperatura je uspjela da padne na 18.5°C.

Evo kako je iz mog ugla izgledao prolazak oluje. Imam i snimak, ali mi se nešto ne da da ga okačim na jutjub.

Blade Runner

Vaistinu je bila dobra fešta dolje :109:

Hoće li se od te oluje ohladiti more do npr śutra?

skener

Quote from: Blade Runner on August 10, 2013, 18:13:44
Vaistinu je bila dobra fešta dolje :109:

Hoće li se od te oluje ohladiti more do npr śutra?

Od ovoga nece, more ce ohladiti sjeverni vjetar kad pocne da duva, sto jos nije slucaj.

Mađo

Dobro se ispadalo u Bar !  :01:

Ovamo nije puno kiše palo, 5.6 mm, maloprije se smirilo.Temperatura je pala na 16.3°, za cijele 15° od podna!  :105:

edit; opet grmi neđe blizu.

Krivi

GGMU!

skener

Quote from: Krivi on August 10, 2013, 18:45:16
Neko je snimao ovo nevrijeme...

http://www.vijesti.me/vijesti/nevrijeme-baru-video-143694

Ko god je snimio dovoljno smo vidjeli, kako Milos rece, savrsena oluja  :109:

Fraka

Mislim da je u Kotor palo 10 puta vise kise no na Njeguse.. potop totalni a ja u bazen  :105: :105:
Predivan dan  :109: :109:

Miloš

I dalje pada u Baru uz povremenu grmljavinu, evo i moj snimak:

Krivi

Odlican snimak Milose.

Al necu zaboraviti nikad kolicinu i blizinu gromova.
GGMU!

Transmat

Stvarno nevjerovatna oluja u Bar!
mnogo to znaci, oprale se ulice, nalilo se sve zivo, cak i velika stabla.

Ja mislim da nigdje nije palo manje kise nego konkretno ovdje u Martiniće. Dakle ni cestu nije skvasilo... onaj prvi talas jutros je otisao put radovča..  a ovaj danas je otisao preko komana i pravo na Garač..
Ne znam je li palo sta u Dg.

Ali, makar je zaladilo.

Fraka

Vrhunsko nevrijeme u Bar. Ovamo ipak ni blizu toga, ali bilo je jakih udara vjetra i pljuskova.. Ja prezadovoljan