News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Mart 2013.

Started by Cirius, March 01, 2013, 04:28:05

Previous topic - Next topic

Dado

uveliko  :110: po  ams-u klicevo temp za zadnjih 40-tak min opala sa 3.6 na 0.2  :45:

Mladen

Umjerena do jaka kisa u PG. Nema podataka sa AMS da vidimo kakvo je stanje u drugim gradovima... :78:

Nikola

Front je presao preko Cg.Po sat24 nece ovo jos dugo trajati.
Koliko ima cm u Nk?

Dado

prekrilo povrsine..cenat, dva i dalje mecava prava

Krivi

Ovamo nije još stigao front, duva umjeren zapadnjak. Pada slaba kiša.
GGMU!

bole

Dodjoh sad s puta......Snijeg me pratio od Pv pa do Dromire skoro. Na Kosanicu sam mora stavit lance na kamion jer je snijeg razbija...:), Bijehose se neke dvije cistjerne isprijecile tu sam osta dvije ure....Niz Taru nije bilo mnogo snijega do Mojkovca. U Kolasinu je vec prava trpacina, pa sve niz Crkvine cistac nije prosa i put je bio skorz zaledjen tako da su teretnjaci bili na povuci potegni :)

winter

Oce l ibit sjutra padavina u Pg ?

mecava

Ponovo poceo snijeg, jak sjeverni vjetar.

skener

Quote from: winter on March 15, 2013, 00:16:23
Oce l ibit sjutra padavina u Pg ?

Vjerovatno hoce slaba kisa povremeno, uglavnom prijepodne, na sjeveru se slab snijeg ocekuje do vecernjih casova, tacnije mecava jer ce duvati jak sjeverni vjetar, uvece razvedravanje

Fraka

Ne vjerujem skener.. jer ako sjutra bude sto padalo to ce bit snijeg, a snijeg uz ovakav sjever u pg nece ici. Tj jako tesko.

Dado

T nastavlja da pada -0.5 i dalje jak snijeg uz jak vjetar..laku noc svima  :39:

Mađo

Evo i ovamo propada mokar krupan snijeg  :109:  T 1.3°
-----------
Okačiću grafikon satnih padavina u moje selo do jutros do 7 časova što je palo  :81:

A ova sličica nek ostane za arhivu  :109:  :109:

Fraka

Neka i ova slicica za arhivu  :05:

Mladen

skener

Quote from: Fraka on March 15, 2013, 00:20:57
Ne vjerujem skener.. jer ako sjutra bude sto padalo to ce bit snijeg, a snijeg uz ovakav sjever u pg nece ici. Tj jako tesko.

Mislim da nema sanse za snijeg u Pg, ali evo vidjecemo...trenutno umjerena kisa u Pg

Стенли

Haha. Zanimljivo je bilo Fraka nema sta.  :109:

Evo se i ovamo rasPuva sjevercina.  Da vidimo sta ce se iz desavat sve.

Krivi

Ovdje i dalje nema sjeverca. Pada umjerena kiša nošena vjetrom promjenljivog pravca. Čas zapadnjak, čas jugo, čudno.
GGMU!

Стенли

Au kako sta radi vjetar, izuzetno jak na udare odjednom..  Ima kise, umjerene u naletima je baca vjetar bas dobro.  Temperatura pada pofino, trenutno 4.0°C.  Bice odje snijega..   :27:

EDIT: Opet izlazih napolje kako nabaca vjetar ,odjednom udari olujni udar.. Kako obicno i duva odje.. na udare.    Temperatura vec ispod 3.5°C, primjecuje se i susnjezica.

Fraka

Zanima me oce li izdrzay padavine u kotor poslije fronta  :23:

zeljko

Stenli kakva je situacija u dg

Стенли

Quote from: zeljko on March 15, 2013, 01:23:42
Stenli kakva je situacija u dg

Ja iskreno samo cekam trenutak kad ce da presnijezi, jer vec su jasno vidljive pahuljice kroz kisu. Ali vjetar mnogo jak.  Temperatura trenutno na 2.0°C.

Nikola

Odje tiho skoro pa SE smjer ima sigurno ispod 6c, cekamo sjever.

demijan

znam da ste sve ispratili u regionu..ceo dan i ja pratim i radno i dušom kao i uvek...ovde pada i dalje..-2 stepena...
vrlo lijepa martovska noć.. :79: u cg synopu od 1 h mi je utisak od 10 stepeni razlike između nk i pg  :79:

winter

Sad sam izlazio da vidim na termometar 5 okruglo sto znaci da je pala 1 stepen u zadnjih po sata  :77: