News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Februar 2013

Started by bole, January 31, 2013, 09:04:40

Previous topic - Next topic

Anna

Oblacno  :01: Ali mislim da se razvedrava sa istoka.

GagaM

Mjestimicno oblacno, T 13.8
Ipak fin dan za setnju!!!
A osim kise, snijega.... i ostalih padavina, sve cesce padaju i meteori... :05: za dva dana dva meteora!!! Ocemo li cekat treci????? :78:

Cirius

Yep,  još jedan lijep dan   :105:    za razliku od vjetra juče,  danas ova skromna,  uglavnom stratusna oblačnost ne dozvoljava da Tmax bude još malo veća ...  ali zato daje onu mliječnu, difuznu svjetlost     :27:   zalazak može izgledati bajkovito i večeras ...

Quote from: GagaM on February 16, 2013, 13:47:30
A osim kise, snijega.... i ostalih padavina, sve cesce padaju i meteori... :05: za dva dana dva meteora!!! Ocemo li cekat treci????? :78:

Ova godina obiluje astronomskim dešavanjima,  pored ovih meteora imaćemo i dvije komete koje će se viđet' golim okom.   Prva dolazi sad u martu,  a druga će stići krajem godine (IPSON) i velika je mogućnost da će biti najsvjetlija kometa u posljednjih 4 vijeka !      :109:     pretpostavlja se da će za vrijeme najjačeg intenziteta sijati jače od punog Mjeseca     :119:     nego,  o tome će biti više riječi (i praćenja) u dijelu Foruma vezanom za astronomiju      :77:

demijan

jos jedan sumaglichasto maglovito rosuljavi atmosfersko depresivni sivi dan.
u jutarnjim satima palo 0.2 rosulje. t max 6.1 vidljivost nije prelazila 3km  :107:

Стенли

Jutros kod doma na Studeno 205cm snijega.

GagaM

Potpuno vedro i mirno.
T 7.3 i u padu!!!!

Anna

Sunce, uz malo oblaka ....

Moze li mi neko poslati link gdje se nalaze teme vezane za astronomiju?

Miloš

U Beogradu već ko zna koji dan za redom oblačno, tmurno uz sumaglicu. Temperatura je bez većih oscilacija ovih dana, uglavnom varira između 3°C i 6°C.

skener

Quote from: Anna on February 17, 2013, 09:36:39
Sunce, uz malo oblaka ....

Moze li mi neko poslati link gdje se nalaze teme vezane za astronomiju?

http://www.meteo.co.me/forumi/index.php?topic=3778.0

Fraka

Quote from: Miloš on February 17, 2013, 10:42:52
U Beogradu već ko zna koji dan za redom oblačno, tmurno uz sumaglicu. Temperatura je bez većih oscilacija ovih dana, uglavnom varira između 3°C i 6°C.

Ne vrace mi se gore  :57: Ovamo je suncano, lijepo i toplo... predivno za outdoor aktivnosti... Cekacu da se razbije taj glib od vremena..

Anna

Nikola

Polako se oblaci od juga,Cetinje 5.5c Niksic 6.6c

Podgorica 11.5c

Nikola

Ulcinj mjeri prve padavine ciklona Zvonka 0.5RR
Ct se priblizava nuli,Nk jos prilicno visoka T ali snijeg je siguran.

Pg oblacno 9.1c

Transmat

Quote from: Fraka on February 17, 2013, 13:12:28
Quote from: Miloš on February 17, 2013, 10:42:52

Ne vrace mi se gore  :57: Ovamo je suncano, lijepo i toplo... predivno za outdoor aktivnosti... Cekacu da se razbije taj glib od vremena..
oce li se razbit ta magla narednih dana. Pošto sam od sjutra tamo..
Izvinjavam se na off.

Mađo

Snijeg pada već neko vrijeme.  :109:
T 1.3°

Fraka

I ovamo slaba kisica.. fresko oko 6-7 stepeni  :03:

Pantelija

Na Vucju pocelo formiranje novog sloja snijega!

vanja

Fraka

Pojacala malo kisica... lijepo pada gore  :72:

Južina

Evo i ovamo snijeg nešto pokušava, možda za jedan vijek ovim intezitetom i napada 5 cm.

GagaM

T 6, pada jaka kisa
---------
Upravo sam dobila informaciju da na Jankovica krs, put Cetinja - plasa snijeg zestoko, da je magistrala bijela....

Anna

Miloš

U Beogradu napokon ugrijalo sunce poslije desetak dana. Temperatura 4°C.

Mađo

Slab snijeg, T 2.6° 
U toku noći je uspjelo zabijeljet po krovova i preko ovog starog i to je sve.

NK sve ce biti dobro

Osim neke jutrosnje kise...koja je okvasila sve...nista vrijedno pomena
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!