News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Februar 2013

Started by bole, January 31, 2013, 09:04:40

Previous topic - Next topic

Nikola

Bravo Transmat za slike,nikad prije nisam vidio ovako uslagiran Garac  :105: :109:
I Vanja naravno za klip  :45:
Bio danas u Nk,posle prvog tunela ima 3-4cm,u Dg je imalo 1cm mislim.

Umjerena oblacnost, 6.3c

Fraka

Tmax 7 stepeni po AMS.. nikad ne bi reko.. bas je hladno. Oblacno je.. steta sto se naoblacilo, moglo je poc jos malo dolje sa T pa da i odje pocne sa barem susnjezicom  :03:

Fraka

Quote from: Fraka on February 11, 2013, 14:59:10
Tmax 7 stepeni po AMS.. nikad ne bi reko.. bas je hladno. Oblacno je.. steta sto se naoblacilo, moglo je poc jos malo dolje sa T pa da i odje pocne sa barem susnjezicom  :03:

Edit: Znacajno je pala temperatura iako nije vedro.. nema sanse da ima vise od 4 stepena trenutno.

cetinje1

pocinje snijeg...vrlo slab, ali poceo :03:

Dzoni

Bravo Cetinje,pravi grad  :116:
Mi na prijatnih +7c ocekujemo uskoro prve kapi kise i tokom noci poznu jesen.  :75:

Nikola

Ne pisite to u aktuelne,imate ovo http://www.meteo.co.me/forumi/index.php?topic=3789.50

Ima jace oblacnosti od juga,ali i dalje toplo,naoblaci se u najtoplijem dijelu dana
6.1c Po sat24 sad bi trebalo da bude kompaktna obloacnost,a vidim padavine vec pocinju u visim predjelima na jugozapadu i zapadu.

zeljkomontenegro

Ct slab do umjeren snijeg

prenka

Vidim ispisalo se skoro 20str od preksinoc,pretpostavljam da je juce bilo zanimljivo vrijeme u Cg. Sad cu malo da se naslonim i krenem redom sve da citam .EDIT: U podgorici oblacno T 6.1c

Fraka

Pocela vrlo slaba kisica, na njeguse snijezi lijepo vidim  :03:

Dzoni

Kolko mjeris Fraka ?

Eto za 2 ure i kod nas kise...

Stefan600

Kisa je ovo nocas, nema sta.. Ne vjerujem da moze ispod 5 stepeni na ovakvu oblacnost..

ON: 6.2 po HMZ u 16:00h.. Slab sjeverni vjetar cini mi se..
Februar 2012. :)

demijan

divnih slika... :79:
ovamo S-SE hvata zalet.udari do 9 m/s.trenutna  t 1.9 .tmax 3.6

Fraka

Dzoni.. oko 5 stepeni, mrvicu nize..

Ali kolko ja dobro vidim, u Oravac je snijeg do mora.. vidjecemo ako ojaca malo..

----------------

Ovamo je T oko 3.5 sad.. vrlo slaba kisica... snijeg je svuda okolo, vrmac u zavjesama, ali preslabo... Ne moze presnijezit jer nece bit dovoljno intenziteta dokle ne otopli po visini...

aconi

Dzoni

H. Novi nas je prestigao,tamo je bilo/ima padavina i T ide dolje...jos samo Ulcinj i dijelimo zacelje sa Barom  :11:

Fraka

Potvrdjuje se ta cinjenica Pg klime.. ona cuva temperaturu... bilo to ladno ili toplo, ona je cuva i vrlo tesko prelazi iz jednu u drugu..

Ovamo stala kisica... T je gore opet, definitivno gotova stvar.. nadam se da ce na njeguse past po metra dok ne prekisi ujutro , da se Madjo valja jos malo  :11:

Južina

Ovamo kod mene je baš hladno, sve zaledilo ali za dzabe kad padavine ne mogu preko Bjelasice.

Danilovgrad

Quote from: Južina on February 11, 2013, 17:27:11
Ovamo kod mene je baš hladno, sve zaledilo ali za dzabe kad padavine ne mogu preko Bjelasice.
Sorry za OFF... Koja ironija... BP ima T, a nema padavine, Podgorica ima padavine, a nema T.

Stefan600

Ne znam na koju foru ali temp u Pg je od 16:50 do 17:50 pala sa 6.0 ili 6.1 na 5.4  :03:
Aaaa da, bas u tom terminu suncevi zraci prestaju potpuno skoro da djeluju na zemlju pa je onda hladjenje malo brze..
Februar 2012. :)

Fraka

Po sat24 stize jace naoblacenje do CG... krenuce nesto ozbiljnije padavine uskoro na jugu

Pg 5.2 ajde ti.. neka podje jos stepen dolje do padavina i mozda bude nesto

Стенли

Pod debelim oblacima jos od prije. Temperatura 3.7°C.  Vidjecemo, u najgorem terminu je oblacnost stigla.  I vlaznost vazduha dosta utice na snijezne padavine kad je granicna situacija, ako je nesto niza vlaznost moze snijeg padat i na nesto malo mrvicu vecoj T ali da je po visini fin minus.  Mucicemo se i nocas bojim se, ali ako ne budu to bas toliko slabe padavine, ja licno ocekujem padanje snijega a za pokrivac...hm  :78:  Podloga je dobra rekao bih...

zeljkomontenegro

Ct provijevanje snijega temperatura u minus.

mladen82

ja imam termometar u auto fabricki i nekakvi analogni napolje te stoji okacen na drvo
evo ce 18.00h
po ovome u autu 4.5 a ovaj analogni 3 stepena
Donja Gorica, uvjek je za 2-3 stepena nize no u grad

Danilovgrad

Ja cu u 19h javiti koliko je izbacio sam jedan digitalni napolje.  :22:

Fraka

Vidim nema podataka kod madja vise... Odje je nesto u trefostanicu ispred kuce pregorelo.. nevjerovatna buka, kao praznjenje neko i varnicenje... prepa sam se bio  :52:

Jos nema padavina ovamo... oblacno i ne nesto ladno ka prije.