News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Februar 2013

Started by bole, January 31, 2013, 09:04:40

Previous topic - Next topic

Bura

U Baru se jako naoblačilo, T u naglom padu, trenutna T 6.5°C.

Maloprije sam bio na Sutormanu. Ljudi dosta. Temepratura je bila -2°C, nailazili su talasi magle, a snijega ima oko 15cm.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Стенли

Bravo Madjo.   :109:  Rekose mi moji bilo je i jutros snijega, napisao je Danilovgradski, jutros rano sam legao da spavam nisam bio kuci cijelu noc. Grije ga sunce dobro sad. Snijega oko 3cm u prosjeku, drzi se junacki. Tmin od jutros -2.0°C.  Aj dako nas ljuljne jos jedan jak padavinski talas i da se odjavimo od ovog ciklona. Bice nocas brrrrrrr od hladnoce.  Evo slika od prije 5min:   :81:

Brzo bujaju oblaci, moglo bi bit jos snijega. Ovo sunce ne utice mnogo na T, cim ga oblaci sakriju T se vrati na svoj polozaj.   :64:

Fraka

Madjoni, nesto si mi onemocao, dovela se linija  :11:
Banja gore totalna...

Ovamo se opet namrcilo... vidim sa zapada se primice ovo, ima i grmljavine.. mozda bude iznenadjenja dobrih  :27:

boka

od bara nam stize onako jednolicna oblacnost
temp 3.1
ko zna
mozda bude opet neke akcije pa makar i malo  :04:

Bura

Umjeren snijeg u Baru!

sanjin

Aj nek je sa srećom!

PG 3.2.

Nikola

Quote from: kecmi on February 10, 2013, 13:20:34
Umjeren snijeg u Baru!
Sa srecom!

Napolje prilicno ledno.Iz pravca Bara brda su sva pod snijeznom zavjesom,oblak mi izgleda da ce ubrzo i ovamo poceti T 3c

straus

jedan kratki talas ce pogoditi i podgoricu ubrzo , bice ga lijepo vidjeti, ps, sjutra je godisnjica onog ogromnog snijega u pg :)

Nikola

Quote from: straus on February 10, 2013, 13:27:39
jedan kratki talas ce pogoditi i podgoricu ubrzo , bice ga lijepo vidjeti, ps, sjutra je godisnjica onog ogromnog snijega u pg :)
Ocemo li mu citulje davat  :05:

Po neka sitna pahulja koja se brzo topi,ajde  :111:

sanjin

Da se okupimo na grudvanje povodom godisnjice. Samo ne znam dje cemo snijeg nabavit. :67:

Dobro se natuštilo ka jugu.

Vasilije

Po http://www.sat24.com/sr/ba glavna oblacnost je na istocnom dijelu CG. tako da ce ovo mozda malo potrajat  :21:

straus

mozda ujutru uspijemo da napravimo barem jednu grudvu :)

za 10-15 minuta bi mogao ovaj talas da nas pogodi :)

winter

Mozda ovo potraje posto neki modeli vide padavine i posle 18 h  :120:
Josh nista vrijdno pomena oblacno i tiho  :77:

Bura

Snijeg nastavlja da pada, trenutna T 3.0°C, kreće da se zadržava po autima!

Stefan600

E vala mi je milo kecmi, vidji! Uzivaj!!
Kod nas po neka rastopljena pahulja. Ocekujem padavine..
Februar 2012. :)

straus

trenutno sitna kisica, preci ce to u snijeg sigurno.

Mađo

Provijavanje. T 1.3°
Quote from: Vasilije on February 10, 2013, 13:31:42
Po http://www.sat24.com/sr/ba glavna oblacnost je na istocnom dijelu CG. tako da ce ovo mozda malo potrajat  :21:
Ali glavna masa ide više ka zapadnom dijelu države.  :23:

straus

tacno tako madjo, ovaj prvi talas nece potrajati dugo, barem ja tako vidim.

niksicki

Odje trenutno suvo,prije je bilo slabog snijega.Inace,jutros je u H.Novom padao slab snijeg,ali se nije zadrzavao.

EagleS

kod mene sunježica  :109:

sniježna zavjesa upravo prekriva brda oko podgorice, fundinu

PODGORICA    10.02.2013   13:20     3        84.7     98       1006.4   0        314      1.7      3.5   
The absence of evidence is not the evidence of absence

Krivi

E pa jel moguce da propustih taj snijeg u Baru!! U Budvi sam, odje ga je malo mijesalo tokom jutra.
GGMU!

Al3k5aNd4R

a zasto ams pokazuje 5 stepeni u br? prije pet min je pisalo cak 7?
❄❄❄ --> Podgorica <-- | ❄❄❄ |My gallery on 500px | Mačka mala | ❄❄❄

Miloš

Quote from: Krivi on February 10, 2013, 13:47:26
E pa jel moguce da propustih taj snijeg u Baru!! U Budvi sam, odje ga je malo mijesalo tokom jutra.

Ja se čuh sad sa mojima i kažu da u centru i dalje pada kiša, eventualno tek poneka pahulja proleti. Ali s obzirom na pad temperature i intenzitet padavina, moglo bi da presniježi uskoro.

Nikola

Razvoji se formiraju duz albanske obale i kod nas jugoistocno Bar i Ulcinj,kako i modeli crtaju, tamo ce biti najvise padavina,Pg moze da zakaci nesto vidjecemo

Slaba susnjezica,prelazi u snijeg T 3c

Стенли

Bravo Baranima na snijegu. Kecmi slikaj zivota ti, primorje je fantasticno dok pada snijeg.   :43:

E pa Madjo ne znam oce li istocno ili zapadno, ja sam po sredini, pa moram ocekivat nesto.   :62:  Strasno se natmurilo sa juga, nisu bijeli oblaci nego vuku na crnu boju.