News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Februar 2013

Started by bole, January 31, 2013, 09:04:40

Previous topic - Next topic

Nikola

Ne moze se ovamo mnogo ni primit na asvalt,cim padavine stanu odma se bljuzga stvori.
Sad skoro stao.Vjetar je W,slab.Da vidimo koliko jos moze,Dg ce ako nastavi blizu 20cm doc.

Stefan600

Quote from: zeljkomontenegro on February 09, 2013, 22:20:24
Snijeg pada jaceg inteziteta pocinje ponovo zatrpavanje vidjecemo do kad ce da traje.
Steta sto se ovo ne moze uzeti kao pokazatelj kad ce kod nas opet padavine, jer cesto tamo pada iz nekih "lokalnih" oblaka koji se ne premjestaju otale haha
Februar 2012. :)

Nikola

Quote from: stefan96 on February 09, 2013, 22:33:13
Quote from: zeljkomontenegro on February 09, 2013, 22:20:24
Snijeg pada jaceg inteziteta pocinje ponovo zatrpavanje vidjecemo do kad ce da traje.
Steta sto se ovo ne moze uzeti kao pokazatelj kad ce kod nas opet padavine, jer cesto tamo pada iz nekih "lokalnih" oblaka koji se ne premjestaju otale haha
Tacno Stefane,nama je sad oslonac Bar,mada moze i od Bara do nas neki razvoj ali teze sad nije toliko nestabilna atmosfera.
Snijeg stao,topi se sa betonskih povrsina,do jutra pod oblacima nece ga preko 1-2cm bit ako ne bude nekih padavina da ga odrzavaju.

Transmat

Ni ovaj ovdje nece preziveljet do 10 ujutru  :23:

Bura

Slaba do umjerena kiša, a na rjeđe nalete naiđe po koja pahulja. T 5.5°C .
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Nikola

Oluci se cuju kao da pljusti,ako ne krene do jutra ce ga samo na kola i travu bit.Dg se izvuce u zadnji cas.

Steta sto nema u Boki padavina u HN bi to bio snijeg sigurno,a za Kotor da ne pricam.
HN 2.5c

straus

to je to izgleda sto se snijega tice, da je umjesto one kise bilo snijega sve bi drugacije bilo, ovako, ako ostane nesto do ujutru bice odlicno.

NK sve ce biti dobro

Sad sam iz grada....zatrpavanje je zesce jedno 40-ak minuta :79:
Setao sam korzom, nema puno ljudi, idila u pravom smislu te rijeci.
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

bole

Rogami 0c
Nema vise padanije........Dekorativni pokrivac koji ce do ujutro nestati....

Bole-PG

Kolko vidim na radaru u padavinskoj smo rupi
Podgorice grade moj!!!

winter

Mozda bude josh nesto do jutra,sad sam slusa na vijisti potvrdio M*** snijeg nocash za Pg pa cemo vidjet kako kaze Bole sad samo trenutno u padavinskoj rupi   :77:

Mađo

Još par aktuelnih fotki  :81:

--------
T -1.7° uz uglavnom umjeren snijeg.  :79: :79: :79:

vanja

cini mi se da bljuzgavijeg snijega u zivotu gazio nisam, no mozda grijesim. trenutno nista ne pada

Nikola

Primorski gradovi idu gore,bez padavina su, sem Ulcinja koji biljezi 0.1mm

vanja

evo prije sat vremena snimljen kratki video kod sportskog :

zakacicu jos jedan iz centra za vrijeme najaceg snijega ali zbog lose veze i duzine videa ocekujte ga dosta dosta kasnije

straus

evo opet poceo da pada  :79:

Stefan600

ovdje nema nista..
temperatura ispod jednog stepena..
ako zaista pada, kakav je intezitet?
Februar 2012. :)

winter

Pocine polako opet stidljivo za sad  :79:

straus

sada vec susnjezica slaba

GagaM

susnjezica...... ssiiiiiitna :07:

JovanK

snijeg u rogame zar ne treba do ujutru da bude padavina?

winter

Tko je najavljeno ne znam sad  :78:

GagaM

upravo dobih podatak da u Pluzinama ima svega 4-5 cm, ali da sad pada bas onako muski!!!! suv. Nije bilo kise prije njega

skener

Ali zato u Nk bas jako pada, ne mogu ni ocijeniti koliko ga ima, otprilike oko 25 cm, prosto se svaka pahulja ljepi

Krivi

Ovdje nema s od snijega. Vjetar je vrlo promjenljiv i čudan. Bio sam malo vani i konstantno je mijenjao pravce, od bezvjetrice pa do južnog pa zapadnog pa sjeverozapadnog, ovaj zadnji je bio najjači. Sad vjetar opet utihnuo. Bilo je kratkotrajnih pljusaka u kojima je zaista bilo rastopljenih pahulja, ali nažalost, ništa od toga.
GGMU!