News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Februar 2013

Started by bole, January 31, 2013, 09:04:40

Previous topic - Next topic

Cirius

Quote from: GagaM on February 09, 2013, 23:50:09
upravo dobih podatak da u Pluzinama ima svega 4-5 cm, ali da sad pana bas onako muski!!!! suv. Nije bilo kise prije njega

:45:   odlično,  iz Plužina nemamo nijednog aktivnog člana ...  zapravo,  mislim da nijednog člana uopšte nemamo tamo ...   :23:    bilo bi dobro kad bi mogla i u nekim budućim situacijama da povremeno pokupiš koji "izvještaj" sa te adrese   :83:   

sorry za ovaj off ...  uploaduje mi se neki video snimak ovog snijega evo 6 dana jahanja    :55:    nadam se da ću ga postavit' u sljedećih par sati    :07:

Danilovgrad

U Danilovgrad i dalje pada!

winter

Ovamo se muci po malo susnjezica mada ima sve vise pahulja  :79:

petar

Quote from: Danilovgrad on February 09, 2013, 23:57:28
U Danilovgrad i dalje pada!
meni sad drug na fb. rece susnjezica u Danilovgrad

Stefan600

Kod mene proleti po neka pahulja. Nije susnjezica u pitanju, uopste.
EDIT:Odnosno slab snijeg, jer ima dosta pahulja..
Februar 2012. :)

Veljonk

Quote from: skener on February 09, 2013, 23:51:28
Ali zato u Nk bas jako pada, ne mogu ni ocijeniti koliko ga ima, otprilike oko 25 cm, prosto se svaka pahulja ljepi

u 23:00h 24 cm  :79:
AUTOMATSKA METEOROLOŠKA STANICA KLIČEVO , NIKŠIĆ

http://www.pljusak.com/klicevo/index.htm

skener

Gledam AMS i pokazuje za nk prvo 0.1, a sad 0, a ovamo pada koliko moze...odoh da spavam, vidjecemo sta ce biti do ujutro

Bole-PG

Quote from: skener on February 10, 2013, 00:05:27
Gledam AMS i pokazuje za nk prvo 0.1, a sad 0, a ovamo pada koliko moze...odoh da spavam, vidjecemo sta ce biti do ujutro
Dje pada kolko moze?U PG tiho nego gubi polako onu jarko crvenu boju rekoh bih gotovo je ovo narednih par sati
Podgorice grade moj!!!

winter

Spusta se polako opet zavjesa na okolna brda dako bude opet jacih padavina  :78:

straus

tiho trenutno, ne pada nista

skener

Quote from: Bole-PG on February 10, 2013, 00:07:30
Quote from: skener on February 10, 2013, 00:05:27
Dje pada kolko moze?U PG tiho nego gubi polako onu jarko crvenu boju rekoh bih gotovo je ovo narednih par sati

U Nk...na njega se odnosio podatak sa AMS

Djole

u loznicu pada umjeren snijeg zadnjih sat vremena.Ima ga oko 4-5 cm :)

straus

opet se u podgorici spustilo, moze biti jos malo snijega :)

zec

Sneg trpa jakim intenzitetom,temp -1C,visina oko 5cm,a prave padavine ek slede. :)

Cirius

Video na kojem se otprilike vidi koliko je snijega bilo kad su prestale jače padavine ...  nisam mjerio precizno, ali sam zahvatio "uzorak" par puta, čini mi se da je bilo 4-5 cm ...

http://db.tt/YulbWI4w

vanja

evo snimljeno za vrijeme setnje centrom grada u 22h

po koracima se cuje kako je to los snijeg. no, sta je tu je  :48: lijepo je bilo dok je jako padao

Fraka

Eo me. Nacerase me da popijem prvi put poslije ko zna koliko... Ovako.. na donji put je u jednom terminu padao snijeg, nedje oko 11... a mama mi rece da je objelio u skaljare.. sad sam doso u skaljare nema nista, i da je bilo sto okopnilo je, ali on sto je sigurno, vidio sam da trpa dobro oko 23 h.

Krivi

Ođe T pada veoma brzo. U 1 je bilo 5.7, sad 4.1, razlog razvedrava se.
GGMU!

Fraka

U Beogradu strasna trpacina snijega...

Djole

u loznici i dalje pada sitan umjren snijeg plasa li plasa na -1 ,nadam se jedno 15 cm  :P

winter

Obalcno i hladno temp 0,5,Gfs daje neke padavine sjutra ujutro preko Cg ali cisto sumnjam da moze nesto bit tu bilo je lijpo dok je trajalo  :39:

mareeram

Kod mene u Beogradu, na Topciderskom brdu je trenutno vejavica, padaju krupne pahulje, a gusto, milina je gledati.. :101:

Miloš

Umjeren do jak snijeg u Beogradu, već je napadalo 10-15cm.  :) T -1.3°C.

Стенли

Evo hoda temperatura od nocas, ima greska kao sto vidite nije pokazivala nista ispod 0°C ,a islo je i ispod -0.5°C lagano.   :81:

Uz to, brutalan snijeg.  Preko 5mm u sat vremenam, posle toga i dalje dosta dobar intezitet.  :04:

Ima 5-6cm snijega, topi se pomalo. Najvecu visinu snijega izmjerio sam oko 9cm. Temperatura je u minusu, -0.4°C trenutno, pirka neki vjetar i vide se zvijezde.   Laku noc.  :39:

demijan

vrlo lijepe visine snijega za kratko vrijeme
žab 124,cet 44,kol 81,nik 24,šavnik 40...
ovde ,na vracaru,13cm visina snijega.pada slab. :79: