News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Februar 2013

Started by bole, January 31, 2013, 09:04:40

Previous topic - Next topic

sanjin

Quote from: Fraka on February 09, 2013, 01:37:12
Ima jedna dobra rijec za ovo... "Ispala"  :103:
Nema padavina u Kotor?

Ocekujem  da za pola sata do sat krene cisti snijeg.

Poseydon

Quote from: EagleS on February 09, 2013, 01:24:25
Quote from: Fraka on February 09, 2013, 01:23:19
Desavalo se Nikola, kako se nije desavalo. Ako ima ijedan grad u drzavu da dobije snijeg kad ga niko drugi ne vidi, to je Ulcinj.

možda ulcinj da zamjieniš sa žabljak  :15:
Tacno. Ali nikad nije bilo siutuacija da u Ulcinj pada snijeg, a u Podgorici kisa.

Fraka

Ni mm padavina.. Kao ni u HN

Nikola

Sad opet kisa i susnjezica,jos nije bila pahulja koja se vidi da sporije pada na prvi pogled rekli bi kisa.

vanja

pa polako ljudi...ako ovo nije strmoglav pad T ja ne znam onda ...prije 2 sata smo mjerili 6.2 a sad je 2.8 i pada nestaje...samo da krene jace da pada i odmah se ovo hvata, sto cemo,takve su nam karte podjeljene. sto neko rece gore, ulcinj sad dobija snijeg a vidjecemo dje ce sjutra bit kad ovamo bude padao snijeg, mada nebi se cudio i da izdrzi

sanjin

U pravu si Vanja. Dosta vise sa kukanjem. Tako nam je kako nam je.

goran

Meterologija je jedna cudna nauka,nikad se ne zna sta ce da bude,Ulcinj ima da poraste do jutra do 4 C.pozz svima na forumu  :47:

Стенли

Uopste ne ohrabruje setelitski snimak. A posto padavina uopste evo i nema sad, ja idem malo da legnem da gledam koji film mozda i pridrijemam do zore, jer nema bas nista zanimljivo sem malo jedva sto je prsnulo snijega i susnjezice sto je bilo veoma slabo. Javicu svakako ako bude sta, bacacu pogled kroz prozor povremeno.  Temperatura 1.7°C.  Svijetla u Garac se jasno vide, a oblaci vise nisu ni crveni ,pripodigli se.  Zato ne ocekujem nista specijalno u skorije vrijeme.

petar

Quote from: vanja on February 09, 2013, 01:39:30
pa polako ljudi...ako ovo nije strmoglav pad T ja ne znam onda ...prije 2 sata smo mjerili 6.2 a sad je 2.8 i pada nestaje...samo da krene jace da pada i odmah se ovo hvata, sto cemo,takve su nam karte podjeljene. sto neko rece gore, ulcinj sad dobija snijeg a vidjecemo dje ce sjutra bit kad ovamo bude padao snijeg, mada nebi se cudio i da izdrzi
Vanja ceste su pone lokvi, sve je mokro ako krene da pada za pola sata lose ce se primati, a sjutra uvece ce Podgorica imati pravu snijeznu idilu.

aconi

digitalac kaze 2.3 c , trebala bi ova t da ide nisko ,ako krenu jace padavine ...javljam se kad bude 1.5 c   :121:  :109:

Dzoni

Kako rekoh, starih dobri NMM-HIRESW1E-cg, kaze nema jacih padavina za nas prije 03utc, s toga odrijemajte ove 2 ure pa onda ocu da ste svi na bojna mjesta i krecemo cukanje !  :114:  :109:

Nikola

Tako i kod nas Stenli,visoki oblaci,ovo su situacije kad se cikloni formiraju sa istoka tako da ta strana dobije i najvise padavina Dg moze katastrofa da prodje na kraju,ali dobro je sto je ispod 2c malo jace padavine primice se brzo i ovamo T pada.

Sjecate li se inteziteta koji je morao da pokrije sve u decembar,sad da se ono ponovi  :67: samo neki razvoj blizu nas bi to donio.

bole

heheh Podgoricani tesko podnose ovo sa Ulcinjom..... :109:
Inace ziva na moj termometar se spustila na 2c Neka susnijezica....

Mađo

U zadnje sat vremena osmotreno uglavnom provijavanje snijega.
Sad, kao, pojačalo malo.  :03:
T -2.2°
Laku noć.  :39: :39:

prenka

Quote from: bole on February 09, 2013, 01:56:31
heheh Podgoricani tesko podnose ovo sa Ulcinjom..... :109:
Inace ziva na moj termometar se spustila na 2c Neka susnijezica....
ne znam samo zasto ? Okrenulo ih nocas ,neka uzivaju.a mi cekamo jace padavine. U Podgorici  T 2.5c i pada slaba kisa

Nikola

Slaba kisa uz rastopljene pahulje na auto,ali sve je to veoma slabo. T 2.4c

Dzoni

Ljudi dragi, vidite li vi koliko su oblaci visoko ? Nema snijega iz ovakvih. Sacekajmo 2 ure i bice kucanja  :120:

bole

Nista se ne desava napolju osim sto je fresko...Reze, zatisje pred akciju  :72:  :22:

sanjin

Bez padavina trenutno. Evo skoro stigosmo Ulcinj. Do sada palo 0.8mm.

Nikola

Meni se  :25: brzo cu i ja  :39:.

Dobro je da nije mnogo bilo padavina a da je T solidno spustena.

Krivi

Umjerena na momente jaka kiša u Baru. Prođe i po koja rastopljena pahulja.
GGMU!

sanjin

Quote from: Krivi on February 09, 2013, 02:15:08
Umjerena na momente jaka kiša u Baru. Prođe i po koja rastopljena pahulja.
Сад ће то код нас!  :109:

bole

Nece proci 20tak min do prve Akacije.... :) vidim ovamo iz pravca Pipera tj Istocno se stustilo zestoko :)

T 1.8C

aconi

javite kad pocne da roka onako da mi nije zao izac napolje  :77: :111:   1.9 C

Fraka

Nevjerovatna noc. Bukvalno se oblaci racvaju iznad kotora i svaki ga zaobilazi. Smijesan satelitski snimak vec satima, raspon je tacno iznad kotora vec 3 sata.