News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Februar 2013

Started by bole, January 31, 2013, 09:04:40

Previous topic - Next topic

vanja

ulcinj i dalje ima jake snjezne padavine,pretpostavljam da imaju pokrivac:
station      date                  time      T           H        GR       P       RR        WD       WS       GUST
ULCINJ       08.02.2013     23:40    2.1      99.9     0          ?        1        54.9       8.3      10.6

petar

sad vise kise nego snijega, samo da sto prije ode temperatura dolje

straus

Fraka

Poce slaba kisica. Mikroskopske kaplice kao igle.. haha. Al ajde rano je jos, po modelima ce uskoro nesto jace. Ajde da vjerujem u to  :03:

albatros_mne

I dalje ne pada nista. Na momente opet umjeren sjeverac.  :23:

Bole-PG

Cudo da ovako kod mene,na juznoj strani grada nista ne pada a vama svima pada nesto :07:
Podgorice grade moj!!!

Fraka

u Ulcinj se vjerovatno formirao pokrivac...
1.3 stepena a i dalje trpa snijeg

JovanK

jak snijeg sad u rogame nosen vjetrom!!! :111: :114:

Krivi

Ovdje 4, čekamo novi padavinski talas i neku šansu da vidimo makar jednu pahulju.
GGMU!

Dzoni

Quote from: vanja on February 09, 2013, 00:10:44
ulcinj i dalje ima jake snjezne padavine,pretpostavljam da imaju pokrivac:
station      date                  time      T           H        GR       P       RR        WD       WS       GUST
ULCINJ       08.02.2013     23:40    2.1      99.9     0          ?        1        54.9       8.3      10.6

Ako dobro izbrojah stubce, Ulcinj do sad preko 7mm padavina...vrlo je moguce da oni imaju 1-2cm snijega,s obzirom na ipak visoku T2m od pocetka...

Inace ja mjerim 5,8c, slaba kisa, na momente.Vjetar oslabio.

Veljonk

Imamo i jak snijeg u Nikšiću  :79:
AUTOMATSKA METEOROLOŠKA STANICA KLIČEVO , NIKŠIĆ

http://www.pljusak.com/klicevo/index.htm

Fraka

Oce ulcinjane pa oce...

Sve i kad nema nekih uslova, tamo napada 10 mm padavina i eto im snijega. Ovamo sve lijepo, samo se cekaju padavine, a ono nista.

Стенли

Bravo i za Niksic.   :111:

Svuda ga polako sklapaju jace padavine sem odje kod mene i kod Frake u Boku. Ali nije trka, sad ce.

Evo jedva sad da nesto malo pojacase ove padavine, pada dosta vlazan snijeg ali i pada temperatura dosta brzo.  :109:

bole

Vala volio bi vise od svega , da se Kotorani i Barani jednom omrse....

vanja

preko morace i dalje nesto kao susnjezica slaba...ako znam sto je pomamio se, sitno je i pada noseno vjetrom...ulica je malo mokra

Veljonk

Quote from: Стенли on February 09, 2013, 00:25:34
Bravo i za Niksic.   :111:

Svuda ga polako sklapaju jace padavine sem odje kod mene i kod Frake u Boku. Ali nije trka, sad ce.

Evo jedva sad da nesto malo pojacase ove padavine, pada dosta vlazan snijeg ali i pada temperatura dosta brzo.  :109:
AUTOMATSKA METEOROLOŠKA STANICA KLIČEVO , NIKŠIĆ

http://www.pljusak.com/klicevo/index.htm

Bole-PG

Pada temp,slaba kisa preko morace
Podgorice grade moj!!!

boka

sanjin

Mađo

Ja tek sad viđeh da sam ladniji od Pljevaljah.  :75: Uz śeverni vjetar,oblačnost i padavine zaista fenomenalno.  :109:  :119:
Još malo pa fatam i Kolašin.  :11: :11:
------
Stanje nepromijenjeno, pirka śever i sipa snijeg.  :79:
T -2.3°

zeljko

straus

vanja

Quote from: zeljko on February 09, 2013, 00:36:44
Na cijevni u zetu 3c

pozdrav zeljko, upisi na svoj profil svoju lokaciju odakle se javljas

Dzoni

Evo lijepih vijesti, od mog proslog javljanja koje nije bilo davno na mom mjeracu sa 5,8c sad na 4,5c...Ako nastavi trend jos stepen dolje krece snijeg zasigurno.

sanjin

U padu smo 1.5 stepen a AMS jos nije zabiljezila padavine,sto je dobro. Vjetar se smirio.