News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Februar 2013

Started by bole, January 31, 2013, 09:04:40

Previous topic - Next topic

Bura

U Ulcinju pada snijeg.

U Baru vjetar izgleda okrenuo na W, kiša sve jača, T 4.4 C.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

michael

oko 23,30h je zabilježena jaka grmljavinska aktivnost uz našu obalu, biće biće

petar

winter

Docemo i mi na red polako samo da pojacaju padavine i ide temp dolje  :122:

Dzoni

Quote from: petar on February 08, 2013, 23:50:28
evo ga snijegg   :105:

Ne sali se Petre, cista kisa.
Opet ima ne zanemarljivog vjetra ali gledajuci sa moje terase kao da je okrenuo na istocni i jugoistocni smjer jer padavine mi dolaze iz tog pravca nosene vjetrom.

Fraka

Gledajuci satelt u Kotor ce mozda Sunce granut.

michael

Quote from: Dzoni on February 08, 2013, 23:54:07
Quote from: petar on February 08, 2013, 23:50:28
evo ga snijegg   :105:

Ne sali se Petre, cista kisa.
Opet ima ne zanemarljivog vjetra ali gledajuci sa moje terase kao da je okrenuo na istocni i jugoistocni smjer jer padavine mi dolaze iz tog pravca nosene vjetrom.

za sada je tako. ja vidim slabu kišu, na malom brdu...doduše, slabu-eto nazovi kišu

Стенли

Ne uklapaju vam se bas izvjestaji iz Pg, nimalo. Gledajte sta pisete, ja licno znam dobro kome da vjerujem, ali eto cisto radi drugih koji samo citaju a ne komentarisu.

Eve ga eve.  :111:  Krecu padavine, za sada samo provijavanje slabog snijega. Ali oblaci su bas crveni, sto znaci... :114:

Mađo

Quote from: zeljkomontenegro on February 08, 2013, 23:43:28
Auuuu kako samo pada ima vec par cm.

Takođe  :48: uz temperaturu -2.2°  :79:

petar

Dzoni bio je krenuo snijeg al evo sad kisa al nebo je crveno  :04:

snesko belic

Kod mene bas se vide pahulje,a temp. naglo pada  :107: 4.4 na moj digitalni termometar  :121:

vanja

evo mogu petra da potvrdim da je poceo neki sitni snijeg napolje...mislim da ima i malo kise...ali vidim pahulje 100%

petar

Quote from: vanja on February 08, 2013, 23:57:26
evo mogu petra da potvrdim da je poceo neki sitni snijeg napolje...mislim da ima i malo kise...ali vidim pahulje 100%
pa da kod mene bile su pocele bas velike pahulje pa sam odma napisao ja mislim da polako krece akcija

albatros_mne

Kod mene ne pada nista. Izadjoh sad malo napolje, bas je ostro.

bole

brzo ce temp otici dolje u pg....

zeljkomontenegro

Intezitet padavina veoma jak napadalo vec 6,7 cm. :79:

EagleS

mogu i ja sad da potvrdim na malom brdu susnježica blaga, majušne pahulje ispod bandere se vide, mada ima i kiše tu, sad će da padne temperatura

PODGORICA    08.02.2013   23:40     6        46.8     0        1000.3   0        83       5.3      11.2   
The absence of evidence is not the evidence of absence

Fraka

Bruka. Svuda pada nesto, ovamo nema nista. ulcinj ima 5 mm padavina vec, ovamo se beton osusio. Najgore je od svega sto na 3 km vazdusne linije na Njeguse trpa snijeg.  :17: :28:

GagaM

T 5.3, pocelo sitno da pada susnjezica... :109:

--------
T pada nevjerovatno
vec je 4.7

petar

treba ova temperatura jos da ode dolje 5.3 i dalje je to puno

straus

isto potvrdjujem susnjezica, ali to je dosta slabo, sitno

JovanK

uu rogame trenutno velike pahulje cisti snijeg :79:

GagaM

Vjetar S-E, susnjezica, vec se vide konkretnije pahulje :105:

Стенли

Bravo za Podgoricu na 5-6 stepeni. Znaci nocas siguran snijeg, barem padanje. :)

Ovamo jos nema nekih padavina, samo provijava snijeg ,sad upade u kombinaciju i slab vjetar pjacava povremeno.

Mađo

Quote from: Fraka on February 09, 2013, 00:03:44
Bruka. Svuda pada nesto, ovamo nema nista. ulcinj ima 5 mm padavina vec, ovamo se beton osusio. Najgore je od svega sto na 3 km vazdusne linije na Njeguse trpa snijeg.  :17: :28:

E, tri kilometra a dodaj i kilometar vertikalno  :11:  :15:
-----
Pada vrlo dobro i raste na oči.  :105: -2.3° uz slab sjeverac a pomalo i istočnjak.  :83: