News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Februar 2013

Started by bole, January 31, 2013, 09:04:40

Previous topic - Next topic

mareeram

@ sanjin

A jel imas podatke koliko je jutros bilo u CG sp na svim stanicama? :)

sanjin

Имаш на сајту ХМЗ-а.
http://www.meteo.co.me/index.php

У ПГ слаба киша, Т 6.

Krivi

Slaba do umjerena kša, bez daška vjetra, T: 9.4.
GGMU!

Fraka

Ne izvjestava niko nista.. je li se povecala sto visina u Niksic i Cetinje?

Yeti

ovo je stvarno bolesno vrijeme,bolje da tuče kiša iz svija oružja(ko što će!),no ovako bljuzge cenat i ni našta to ne liči
Listen to me carefully,I shall say this only once

Mađo

Kiša.
Temperatura zraka:  1.9°C
Smjer i brzina vjetra:  NNW 0.4 m/s
Relativna vlaga:  96%
Tlak zraka:  908.5 hPa
Oborine danas:  32.8 mm

Južina

Fraka

Padavine su bile jace dosta zadnjih par sati.. umjerena kisa je to satima vec.... a svakakva danima...

Mladen

Kod Madja kisa,  :46: da nema neko s cetinja da nam kaze kakvo je tamo vrijeme?

SnowHunter

Prelijepa noć na Zvezdari, snijega ima 5-10cm zavisno od podloge. Ugođaj je sjajan, drveće je okićeno na neki posebno čaroban način  :43:  :43:  :43:  nadam se da ovo nije sniježna labudova pjesma... Malo fotografija:

zec

Iznad svih očekivanja je napadalo iznad 20cm snega,i dalje pada umeren.WRF se opet obrukao ,jer je najavio prelazak snega u kišu već oko ponoći,a ustvari cele noći je padao umeren i jak vlažan sneg!

demijan

sh je dao prelijepe slike od sinoc.ja cu dovece neke od jutros "okaciti" ako stignem...
prelijepo jutro .na vracaru 8 cm u 7h.t -0.3...u visim djelovima grada oko 15 cm .

skener

Miloš

Lijepo sniježno jutro u Beogradu, nisam očekivao ovoliko snijega u ovom naletu. Čak sam sumnjao i u sniježni pokrivač, ali modeli su kiksali ovoga puta. Danas je poslednji dan ovoga februara (sasvim moguće i zime) u kom će uživati snjegoljupci ovamo.
Trenutno slab snijeg, -0.1°C.

S obzirom na količinu padavina od 15.4mm u obliku čistog snijega, očigledno da su samo nijanse presudile da ne padne i 15-20cm do sad.

Nikola

Nisu svi modeli kiksali za Bg.

U NK samo zabijelio travu,pada slaba kisa.

mecava

Evo i kod mene snijeg konacno.   :83:

SnowHunter

Da zabilježimo 24-h padavine izmjerene jutros. Nevjerovatno je kako je sjeveroistok u sjeni Prokletija i pored odlične satelitske slike oblačnosti tokom cijelog jučerašnjeg dana ostao potpuno suv  :75::

Visine snijega:

Žabljak 142cm
Kolašin 76cm
Cetinje 22cm
Šavnik 21cm
Plav 10cm
Pljevlja 7cm
Rožaje 3cm
Nikšić 1cm

Bojim se da će za koji dan knjiga spasti na dva slova...  :82:

Planine će, međutim, još dugo biti u bijelom  :109: :109: :109: Slike s Bjelasice i Vučja:

Mađo

Kod mene je do jutros palo 47.2 mm kiše(i snijega).U ovom mjesecu već preko 400 mm  :109:
-------
Oblačno je, uz porast temperature.Ne pada ništa.  :81:
Temperatura zraka:  8.2°C
Smjer i brzina vjetra:  SSW 1.8 m/s
Relativna vlaga:  86%
Tlak zraka:  906.2 hPa
Oborine danas:  21.6 mm

Najniža temperatura zraka:  1.8°C u 7:03
Najviša temperatura zraka:  8.2°C u 13:19

NK sve ce biti dobro

Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

prenka

Oblacno i suvo T 9.9c . Velika vlaga danas

Dusko

U Žircima (KL) večeras 123cm snijega. :79: Do jutros je palo 15cm novog. Trenutno 10C. Inače, ispod Crkvina ka Morači, već na ~800mnv nema više od 15-ak cm snijega (manje od 2.5km vazdušne linije od kuće u Žircima). I tako skoro čitave zime, dok je gore snijeg do zavrat, dolje skoro u patikama setaju, a mogu se zamalo kamenom dobacit :05:

EagleS

izvinjavm se za off topic ali što je ovo u Podogricu ovako strašno puklo ?

neka strašna ekplozija, zatresla mi cijelu zgradu, uključili se alarmi an kolima, u prvi mah se prepadoh reko metorit pao  :52:
The absence of evidence is not the evidence of absence

Mađo

EagleS

Quote from: Mađo on February 22, 2013, 23:19:11
Ja ne čuh ništo.  :78:

ipak si ti na Njeguše, možda su nekom digli kola u vazduha, mada je stvarno bila jaka eksplozija,

T prema AMS 8.6 c, isto toliko u Ulcinju
The absence of evidence is not the evidence of absence

Dusko

Kakvog snijega večeras u Hrvatskoj :04: :04: :04: Svud, od Dalmacije do Zagorja, pogotovo u Lici i Gorskom Kotaru :79:
http://map.hak.hr/start/hrvatska/?o=c&c=1101